Προς το περιεχόμενο

windows 10 1803

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα 

Μετά την αναβάθμιση μόλις χρησιμοποιώ τον  chrome κολλάει και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα ….ο υπολογιστής ….ψάχνοντας είδα πως και αλλοι έχουν το ιδιο πρόβλημα …..

Επεξ/σία από corsair04
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , να ρωτήσω κάτι 
Μετά το νέο update( April 2018 Update 1803) σε Windows 10 pro x64 μόλις κάνω restart το PC μου βγάζει blue screen ξέρει κανείς τι παίζει;

32480035_10216344931723087_3549667204582604800_n.jpg

Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 5:29 ΜΜ, jim_p είπε

Ειναι γνωστο θεμα και θα το φτιαξει η ms μεσω καποιας ενημερωσης απ' οτι λεει

https://www.neowin.net/news/microsoft-is-working-on-a-fix-for-the-windows-10-freezing-issue-affecting-chrome

εβγαλε ηδη update στις 8 του μηνος και δεν εφτιαξε τιποτα.Για γελια αλλο ενα update  το pc δουλευει ανετα μεχρι να ανοιξει το chrome μετα παγωνει τελειως .Μονη επιλογη γυρνας στο 1703 που ηταν το μονο σταθερο ας πουμε απενεργοποιηεις τα update και περιμενεις μεχρι να φτιαξει η κατασταση και να ξανακανεις τα update

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

... απενεργοποιηεις τα update και περιμενεις μεχρι να φτιαξει η κατασταση και να ξανακανεις τα update

Πως ειπαμε ότι γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Ώρες ώρες απορώ αν βάζω άλλα windows διαφορετικά από σας.

Πως γίνεται κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι να έχετε προβλήματα μετά από κάθε μεγάλο update, εσείς ξέρετε. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Ώρες ώρες απορώ αν βάζω άλλα windows διαφορετικά από σας.

Πως γίνεται κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι να έχετε προβλήματα μετά από κάθε μεγάλο update, εσείς ξέρετε. 

Δεν ειμαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω εχω το εξης θεμα. μετα την αναβαθμιση το pc εχει κολλησει στην επιλογη γλωσσας για το πληκτρολογιο, μετα την επιλογη το pc κανει συνεχεια επανεκκινηση. επισης οταν παταω να επανελθω σε προηγουμενη εκδοση δεν μου επιτρεπει να μπω. υπαρχει καμια λυση?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kokobill είπε

εγω εχω το εξης θεμα. μετα την αναβαθμιση το pc εχει κολλησει στην επιλογη γλωσσας για το πληκτρολογιο, μετα την επιλογη το pc κανει συνεχεια επανεκκινηση. επισης οταν παταω να επανελθω σε προηγουμενη εκδοση δεν μου επιτρεπει να μπω. υπαρχει καμια λυση?

Έχεις Avast;

Δημοσ.

To avast οντως δημιουργησε πολλα θεματα στο να μη ξεκινανε ομως και οχι σε απλη BSOD. Αν ειναι ζημια απο avast θελει φορματ μετα, δεν υπαρχει λυση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δοκιμασα και μια χαρα αγγουροσαλατα τα κανει .... Κλειδωνει την εγγραφη γιαυτο χανονται εικονιδια δισκος και κοληματα . Η "προστασια" :P των windows ειναι καταστροφη θελει αμεσα απενεργοποιηση . Μαζι με τον chrome κατεβασανε πακετο και το Αvg και τη φαγανε ... και δεν ειναι το μονο

Επεξ/σία από Damachi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...