corsair04 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα Μετά την αναβάθμιση μόλις χρησιμοποιώ τον chrome κολλάει και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα ….ο υπολογιστής ….ψάχνοντας είδα πως και αλλοι έχουν το ιδιο πρόβλημα ….. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από corsair04
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ειναι γνωστο θεμα και θα το φτιαξει η ms μεσω καποιας ενημερωσης απ' οτι λεει https://www.neowin.net/news/microsoft-is-working-on-a-fix-for-the-windows-10-freezing-issue-affecting-chrome 1
geob Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το update είναι ήδη στο αέρα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει update.
Tsetsenios Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , να ρωτήσω κάτι Μετά το νέο update( April 2018 Update 1803) σε Windows 10 pro x64 μόλις κάνω restart το PC μου βγάζει blue screen ξέρει κανείς τι παίζει;
basilisgate13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 3/5/2018 στις 5:29 ΜΜ, jim_p είπε Ειναι γνωστο θεμα και θα το φτιαξει η ms μεσω καποιας ενημερωσης απ' οτι λεει https://www.neowin.net/news/microsoft-is-working-on-a-fix-for-the-windows-10-freezing-issue-affecting-chrome εβγαλε ηδη update στις 8 του μηνος και δεν εφτιαξε τιποτα.Για γελια αλλο ενα update το pc δουλευει ανετα μεχρι να ανοιξει το chrome μετα παγωνει τελειως .Μονη επιλογη γυρνας στο 1703 που ηταν το μονο σταθερο ας πουμε απενεργοποιηεις τα update και περιμενεις μεχρι να φτιαξει η κατασταση και να ξανακανεις τα update
alexb_10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 43 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε ... απενεργοποιηεις τα update και περιμενεις μεχρι να φτιαξει η κατασταση και να ξανακανεις τα update Πως ειπαμε ότι γίνεται αυτό?
basilisgate13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, alexb_10 είπε Πως ειπαμε ότι γίνεται αυτό? http://www.intowindows.com/how-to-pause-windows-update-download-in-windows-10/ εγω απο εδω ειχα κανει και ειχε πετυχει
Alex-V Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 MS τα έχεις κάνει μαντάρα με τα μεγάλα updates σου! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Ώρες ώρες απορώ αν βάζω άλλα windows διαφορετικά από σας. Πως γίνεται κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι να έχετε προβλήματα μετά από κάθε μεγάλο update, εσείς ξέρετε.
Alex-V Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Ώρες ώρες απορώ αν βάζω άλλα windows διαφορετικά από σας. Πως γίνεται κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι να έχετε προβλήματα μετά από κάθε μεγάλο update, εσείς ξέρετε. Δεν ειμαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.
alexb_10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, basilisgate13 είπε http://www.intowindows.com/how-to-pause-windows-update-download-in-windows-10/ εγω απο εδω ειχα κανει και ειχε πετυχει Thanks!!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 εγω εχω το εξης θεμα. μετα την αναβαθμιση το pc εχει κολλησει στην επιλογη γλωσσας για το πληκτρολογιο, μετα την επιλογη το pc κανει συνεχεια επανεκκινηση. επισης οταν παταω να επανελθω σε προηγουμενη εκδοση δεν μου επιτρεπει να μπω. υπαρχει καμια λυση?
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, kokobill είπε εγω εχω το εξης θεμα. μετα την αναβαθμιση το pc εχει κολλησει στην επιλογη γλωσσας για το πληκτρολογιο, μετα την επιλογη το pc κανει συνεχεια επανεκκινηση. επισης οταν παταω να επανελθω σε προηγουμενη εκδοση δεν μου επιτρεπει να μπω. υπαρχει καμια λυση? Έχεις Avast;
M@dB0x Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 To avast οντως δημιουργησε πολλα θεματα στο να μη ξεκινανε ομως και οχι σε απλη BSOD. Αν ειναι ζημια απο avast θελει φορματ μετα, δεν υπαρχει λυση.
Damachi Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το δοκιμασα και μια χαρα αγγουροσαλατα τα κανει .... Κλειδωνει την εγγραφη γιαυτο χανονται εικονιδια δισκος και κοληματα . Η "προστασια" των windows ειναι καταστροφη θελει αμεσα απενεργοποιηση . Μαζι με τον chrome κατεβασανε πακετο και το Αvg και τη φαγανε ... και δεν ειναι το μονο Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Damachi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα