imgema Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μου δώσανε ένα Turbo-X A15FB το οποίο κολλάει στην αρχή και δεν μπαινει στα Windows. Είπα λοιπόν να βάλω φρέσκα αλλά το σύστημα για κάποιο λόγο δεν προχωράει το Setup. Δοκίμασα ένα σωρο media που έχω. Windows 10 32+64 bit σε φλασάκι (σε όλες τις θύρες USB), Windows 7 32+64 bit σε φλασάκι αλλά και σε DVD, Ελληνικά και Αγγλικά κλπ. Αλλά κανένα Setup δεν προχωράει. Και δεν φταίει ο σκληρός δίσκος γιατί δοκίμασα και χωρίς αυτόν. Κανένα Setup δεν φτάνει ποτέ στο σημείο που διαλέγεις δίσκους έτσι κι αλλιώς. Απλα κάνουν όλα το αρχικό loading αφού διαλέξεις να κάνεις setup και μετά ή κολλάει επ αόριστον στο loading ή μου βγάζει μαύρη οθόνη (στην περίπτωση των Windows 7 από DVD) και μένει εκεί. Δοκίμασα να πειράξω διάφορα options στα bios (έχει ελάχιστα έτσι κι αλλιώς) και έβαλα και optimal defaults αλλά δεν αλλάζει κάτι. Εβγαλα μπαταρίες μπας και έχει κολλήσει σε κάποιο state, εβγαλα και ξαναέβαλα τις RAM κλπ και καμία διαφορά. Υπάρχει κάτι που δεν δοκίμασα? Edit: Δοκίμασα ακόμα και το CD των XP το οποίο καταλήγει σε μπλε οθόνη με αλαμπουρνέζικα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από imgema
dpolal Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε τις μνήμες με το memtest καταρχήν, άστω να τρέξει οπωσδήποτε 1 φορά και πες. Παλιά, όταν έσκαγαν τα ΧΡ κατά την εγκατάσταση ήταν τις περισσότερς φορές πρόβλημα μνημών. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από dpolal
imgema Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Οκ thanks θα δω μήπως είναι θέμα μνημών. Δεν έχω Linux setup αυτήν την στιγμή.
imgema Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τελικα ήταν θέμα θερμοκρασίας... Ειχαν χαλαρώσει κάτι βιδάκια στις ψύκτρες : /
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα