HarryPoterJr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλησπερα στην παρεα. Εχω θεμα με τους drivers και για να τελιωνω με αυτην την "ματωμενη" ιστορια θελω απλα να την ξεριζωσω. Μπορω να τρεξω χωρις καρτα γραφικων; Η μητρικη μου ειναι αυτη: FUJITSU D3028-A1 (CPU) . Υ.Γ. : Εχω παλια καρτα και οι drivers δεν υπαρχουν πια. Επεισης λευτα για καρτα δεν εχω αυτη τη στιγμη.
The__Blade Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά ο τίτλος είναι τελείως Τραμπακουλας "εεεεε.... ήταν ένας ανθρωπος....., απο δω ετρεχε ο ανθρωπος .....βρήκε ένα γκρεμό κλπ " Βασικά μην ξεριζώσεις τίποτα. Αν ο επεξεργαστής/μητρική σου δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τότε χωρίς κάρτα ο υπολογιστής ΔΕΝ δείχνει τίποτα στην οθόνη. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από The__Blade
cabdik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 αν μπορεις να οδηγησεις και το αυτοκινητο, χωρις ροδες, βεβαια.....!!! δεν γινεται αυτο που λες. χωρις γραφικα, δεν εχεις εικονα...! αν εχεις ξεχωριστη καρτα γραφικων επανω και σου δημιουργει προβλημα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν η μητρικη σου εχει ενσωματωμενη, και να βγαλεις την εξωτερικη, και να αφησεις την ενσωματωμενη...!! αυτη ειναι η μητρικη σου ? https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-ESPRIMO-E7936-EStar5.pdf
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Με άλλο υπολογιστή, σε στυλ team viewer δεν θα μπορούσε να δουλέψει; Σε στυλ σέρβερ χωρίς έξοδο εικόνας. Υποθεσεις κάνω. Με software rendering από την πλευρά του ελεγκτή ξερω 'γω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα