Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα εβαλα στον υπολογιστη καινουργια ssd  γιατι αντιμετωπιζα προβλημα με το lag πηγα στον τεχνικο που μου επισκευαζει τον υπολογιστη και μου ειπε οτι μονο αυτο θα χρειαστω μιας και ο υπολογιστης ειναι παλιος και δεν χρειαζετε να ριξω παραπανω λεφτα για το σκοπο που τον θελω δηλαδη για ιντερνετ και διαφορα προγραμματα. Μου εβαλε απο της πολυ καλες και ειδα αρκετη διαφορα στον υπολογιστη μου ομως μετα απο καμποσα παραθυρα και προγραμματα αρχιζω και βλεπω lag και το cpu μου μενει καρφωμενο στο 87+ οποτε μου ειναι δυσκολο να δουλεψω πανω σε αυτο που κανω διοτι οτι εχω ανοιχτο το χρειαζομαι οποτε φτανω στο ερωτημα τη χρειαζεται για να χαμηλωσω το cpu?

Δημοσ.

Τι χρειαζεται για να χαμηλωσεις τη cpu; Ακομα και να καταλαβαιναμε τι ακριβως ζητας χωρις να γνωριζουμε τιποτα για το συστημα σου δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. Γραψε αναλυτικα το συστημα σου και δωσε καποιες λεπτομεριες για το προβλημα που αντιμετωπιζεις

• Like 3
Δημοσ.

καταρχας οτι ειπε ο καταραμενος και δοκιμασε και με αλλο browser μηπως ειναι καλυτερη η χρηση cpu...

Δημοσ.

Με τα λεγόμενά σου θες άλλο υπολογιστή, ή θα συμβισβαστείς με λιγότερες ανοιχτές εφαρμογές

Δημοσ.

Όπως ανέφερε παραπάνω και ο Lifehaker, η φτηνή λύση είναι να μην ανοίγεις ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, η ακριβή να πάρεις υπολογιστή με καλόν τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...