Προς το περιεχόμενο

LG G6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος που να το έχει ή είχε το κινητό; θα ήθελα την άποψη του για την εμπειρία χρήσης, την κάμερα του και κυρίως την μπαταρία του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To εχω απο το Σαββατο.  Μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος. Με δεδομενα ανοιχτα και ψαχουλεμα ολη μερα απο 90% το πρωι θα το βαλω να φορτισει με 10-20% το βραδυ. Βεβαια περιμενουμε το oreo που θα φτιαξει την αυτονομια ακομα περισσοτερο. Η οθονη και η αισθηση στο χερι ειναι εξαιρετικα, το ui μετριο αν εχεις συνηθισει stock android, και η καμερα εξαιρετικη η πισω(ο ευρυγωνιος ειναι πολυ ωραιος και χρησιμος), μετρια η σελφοκαμερα (για ναυαρχιδα βεβαια). Στα συν της μπαταριας οτι φορτιζει αστραπιαια. 

Στα δικα μου συν που με οδηγησαν εκει, το μεγεθος ειναι πολυ πιο βολικο απο αλλες παντοφλες χωρις θυσια σε μεγεθος οθονης, το 3,5mm που εχει, IP68 πιστοποιηση αντοχης και σε καλη τιμη.

Το αρνητικο ειναι ο 821 ενω πλεον υπαρχει και ο 845 snap αλλα σιγουρα ειναι δυνατος και απροβληματιστος με οτι του εχω δωσει να κανει μεχρι τωρα, η εφαρμογη της καμερας που θα μπορουσε να ηταν πιο ευκολη και βασικες εφαρμογες οπως του τηλεφωνου που ειναι σχετικα με της google μαπα αλλα συνηθιζονται. Στα 350 βεβαια που μου πηγε δε μπορουσα να ζητησω και περισσοτερα. Ελπιζω να βοηθησα φιλε.

PS αν δεν σε πειραζει να δωσεις παραπανω χρηματα και παρεις την 64gb dual sim εκδοση, εχει και dac που απογειωνει τον ηχο.

Επεξ/σία από cloud13
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cloud13 είπε

PS αν δεν σε πειραζει να δωσεις παραπανω χρηματα και παρεις την 64gb dual sim εκδοση, εχει και dac που απογειωνει τον ηχο.

Αυτη όμως η εκδοση δεν καλυπτεται απο την εδω εγγυηση/αντιπροσωπεια/service.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αυτη όμως η εκδοση δεν καλυπτεται απο την εδω εγγυηση/αντιπροσωπεια/service.

Σωστος, παραλειψη μου

Δημοσ.

Η μπαταρία θα την βγάλει την ημέρα σχεδόν σίγουρα σε όλους. Εγώ την φορτίζω πάντα όταν πάει στο 25% περίπου και την ξεπριζώνω στο 80%, και έτσι κινούμαι μέσα στην ημέρα.

Η κάμερα είναι καλή, η ultra wide εξαιρετικά χρήσιμη και, για εμένα, η καλύτερη υλοποίηση dual camera setup, αλλά απογειώνεται έτσι και εγκαταστήσεις την Google camera, το software που χρησιμοποιούν τα Pixel 2. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...