tsilitheo1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Φανταζομαι εγω τωρα... Καποιος με ιδιο κινητο σου ζηταει ναντροιντ μπακαπ της ρομ να το ξεμπρικαρει. Και εχει ενα φονι με το ebanking σου , το φατσοβιβλιο σου αν εχεις κτλ. Υποθετικο σεναριο, αλλα πολλοι δινουν την ρομ τους, ακομα και δω μεσα, αν ψαξεις. Παντως εχω την εντυπωση ,και την διατηρω, οτι σε ξεκλειδωτο bootloader δεν λειτουργουν οι τραπεζικες εφαρμογες. Αν και εχω διαβασει εφαρμογη που αστοχω τωρα οτι τα ξεγελαει... Προσωπικα ,εχω ρουταρει ,φλασαρει,ξεμπρικαρει απειρες συσκευες, δικες μου και φιλων. Πλεον εχω σταλαξει οτι ναι το ρουτ μου δινει την παραμετροποιηση που γουσταρω και στον βαθμο που γουσταρω, γιατι ετσι κι αλλιως το αντροιντ ειναι, αλλα μου φορτωνει και θεματα. Το g5 μου το εχω ακομη μαμισιο με 7 αν και εχει ηδη 8 σε λαινειτζ και αλλες. Μολις παρω το g7, θα του αλλαξω τα φωτα σαν 2η συσκευη..... Οχι ομως σαν κυρια με τις εφαρμογες που εχω
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1) δεν ειναι το ιδιο, αλλο η ρομ κι αλλο το backup, μην τα μπερδευεις, ρομ ειναι το λειτουργικο συστημα ουσιαστικα, σαν να λεμε τα windows, ενω backup ειναι το image της εγκαταστασης ολης, το τελευταιο ζητημα ειναι αν θα παιξει ακομα και σε ιδιο κινητο, αλλα αλλο, ειναι μονο για το συγκεκριμενο κινητο, 2) μια χαρα παιζουν τα banking apps σε ξεκλειδωτο bootloader, δεν ειχα προβλημα σε κανενα απο τα τρια κινητα που εχω ρουταρει (kitkat/lollipop/nougat) με της alpha & της eurobank τα apps που χρησιμοποιω δεν χρειαζεσαι κατι που τα ξεγελαει, το μονο που δεν καταφερα να παιξει ηταν το app της cosmote tv, αλλα δεν πειραζει, την σουταρα την τελευταια, οποτε δεν μου χρειαζεται πλεον.. 3) κι εγω εχω ενα nokia 6 που δεν το εχω ρουταρει και μαλλον κι ουτε προκειται, γιατι εχει καθαρο android και παιζει τελεια, dns66 για τις διαφημισεις κι ολα καλα, αντιθετα το xiaomi το ρουταρα γιατι φορουσε την miui που δεν την γουσταρα γιατι ηταν/ειναι τιγκα στο bloatware (δικες τις εφαρμογες για οτι παπαρια μπορεις να φανταστεις, πυξιδα κλπ με ρωτησες ρε μαστορα αν θελω πυξιδα; τι πας και μου την βαζεις μεσα; )
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, patrickdrd είπε 1) δεν ειναι το ιδιο, αλλο η ρομ κι αλλο το backup, μην τα μπερδευεις, ρομ ειναι το λειτουργικο συστημα ουσιαστικα, σαν να λεμε τα windows, ενω backup ειναι το image της εγκαταστασης ολης, το τελευταιο ζητημα ειναι αν θα παιξει ακομα και σε ιδιο κινητο, αλλα αλλο, ειναι μονο για το συγκεκριμενο κινητο, 2) μια χαρα παιζουν τα banking apps σε ξεκλειδωτο bootloader, δεν ειχα προβλημα σε κανενα απο τα τρια κινητα που εχω ρουταρει (kitkat/lollipop/nougat) με της alpha & της eurobank τα apps που χρησιμοποιω δεν χρειαζεσαι κατι που τα ξεγελαει, το μονο που δεν καταφερα να παιξει ηταν το app της cosmote tv, αλλα δεν πειραζει, την σουταρα την τελευταια, οποτε δεν μου χρειαζεται πλεον.. 3) κι εγω εχω ενα nokia 6 που δεν το εχω ρουταρει και μαλλον κι ουτε προκειται, γιατι εχει καθαρο android και παιζει τελεια, dns66 για τις διαφημισεις κι ολα καλα, αντιθετα το xiaomi το ρουταρα γιατι φορουσε την miui που δεν την γουσταρα γιατι ηταν/ειναι τιγκα στο bloatware (δικες τις εφαρμογες για οτι παπαρια μπορεις να φανταστεις, πυξιδα κλπ με ρωτησες ρε μαστορα αν θελω πυξιδα; τι πας και μου την βαζεις μεσα; ) 1: πιστεψε με, ειμαι καλος γνωστης του αντροιντ και ξερω τι ειναι η ρομ και τι το ιματζ. Εχω αναλαβει ακομα και απο εδω μεσα,πολλα κινητα απο μελη που χρεωθηκαν τα μεταφορικα. Μεχρι g2 εχω ξεμπρικαρει απο qualcomm9006 mode με βραχυκυκλωμα των πινς της emmc 2: αυτο για τα ebanking και root δεν το εχω δει ιδιοις ομμασι αλλα το διαβασα σε θεματα εδω σαν αυτο 3: με την πυξιδα,απλα lol... Μου εφτιαξες την διαθεση. Χα χα
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1) οκ σε πιστευω, αλλα δεν μου φαινεται λογικο αυτο που εγραψες, γιατι οκ, περα απ το τα δεδομενα σου, τι χρησιμοτητα να εχει σε καποιον αλλον το δικο σου image ρε συ; να το κανω τι το δικο σου image οταν θα εχει μεσα τις εφαρμογες που εσυ γουσταρεις; 2) ναι, το ξερω, το εχω ακουσει/διαβασει κι εγω, αλλα winbank δεν εχω λογαριασμο π.χ. και στις δυο που χρησιμοποιω δεν ειχα προβλημα, 3) χαχαχα κι εγω γι αυτο το εγραψα ετσι, αλλα.. you get my point
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Απλα υπαρχουν κατι no name κινητα (τουρμποχ μλς βονταφον μπιτμορ εσταρ κτλ) που οσο και να ξεχειλωσεις το νετ, δεν θα βρεις ρομ. Επειτα αρχιζεις και ζητας ιματζ αυτης εδω μεσα... Κανε μια αναζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα