mercu Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορείτε να με κατατοπίσετε. Εχω το Redmi Note 3, Android version 6.0.1 MMΒ29M Στις τρεις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού που μου ήρθαν και τις έκανα, το κινητό έχει αρχίσει κάνει κάτι "τρελά" από μόνο του. Κολλάει, ανοιγοκλείνει εφαρμογές μόνο του, αν τύχει και είμαι στο messenger εκείνη την στιγμή στέλνει μόνο του Like(χεράκι) σε κάποια τυχαία συνομιλία που έχω στο messenger. Το έχει πάθει άλλος; Πως μπορώ να το διορθώσω; Σας ευχαριστώ
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εμ γι αυτο δεν τις συμπαθω αυτες τις αναβαθμισεις.. ειδικα στα κινητα... παει ο καθενας και κανει αναβαθμιση και χαιρεται ας πουμε γιατι ... "ειναι latest", μην χ3σω, που πα ρε καραμητρο και κανεις αναβαθμιση ολο το λογισμικο χωρις backup; backup πηρες; κι οταν λεμε backup εννοουμε nandroid/twrp/image backup, αν δεν πηρες που πας χωρις backup; κι αν εχουν κανει μλκια; εδω μια εφαρμογη παιρνει update και δεν παιζει τιποτα, ολοκληρο το λειτουργικο του κινητου το κανετε update ετσι αφοβα; προσωπικα τις απενεργοποιω και τελος, δεν με ενδιαφερουν, ειδικα στην αρχη που δεν ειμαι ρουτ, μετα δεν στελνει γιατι εισαι ρουτ λεει, δεν εχει... στο pc που εχει windows, καθε μηνα μαζι με τα windows updates, εννοειται τρωει backup σε image, που ξερω τι μλκια θα βγαλει release ο καθενας; στην περιπτωση σου τωρα ή restore (αν εχεις backup) ή εργοστασιακες και μην βαζεις αναβαθμισεις για μενα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από patrickdrd
ny_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 44 minutes ago, patrickdrd said: εμ γι αυτο δεν τις συμπαθω αυτες τις αναβαθμισεις.. ειδικα στα κινητα... παει ο καθενας και κανει αναβαθμιση και χαιρεται ας πουμε γιατι ... "ειναι latest", μην χ3σω, που πα ρε καραμητρο και κανεις αναβαθμιση ολο το λογισμικο χωρις backup; backup πηρες; κι οταν λεμε backup εννοουμε nandroid/twrp/image backup, αν δεν πηρες που πας χωρις backup; κι αν εχουν κανει μλκια; εδω μια εφαρμογη παιρνει update και δεν παιζει τιποτα, ολοκληρο το λειτουργικο του κινητου το κανετε update ετσι αφοβα; προσωπικα τις απενεργοποιω και τελος, δεν με ενδιαφερουν, ειδικα στην αρχη που δεν ειμαι ρουτ, μετα δεν στελνει γιατι εισαι ρουτ λεει, δεν εχει... στο pc που εχει windows, καθε μηνα μαζι με τα windows updates, εννοειται τρωει backup σε image, που ξερω τι μλκια θα βγαλει release ο καθενας; στην περιπτωση σου τωρα ή restore (αν εχεις backup) ή εργοστασιακες και μην βαζεις αναβαθμισεις για μενα Ακριβώς αυτό!!! Χωρίς nandroid backup δεν κάνουμε απολύτως καμιά αναβάθμιση στο λειτουργικό μας, αν δεν έχουμε backup η δεν θέλουμε να φτιάξουμε επειδή χρειάζεται root access , απλά δεν δεχόμαστε ενημερώσεις λειτουργικού γιατί υπάρχει αυτός ο κίνδυνος που αντιμετωπίζεις και εσύ τώρα! Προτείνω και εγώ επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ... Καλή τύχη ! 1
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, patrickdrd είπε εμ γι αυτο δεν τις συμπαθω αυτες τις αναβαθμισεις.. ειδικα στα κινητα... παει ο καθενας και κανει αναβαθμιση και χαιρεται ας πουμε γιατι ... "ειναι latest", μην χ3σω, που πα ρε καραμητρο και κανεις αναβαθμιση ολο το λογισμικο χωρις backup; backup πηρες; κι οταν λεμε backup εννοουμε nandroid/twrp/image backup, αν δεν πηρες που πας χωρις backup; κι αν εχουν κανει μλκια; εδω μια εφαρμογη παιρνει update και δεν παιζει τιποτα, ολοκληρο το λειτουργικο του κινητου το κανετε update ετσι αφοβα; προσωπικα τις απενεργοποιω και τελος, δεν με ενδιαφερουν, ειδικα στην αρχη που δεν ειμαι ρουτ, μετα δεν στελνει γιατι εισαι ρουτ λεει, δεν εχει... στο pc που εχει windows, καθε μηνα μαζι με τα windows updates, εννοειται τρωει backup σε image, που ξερω τι μλκια θα βγαλει release ο καθενας; στην περιπτωση σου τωρα ή restore (αν εχεις backup) ή εργοστασιακες και μην βαζεις αναβαθμισεις για μενα Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
adi32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ότι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε. Ούτε updates ούτε τίποτα.
ko76stas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω το TABLET LENOVO TAB 2 A10-70L με ANDROID 5.0.1 σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα με τα δικαιώματα εφαρμογών. Το PLAYSTORE και 1 εφαρμογή τάβλι που πρόλαβα να εγκαταστήσω πριν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα δεν δουλεύουν, το ρολόι δεν κάνει UPDATE στην ώρα. Ο browser δουλεύει κανονικά. Από το μενού ασφάλεια εχω απενεργοποιεί τα δικαιώματα εφαρμογών αλλά τίποτα .Έκανα HARD RESET .Παρακαλώ μια βοήθεια Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από ko76stas
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, ko76stas είπε Καλησπέρα έχω το TABLET LENOVO TAB 2 A10-70L με ANDROID 5.0.1 σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα με τα δικαιώματα εφαρμογών. Το PLAYSTORE και 1 εφαρμογή τάβλι που πρόλαβα να εγκαταστήσω πριν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα δεν δουλεύουν, το ρολόι δεν κάνει UPDATE στην ώρα. Ο browser δουλεύει κανονικά. Από το μενού ασφάλεια εχω απενεργοποιεί τα δικαιώματα εφαρμογών αλλά τίποτα .Έκανα HARD RESET .Παρακαλώ μια βοήθεια Τα δικαιώματα για την κάλυψη οθόνης είναι ρυθμίσεις>εφαρμογές>σχεδίαση πάνω σε άλλες εφαρμογές και δες ποιες εφαρμογές έχουν "ναι" και από εκεί απενεργοποίησε το. Αλλιώς κατέβασε την εφαρμογή Install Button Unlocker https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.sfapps.installbuttonunlocker
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 4:13 ΜΜ, patrickdrd είπε εμ γι αυτο δεν τις συμπαθω αυτες τις αναβαθμισεις.. ειδικα στα κινητα... παει ο καθενας και κανει αναβαθμιση και χαιρεται ας πουμε γιατι ... "ειναι latest", μην χ3σω, που πα ρε καραμητρο και κανεις αναβαθμιση ολο το λογισμικο χωρις backup; backup πηρες; κι οταν λεμε backup εννοουμε nandroid/twrp/image backup, αν δεν πηρες που πας χωρις backup; κι αν εχουν κανει μλκια; εδω μια εφαρμογη παιρνει update και δεν παιζει τιποτα, ολοκληρο το λειτουργικο του κινητου το κανετε update ετσι αφοβα; προσωπικα τις απενεργοποιω και τελος, δεν με ενδιαφερουν, ειδικα στην αρχη που δεν ειμαι ρουτ, μετα δεν στελνει γιατι εισαι ρουτ λεει, δεν εχει... στο pc που εχει windows, καθε μηνα μαζι με τα windows updates, εννοειται τρωει backup σε image, που ξερω τι μλκια θα βγαλει release ο καθενας; στην περιπτωση σου τωρα ή restore (αν εχεις backup) ή εργοστασιακες και μην βαζεις αναβαθμισεις για μενα Wow.... I'm speechless... Τοση αντιπαθεια σε 10 μολις γραμμες... Επισης,αν θες εξηγησε μου πως ενας μη rooted χρηστης θα παρει μπακαπ της ρομ(δεν θα επεκταθω πως θα το χρησιμοποιησει.αφου δεν θα το παρει).... Επισης , ποια ακριβως η χρηση του μπακαπ της ρομ σε τηλεφωνα που οι ρομς τους κυκλοφορουν ευρεως στο διαδικτυο και μαλιστα σε επισημα sites... Π.χ samsung lg etc.... Μονος λογος για nandroid backup ειναι τα : να μην χασεις τον efs και μαζι το imei(ασχετο,αλλα μονο ασχετοι με φλασαρισμα τον χανουν) , να μην χασεις φωτο μνμτα βιντεος και ο.τι αλλο εχεις αποθηκευμενο(υπαρχει και το drive ή μπακαπ σε pc). Σε καμμια περιπτωση ομως μην χασεις την ρομ την αυτην που ειχες πριν την αναβάθμιση που εκανε τα προβληματα... Υπαρχουν παντου,ειδικα σε "επωνυμα"... Απλως εγραψες ενα ανουσιο ποστ,και εγω αναλωθηκα να εξηγησω γιατι το βρισκω ανουσιο
ko76stas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση μετά από προσπάθεια κατέβασα το installbuttonunlocker πριν κλειδώσει το play store του έδωσα δικαιώματα και η ταμπλέτα δουλεύει καλά
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 quote τοσο καιρο μετα λιγο "αδοκιμο" νομιζω... και μες στο σ/κ νταλα καλοκαιρι που ειμαστε για μπανια... anyway.. On 14/07/2018 at 23:21, tsilitheo1 said: Wow.... I'm speechless... Τοση αντιπαθεια σε 10 μολις γραμμες... Επισης,αν θες εξηγησε μου πως ενας μη rooted χρηστης θα παρει μπακαπ της ρομ(δεν θα επεκταθω πως θα το χρησιμοποιησει.αφου δεν θα το παρει).... Επισης , ποια ακριβως η χρηση του μπακαπ της ρομ σε τηλεφωνα που οι ρομς τους κυκλοφορουν ευρεως στο διαδικτυο και μαλιστα σε επισημα sites... Π.χ samsung lg etc.... Μονος λογος για nandroid backup ειναι τα : να μην χασεις τον efs και μαζι το imei(ασχετο,αλλα μονο ασχετοι με φλασαρισμα τον χανουν) , να μην χασεις φωτο μνμτα βιντεος και ο.τι αλλο εχεις αποθηκευμενο(υπαρχει και το drive ή μπακαπ σε pc). Σε καμμια περιπτωση ομως μην χασεις την ρομ την αυτην που ειχες πριν την αναβάθμιση που εκανε τα προβληματα... Υπαρχουν παντου,ειδικα σε "επωνυμα"... Απλως εγραψες ενα ανουσιο ποστ,και εγω αναλωθηκα να εξηγησω γιατι το βρισκω ανουσιο 1) ενας μη rooted προφανως δεν μπορει να παρει backup, που σημαινει οτι και δεν κανει για μενα αναβαθμιση της ρομ (εκτος αν εχει ορεξη να ξαναστηνει απ την αρχη) για κανενα λογο! 2) ο σκοπος δεν ειναι προφανως το backup της rom, εφοσον σαφως και την ξαναβρισκεις, αλλα ολα τα υπολοιπα που τρωνε και τον περισσοτερο χρονο; δηλαδη, εγκατασταση και στησιμο/παραμετροποιηση/ρυθμισεις εφαρμογων; το ποστ μου δεν ηταν καθολου ανουσιο γιατι το τελευταιο το θεωρω το πιο μπελαλιδικο κομματι του android και εξου και παιρνω backup καθε βδομαδα στο τηλ μου που ειναι ρουτ, updates της ρομ δεν με ενδιαφερουν και δεν κανω, το τηλ φοραει lineage 14.1 (nougat 7.1) και δεν με ενδιαφερει ουτε να παω σε oreo, ουτε σε P, ουτε σε κατι αλλο, στο επομενο τηλεφωνο αυτα σε μερικα χρονακια.. ως τοτε μια χαρα ειμαστε..
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε quote τοσο καιρο μετα λιγο "αδοκιμο" νομιζω... και μες στο σ/κ νταλα καλοκαιρι που ειμαστε για μπανια... anyway.. 1) ενας μη rooted προφανως δεν μπορει να παρει backup, που σημαινει οτι και δεν κανει για μενα αναβαθμιση της ρομ (εκτος αν εχει ορεξη να ξαναστηνει απ την αρχη) για κανενα λογο! 2) ο σκοπος δεν ειναι προφανως το backup της rom, εφοσον σαφως και την ξαναβρισκεις, αλλα ολα τα υπολοιπα που τρωνε και τον περισσοτερο χρονο; δηλαδη, εγκατασταση και στησιμο/παραμετροποιηση/ρυθμισεις εφαρμογων; το ποστ μου δεν ηταν καθολου ανουσιο γιατι το τελευταιο το θεωρω το πιο μπελαλιδικο κομματι του android και εξου και παιρνω backup καθε βδομαδα στο τηλ μου που ειναι ρουτ, updates της ρομ δεν με ενδιαφερουν και δεν κανω, το τηλ φοραει lineage 14.1 (nougat 7.1) και δεν με ενδιαφερει ουτε να παω σε oreo, ουτε σε P, ουτε σε κατι αλλο, στο επομενο τηλεφωνο αυτα σε μερικα χρονακια.. ως τοτε μια χαρα ειμαστε.. Μια χαρα σε βρισκω αφου σου αρκει μια stable εκδοση και δεν εχεις το μικροβιο του να πας "παραπερα". Ειναι ομως πολλοι που το εχουν. Και πρεπει να γνωριζουν οτι μετα απο μεγαλο update (απο 7 σε 8 π.χ.), χρειαζεται hard reset. Θα συμφωνησω περι στησίματος.. Εχει μπελα... Υπαρχει ομως και συγχρονισμος της google. Και ολα κατεβαινουν επειτα μονα τους
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 τον χρησιμοποιω και τον συγχρονισμο, αλλα εισαι σιγουρος οτι κανει δουλεια; παλιοτερα που το ειχα δοκιμασει δεν τα εφερε ολα π.χ εχω καμια 100στη εφαρμογες, θα μου φερει ολες τις ρυθμισεις;
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δεν εχω δοκιμασει ποτε ναντροιντ μπακαπ, αλλα θελω να νομιζω οτι μετα απο αυτο δεν θα ανοιξεις απλα το φατσοβιβλιο π.χ. και θα μπεις στον λογαριασμο σου ή το ebank σου(ουπς ξεχασα... Εισαι ρουτ) αλλα τα saves απο παιχνιδια κτλ θα υπαρχουν ή ο.τι αλλο. Εκτος και εννοεις κατι αλλο. Προσωπικα, "πηδωντας" απο το προηγούμενο κινητο σε τουτο το σημερινό και αλλαζοντας εκδοσεις λογισμικου, με χαρντ ριζετ, ποτε δεν ασχοληθηκα με εφαρμογες... Εισάγοντας λογαριασμο, με ρωτουσε για συγχρονισμο εφαρμογων. Παντα ομως επρεπε να εισαγω σε καθε εφαρμογη γιουσερ και κωδικο
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1) μπαινω ebanking, απο τις εφαρμογες των τραπεζων, alpha & eurobank, δεν ειχα ποτε θεμα 2) παιχνιδια δεν παιζω 3) αυτο το τελευταιο ειναι φλεγον, τα user & τα passwords, στο image backup για παραδειγμα εννοειται πως ειναι μεσα, αλλα σε κατι εφαρμογες backup, οπως το titanium π.χ. μερικες φορες μπορει να μην ειναι για λογους ασφαλειας κατι κανουν μερικες εφαρμογες και αφηνουν να παρεις backup το username & το pass, με αποτελεσμα στο restore να πρεπει να κανεις παλι login... μλκια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα