papars Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Και αναζητώ τηλέφωνο να αντικαταστήσω το 1+1 που γέρασε... Όμως με χαλάει το ότι πρέπει να περιμένω 20+ μέρες και το ότι με την γκαντεμιά που με δέρνει θα περάσει τελωνείο. Η τιμή είναι άριστη. Ούτε στις αγγελίες δεν την βρίσκεις.
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, Ntinaras είπε Το καζανακι? 7 ώρες πριν, stelios18120 είπε +Ξεβουλωμα αποχετεύσεις + Την συνδρομή στο γυμναστήριο και συμβουλές από το Das Fitness Thread.
sadvampire Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, papars είπε Και αναζητώ τηλέφωνο να αντικαταστήσω το 1+1 που γέρασε... Όμως με χαλάει το ότι πρέπει να περιμένω 20+ μέρες και το ότι με την γκαντεμιά που με δέρνει θα περάσει τελωνείο. Η τιμή είναι άριστη. Ούτε στις αγγελίες δεν την βρίσκεις. Καλησπέρα, από bangood πάνω από 15 μέρες με priority δεν μου έχει κάνει ποτέ, και με priority δεν παίζει τελωνείο.Το μόνο θέμα αν σε απασχολεί είναι η εγγύηση , που θα πρέπει να μπεις σε διαδικασία. 3
temitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Και ήθελα τον τελευταίο καιρό να αλλάξω το RN3P όμως σκεφτόμουν για το Mi Mix 2s όμως με αυτή την τιμή το 2 είμαι στα όρια μου να μην το παραγγείλω.
xristoslet Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, papars είπε Και αναζητώ τηλέφωνο να αντικαταστήσω το 1+1 που γέρασε... Όμως με χαλάει το ότι πρέπει να περιμένω 20+ μέρες και το ότι με την γκαντεμιά που με δέρνει θα περάσει τελωνείο. Η τιμή είναι άριστη. Ούτε στις αγγελίες δεν την βρίσκεις. Εμένα ήρθε κινητό από banggood σε 11 μέρες την προηγούμενη βδομάδα. 3 ώρες πριν, sadvampire είπε Καλησπέρα, από bangood πάνω από 15 μέρες με priority δεν μου έχει κάνει ποτέ, και με priority δεν παίζει τελωνείο.Το μόνο θέμα αν σε απασχολεί είναι η εγγύηση , που θα πρέπει να μπεις σε διαδικασία. και στην εγγύηση καλοί είναι αν το παζαρέψεις και του πιέσεις. Έχω ένα leeco x820 και μου είχε βγάλει πρόβλημα η οθόνη, μου λένε "στείλε το πίσω να το φτιάξουμε", τους λέω οτι "αυτό που μου λέτε θα πάρει 2μιση μήνες" και τους ζήτησα να το φτιάξω Ελλάδα και να μου κάνουν refund. Τελικά το αποδέχτηκαν αλλά μου είπαν οτι θα μου επιστρέψουν 40€, τους έστειλα απόδειξη για 50€ και μου επέστρεψαν τα 50€ τελικά. Για παραγγελίες χαμηλού κόστους συνήθως επιστρέφουν όλο το ποσό... 1
sadvampire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, xristoslet είπε Εμένα ήρθε κινητό από banggood σε 11 μέρες την προηγούμενη βδομάδα. και στην εγγύηση καλοί είναι αν το παζαρέψεις και του πιέσεις. Έχω ένα leeco x820 και μου είχε βγάλει πρόβλημα η οθόνη, μου λένε "στείλε το πίσω να το φτιάξουμε", τους λέω οτι "αυτό που μου λέτε θα πάρει 2μιση μήνες" και τους ζήτησα να το φτιάξω Ελλάδα και να μου κάνουν refund. Τελικά το αποδέχτηκαν αλλά μου είπαν οτι θα μου επιστρέψουν 40€, τους έστειλα απόδειξη για 50€ και μου επέστρεψαν τα 50€ τελικά. Για παραγγελίες χαμηλού κόστους συνήθως επιστρέφουν όλο το ποσό... Καλησπέρα, δεν έγραψα ότι δεν είναι καλοί στην εγγύηση ,και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από το support του banggood. Είχα αγοράσει μια δερμάτινη θήκη για mirrorless και ενώ έγραφε ότι ταιριάζει για Σόνυ α6000 αυτή δεν ταίριαζε. Μου δώσανε τα χρήματα πίσω και δεν μου την ζήτησαν πισω. Απλώς κάποιο άτομο δεν θα ήθελε να μπει ούτε σε αυτήν την διαδικασία που κάναμε εμείς. Όπως και να έχει όλα έχουν μια διαδικασία , στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις άμεση επαφή με άνθρωπο σε φυσικό κατάστημα,αλλά μέσω μηνυμάτων και στην αγγλική γλώσσα ,που ούτε οι Κινέζοι αλλά ούτε και αρκετοί Έλληνες γνωρίζουν .Θα συμφωνήσω ότι μέχρι στιγμής το banggood έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση για κινεζομαγαζο. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Καλα αν σε ενοχλεί μια ανταλλαγή μηνυμάτων με μια φωτογραφία μιας απόδειξης, αν πας σε κάνα πλαίσιο για εγγυηση παιζει να παθεις εμφραγμα πριν δεις καν το φανταστικό καινουργιο ποντίκι της turbo x! εχει αποδειχθεί οτι ειδικα το banggood και refunds κανει και partial έστω όταν δεν συμφέρει κατι να το φτιαξεις. Καταλαβαίνω οτι αν σκασεις 500 ευρω για κινητο θες να έχεις έναν άνθρωπο να βρισεις αν σου πει οτι ειναι δική σου υπαιτιότητα, αλλα στα κινητά των 150-200-300 ευρώ και μια διάφορα του 10% να εχει, δεν υπάρχει ιδιαιτέρως λογος να επιλεξω καποιον έλληνα απο το banggood.
xristoslet Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, sadvampire είπε Καλησπέρα, δεν έγραψα ότι δεν είναι καλοί στην εγγύηση ,και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από το support του banggood. Είχα αγοράσει μια δερμάτινη θήκη για mirrorless και ενώ έγραφε ότι ταιριάζει για Σόνυ α6000 αυτή δεν ταίριαζε. Μου δώσανε τα χρήματα πίσω και δεν μου την ζήτησαν πισω. Απλώς κάποιο άτομο δεν θα ήθελε να μπει ούτε σε αυτήν την διαδικασία που κάναμε εμείς. Όπως και να έχει όλα έχουν μια διαδικασία , στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις άμεση επαφή με άνθρωπο σε φυσικό κατάστημα,αλλά μέσω μηνυμάτων και στην αγγλική γλώσσα ,που ούτε οι Κινέζοι αλλά ούτε και αρκετοί Έλληνες γνωρίζουν .Θα συμφωνήσω ότι μέχρι στιγμής το banggood έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση για κινεζομαγαζο. Ναι το κατάλαβα, συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα