akisk79 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στα 289€ (+17€, ασφάλεια για τελωνείο), 306€ τελική. https://www.lightinthebox.com/p/xiaomi-mi-mix2-5-99-inch-4g-smartphone-6gb-64gb-12-mp-octa-core-3400_p6208074.html?prm=1.5.1.1 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από akisk79 1
xristoslet Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akisk79 είπε Το έφτιαξα φίλε μου Ωραίος, τώρα είδα οτι έχει και ασφάλεια για τελωνείο +17€, οπότε πρόσθεσε κι αυτό αν θες. Το banggood το έχει με κουπόνι 5BGMIX2 στα 300€ +15€ το priority direct, για όποιον προτιμάει το banggood. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από xristoslet 4 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xristoslet είπε Ωραίος, τώρα είδα οτι έχει και ασφάλεια για τελωνείο +17€, οπότε πρόσθεσε κι αυτό αν θες. Το banggood το έχει με κουπόνι 5BGMIX2 στα 300€ +15€ το priority direct, για όποιον προτιμάει το banggood. Και δεν είναι λίγοι αλλά οι περισσότεροι που ψωνίζουν συχνά από τη Άπω Ανατολή θα προτιμούσαν να το πάρουν απο το Banggood. Θεωρώ γελοίο να μπαίνει κάποιος σε μια τέτοια διαδικασία, δηλαδή να πληρώνει δασμούς μετά να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να του επιστραφεί το ποσό των δασμών και όλα αυτά για να γλυτώσει 9 ολόκληρα ευρώ. Θα προτιμούσα στην ανάρτηση στη θέση του lightinthebox να υπήρχε το Banngood. Επίσης όσο αφορά το κινητό, είναι πανέμορφο, ταχύτατο και premium αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με τις κάμερες οι οποίες είναι για γέλια. Να δώσει κάποιος 300+ ευρώ και να μην έχει έστω μια αξιοπρεπή κάμερα; Μπά.... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από lionheart75 7
xristoslet Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Και δεν είναι λίγοι αλλά οι περισσότεροι που ψωνίζουν συχνά από τη Άπω Ανατολή θα προτιμούσαν να το πάρουν απο το Banggood. Θεωρώ γελοίο να μπαίνει κάποιος σε μια τέτοια διαδικασία, δηλαδή να πληρώνει δασμούς μετά να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να του επιστραφεί το ποσό των δασμών και όλα αυτά για να γλυτώσει 9 ολόκληρα ευρώ. Θα προτιμούσα στην ανάρτηση στη θέση του lightinthebox να υπήρχε το Banngood. Επίσης όσο αφορά το κινητό, είναι πανέμορφο, ταχύτατο και premium αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με τις κάμερες οι οποίες είναι για γέλια. Να δώσει κάποιος 300+ ευρώ και να μην έχει έστω μια αξιοπρεπή κάμερα; Μπά.... Εχω δει κάποια δήγματα φωτό από την κάμερα, εντάξει δεν ειναι και για γέλια... Αλλά περισσότερο νομίζω το παίρνει κάποιος αυτό το κινητό λόγο σχεδιασμού και χαρακτηριστικών....(baseless, 6gb ram, sd 835).
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xristoslet είπε Εχω δει κάποια δήγματα φωτό από την κάμερα, εντάξει δεν ειναι και για γέλια... Αλλά περισσότερο νομίζω το παίρνει κάποιος αυτό το κινητό λόγο σχεδιασμού και χαρακτηριστικών....(baseless, 6gb ram, sd 835). Δεν το λέω εγώ αλλά το κράζουν όλοι όσοι το έχουν πάρει για την κάμερα, δυστυχώς είναι κάτω των προσδοκιών. Πως χαντακώνουν μια τέτοια συσκευή δεν καταλαβαίνω ειλικρινά, μεγάλο fail από μεριάς xiaomi. Μιλάμε για συσκευή που έχει 300+ ευρώ πλέον που πάλιωσε από Κίνα. Εδώ ξεκινά από τα 390 ευρώ... edit: Το για "γέλια" ήταν για έμφαση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από lionheart75
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Οι κάμερες δεν "τραβάνε". Τίποτα το αξιολογο. Από εμφάνιση και χαρακτηριστικα είναι άψογο. (Το έχω δουλέψει από φίλο.) 1
Amaretos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δεν είναι για όλους κριτήριο αγοράς ενος κινητού ή καμερα!!! Εγώ ζήτημα να τραβαω 5 φωτό το μήνα Οποίος θέλει κινητό είναι μια άριστη επιλογή ειδικά σε αυτή την τιμή 6
xristoslet Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν είναι για όλους κριτήριο αγοράς ενος κινητού ή καμερα!!! Εγώ ζήτημα να τραβαω 5 φωτό το μήνα Οποίος θέλει κινητό είναι μια άριστη επιλογή ειδικά σε αυτή την τιμή Ε ναι. Άλλες επιλογές με sd 835 σε κοντινή τιμή είναι το mi 6 και το Nokia 8 που έχουν καλύτερη κάμερα αλλά είναι διαφορετικα κινητά. Είναι κάποιο άλλο σ αυτά τα χρήματα?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Amaretos είπε Δεν είναι για όλους κριτήριο αγοράς ενος κινητού ή καμερα!!! Εγώ ζήτημα να τραβαω 5 φωτό το μήνα Οποίος θέλει κινητό είναι μια άριστη επιλογή ειδικά σε αυτή την τιμή Για άλλους φυσικά και είναι. Πχ εγώ μετανιώνω την αγορά του mi max μόνο και μόνο απτην κάμερα σε όλα τα άλλα είναι άριστο. Και μπαταριαρα και οθοναρα και σφαίρα. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δεν αντεξε πολυ η προσφορά παντως, πήγε 330 χωρια η ασφάλεια. Το κινητο ειναι πραγματικό στολίδι, εχει ενα πολυ τίμιο λογισμικο, απο εταιρια που σίγουρα θα το υποστηρίξει και στο μελλον και με πολυ δυνατό hardware. Αξιοπρεπείς ειναι οι κάμερες αλλα καταλαβαίνω οτι όταν το σύνολο ειναι τόσο premium και οι κάμερες απλα μετριες, ειναι λογικό να υπάρχει μια σχετική μουρμουρα. Αντε να δουμε αν το 3 θα ανταποκρίνεται στα leaks... 3
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Amaretos είπε Δεν είναι για όλους κριτήριο αγοράς ενος κινητού ή καμερα!!! Εγώ ζήτημα να τραβαω 5 φωτό το μήνα Οποίος θέλει κινητό είναι μια άριστη επιλογή ειδικά σε αυτή την τιμή Σκεφτομαι να το παρω. Μιας και η καμερα μου ειναι παντελως αδιαφορη. nfc εχει,
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Σκεφτομαι να το παρω. Μιας και η καμερα μου ειναι παντελως αδιαφορη. nfc εχει, Δυστυχώς τελείωσε η προσφορά τόσο στο ένα online shop, όσο και στο άλλο. Διόρθωση: Όχι άκυρο στο Banggood εξακολουθεί τα τρέχει η προσφορά. Χρησιμοποιείς το κουπόνι 5BGMIX2 και η τιμή πάει στα 299€. Με priority βγαίνει σύνολο 314,18€ (το έκανα μόλις τώρα). Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα