Jimys2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα gaming mouse για μεγάλες παλάμες; Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το logitech g502 spectrum αλλά δυστυχώς είναι πολύ μικρό και με έχει κουράσει πολύ. Θέλω κάτι εξίσου ποιοτικό και ανθεκτικό αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Ευχαριστώ
splanis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Budget? Grip? Εμένα το 502 μου φαίνεται μεγάλο. Πόσο μεγαλύτερο να βρεις; 2 ώρες πριν, Jimys2008 είπε Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα gaming mouse για μεγάλες παλάμες; Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το logitech g502 spectrum αλλά δυστυχώς είναι πολύ μικρό και με έχει κουράσει πολύ. Θέλω κάτι εξίσου ποιοτικό και ανθεκτικό αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από splanis
demmian Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 ειχα αυτο κ για μενα ηταν τελειο, εχω κ γω μεγαλα χερια https://www.amazon.co.uk/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00CJ5FL2Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1525357570&sr=8-1&keywords=g700s
handsomegamer Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 πηγαινε σε razer. ειναι αρκετα μεγαλα. αλλα καλου κακου περνα απο πλαισιο, public, κοτσοβολο, mediamarkt. αυτα τα καταστηματα εχουν τετοια προιντα σε display. για να το δοκιμασεις πριν το αγορασεις 2 ώρες πριν, Jimys2008 είπε Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα gaming mouse για μεγάλες παλάμες; Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το logitech g502 spectrum αλλά δυστυχώς είναι πολύ μικρό και με έχει κουράσει πολύ. Θέλω κάτι εξίσου ποιοτικό και ανθεκτικό αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Ευχαριστώ
splanis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Τσέκαρε στις αγγελίες για κάνα zowie ec1-a η ec1-b η fk1+
Jimys2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 hours ago, splanis said: Budget? Grip? Εμένα το 502 μου φαίνεται μεγάλο. Πόσο μεγαλύτερο να βρεις; Ε οχι και μεγαλο το 502. Κανονικο προς μικρο το λες, εκτος αν εχεις χερια νανου. 3 hours ago, demmian said: ειχα αυτο κ για μενα ηταν τελειο, εχω κ γω μεγαλα χερια https://www.amazon.co.uk/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00CJ5FL2Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1525357570&sr=8-1&keywords=g700s Ψαχνω αυστηρα ενσυρματο. Ευχαριστω 3 hours ago, handsomegamer said: πηγαινε σε razer. ειναι αρκετα μεγαλα. αλλα καλου κακου περνα απο πλαισιο, public, κοτσοβολο, mediamarkt. αυτα τα καταστηματα εχουν τετοια προιντα σε display. για να το δοκιμασεις πριν το αγορασεις Μαλλον εκει θα καταληξω, αλλα πρωτα θα παω να το δω απο κοντα. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.
madnifestah Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 zowie fk1+ και steelseries rival 310 για μεγάλα χέρια δαγκωτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα