flienky Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μα συγνωμη φταιει το λιμανι επειδη εσεις κατω στον πειραια βγαζετε γτπ δημαρχους που δεν ειναι ικανοι να κανουν κουμάντο; Σας φταιει το λιμανι επειδη εχετε κυκλοφοριακο; Θα επρεπε ο δημος να ειχε φροντίσει ετσι ωστε να μην υπαρχει το κυκλοφοριακό και σε καμια περιπτωση δεν φταιει το λιμανι. Ναι οκ, δεν πρόκεται να ειναι ολα τελεια, αλλα η λογικη του να μην επιτρεψουμε να γινει η επενδυση επειδη ο Πειραιας εχει θεμα με το κυκλοφοριακό και επειδη θα κοβει την θεα στα σπίτια.. Δλδ ελεος, μονο ελλαδα αυτα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από flienky
AristidisZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Στις 4/5/2018 στις 9:12 ΜΜ, razorblade334 είπε Ναι ? δεν ζουν απ το λιμανι? Δλδ δεν θα κλεισουν τουλαχιστον 900 μαγαζια που απασχολουν 6-7 ανθρωπους το καθενα αν δεν υπηρχε λιμανι? οσοι κατεβαινουν απ το πλοι εχουν παρει ταπερακι μαζι τους με μπιφτεκακια? και νερο με καμηλες κ.ο.κ. ποτο πινουν παρεα με τους αστεγους στο δρομο και το εχουν αγορασει απο το νησι και το διατηρουν δροσερο με ανεμιστηρες... Στο λιμανι εν τω μεταξυ εχουν προσωπικο μονο απο ζιμπαμπουε και στα πλοια απο Γουατεμαλα.Το καθολου επιχειρηματα οταν προσκειται στο συμφερον το δικο μου κι αλλων 10 ,γιατι εγω εβαλα φραγκα, παιρνει πρωταθλημα στην ελλαδα. Αχαριστια τερμα. Τα 900 μαγαζιά που τα είδες ρε φίλε δηλαδή έλεος Θες να μας πεις τώρα ότι όσοι κατεβαίνουν στο λιμάνι πάνε και πίνουν και ένα ποτάκι στο Beluga, ψωνίζουνε και ρούχα παπούτσια, και μετά παίρνουν το πλοίο της γραμμής... Δεν έχετε εικόνα όσων ισχυρίζεστε, δυστυχώς Οι μόνοι υπάλληλοι που απασχολούνται όταν υπάρχει απόπλους / κατάπλους είναι οι λιμενικοί Το επιχείρημα εν τω μεταξύ περί εργαζομένων στα πλοία είναι ο ορισμός του άκυρου, δηλαδή αν τα πλοία δεν δένουν Πειραιά και πάνε π.χ. στη Ραφήνα, τα πληρώματα θα χάσουν τη δουλειά τους Πραγματικά τα έχετε εντελώς μπερδεμένα στο μυαλό σας, και δεν ακούτε και τις σας λένε...
fysikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά τις υπογραφές που έχει μαζέψει ένα avaaz πως τις στέλνουμε στον φορέα που αφορά το ψήφισμα;
mindreader Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Ξερει κανεις; Τo avaaz δουλευει με ip για να αποτρεψει διπλοψηφισμα απο καποιον; Παντως, εβαλα μονο αρχικα απο το επιθετο μου, το δεχτηκε. Εβαλα ψευτικο email οτι εχω, το δεχτηκε. Ωστοσο, οτι το υπεγραψα, θεωρειται εγκυρο, σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα