Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικα με modded case...

sotirakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σαςςςςςς!

Έχω φτιάξει ένα δικό μου κουτί για το PC και πριν από ένα μήνα είχα τοποθετήσει μέσα όλα τα κομμάτια του υπολογιστή. Το κουτί είναι φτιαγμένο από πλεξιγκλάς και ο σκελετός του είναι σιδερένιος. Φωτογραφίες θα δημοσιεύσω όταν θα το έχω ολοκληρώσει.(πότε άραγέ;;;)

Το πρόβλημα μου είναι το εξής : Την πρώτη φορά που τοποθέτησα τα κομματια του PC στο κουτί , λόγω βραχυκυκλώματος πιο πιθανόν , "κατάφερα" να κάψω την μητρική και πιο συγκεκριμένα τα dimmακια της RAM , ένω δημιούργησα και πρόβλημα στον σκληρό... Ευτυχ'ως μου αντικατέστησαν την μητρική....

Η απορία μου είναι η εξής :

1)Tι πιστεύετε ότι πρέπει να προσέξω περισσότερο τώρα που θα βάλω τα καινόυργια εξαρτήματα μέσα στο κουτί;;;;;;

Να αναφέρω ότι η μητρική στην 1η "απόπειρα" μου ακουμπούσε πάνω σε σιδερένιες λάμες οι οποιες και μαλλον προκάλεσαν το βραχυκύκλωμα. Τώρα πλέον έχουν καλυφθεί με πλαστικό.

2) Χρειάζεται κάποιου είδους γείωση για την μητρική( π.χ. ένα καλώδιο το οποίο θα ενώνει την μητρική με τον σιδερένιο σκελετο του κουτιού) ή την δουλειά αυτή την κάνει το τροφοδοτικό;;;; ( 400αρι έχω)

3) Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποιου άλλου είδους βάση πάνω στην οποία θα πατάει η μητρική;;;;

Αυτά τα λίγα από μένα και περιμένω απαντήσεις και προτάσεις για περαιτέρω pushαρισμα του "μωρού" μου.... :lol:

Δημοσ.

Lipon epidi eho idi clear case apo plexiglass ke opos eho dei otan to ekana build stin kathe vasi ehi lastihakia opote vres ke kopse mikres moufitses ke ise entaxi. emana pantos to trofodotiko den gionete kapou opote kati alo ihes kani lathos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...