Προς το περιεχόμενο

βασης στηριξης xenon

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

IMG_20180502_160502_01.jpg

8 hours ago, Liverpool89 said:

Βγάλε φωτο δεν θα βγάλουμε ακρη. Μια απο το εσωτερικο του φαναριου, μια τις λαμπας

αυτη ειναι το φαναρι θα ανεβασω κιαλλες

IMG_20180502_160453_01_01.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι κριμα καινουριο αυτοκινητο να αρχισεις να κανεις πατεντες περνωντας εξτρα καλωδια,μετασχηματιστες κτλ να πιανεις να κοβεις τα καπακια των φαναριων για να περασεις τα καλωδια,να ψαχνεις βασεις να στηριξεις την λαμπα....τραγικο μου ακουγεται...να ηταν παλιο αυτοκινητο θα ελεγα δεν βαριεσαι...αλλα στο καινουριο κριμα ειναι

18 minutes ago, georgeγ said:

ειναι κριμα καινουριο αυτοκινητο να αρχισεις να κανεις πατεντες περνωντας εξτρα καλωδια,μετασχηματιστες κτλ να πιανεις να κοβεις τα καπακια των φαναριων για να περασεις τα καλωδια,να ψαχνεις βασεις να στηριξεις την λαμπα....τραγικο μου ακουγεται...να ηταν παλιο αυτοκινητο θα ελεγα δεν βαριεσαι...αλλα στο καινουριο κριμα ειναι

ναι δεν εχεις και αδικο..τι προτεινεις?αλλαγη λαμπας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με μια καλη λαμπα μια χαρα θα εισαι

να σου πω την δικη μου εμπειρια με τα xenon

παραγγελνω καινουριο αυτοκινητο

ο εμπορος αντι αλλων παροχων εδινε δωρεαν η σε μειωμενη τιμη δεν θυμαμαι φωτα xenon

συμφωνω υποθετοντας πως αφου τα βαζει ο αντιπροσωπος ειναι εργοστασιακα

κατοπιν εορτης διαπιστωνω οτι ειχαν ανοιξει τρυπα στο πισω καπακι του φαναριου για να περασει το καλωδιο (ετσι εμενε ακαλυπτο το φαναρι αν π.χ. επεφτες σε μια μεγαλη λακουβα με νερο)

καποια στιγμη καιγεται η μια λαμπα

εκτος απο το οτι ηταν πανακριβη και δυσευρετη (σκεψου να σου καει σε καμμια επαρχια) ηταν σχεδον αδυνατον να αντικατασταθει γιατι ο πισω χωρος ειχε γεμισει με καλωδια μετασχηματιστες κτλ

τσαντιστηκα ξηλωσα και πεταξα τα xenon και εβαλα κανονικες λαμπες μιας καλης μαρκας (δεν θυμαμαι)

ο δε φωτισμος τωρα ειναι πολυ καλυτερος και αντικατασταση της λαμπας πανευκολη

Επεξ/σία από georgeγ

Αυτη η φορντ ολο ταρζανιες ειναι.

Τοσο περιπλοκο για να βαλεις μια λαμπα. 

Οσο για τα καπακια μην τα τρυπισεις, βγάλτα και αστο ετσι, γιατι δεν τα πουλανε ξεχωριστά. 

Για να πεσεις σε λακουβα και το νερο να φτασει στα φαναρια, σημαινει οτι εχεις πεσει σε χαντακι.

Καποιος με παρόμοιο αμαξι θα ξερει καλυτερα. Εγω πρωτη φορα βλεπω τετοιο κουμπωμα, ακομα και για την απλη λαμπα ειναι μανικι. Βγαινουν μονο οι ακιδες απο την λαμπα, οταν κουμπωνεις το ασπρο πλαστικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλα με το retrofit source, μην τους πεις ότι έχεις δικό σου kit, στείλε και αυτή τη φωτό ώστε να δεις τι προτείνουν. ¨Εχουν για όλα τα αμάξια, αν δεν βγάλεις άκρη μάζεψε λεφτά κ σε 2 χρόνια πχ βάλε τα εργοστασιακά κ πούλα τα παλιά, ξέρω πως τα θες τώρα αλλά τα εργοστασιακά  θα είναι η καλύτερη προσθήκη για τα επόμενα 15 χρόνια του αυτοκινήτου.

Επεξ/σία από inflation

2 minutes ago, inflation said:

Μίλα με το retrofit source, μην τους πεις ότι έχεις δικό σου kit, στείλε και αυτή τη φωτό ώστε να δεις τι προτείνουν. ¨Εχουν για όλα τα αμάξια, αν δεν βγάλεις άκρη μάζεψε λεφτά κ σε 2 χρόνια πχ βάλε τα εργοστασιακά κ πούλα τα παλιά, ξέρω πως τα θες τώρα αλλά τα εργοστασιακά  θα είναι η καλύτερη προσθήκη για τα επόμενα 15 χρόνια του αυτοκινήτου.

εχει chat?πως θα μιλησω?τα εργοστασιακα ειχα ρωτησει στην πατρα στην αντιπροσωπεια και μου ειχαν πει οτι δεν μπορω να τα βαλω ξεχωριστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάτω στη σελίδα έχει πλαίσιο και για chat, δεν είναι live τώρα. Βέβαια εκεί είναι Αμερική, αν τους πετύχεις ανοιχτούς απαντάνε αμέσως στο email. Για να ξέρεις μια χαρά μπαίνουν, και στην δικιά μου εταιρεία τα ίδια έλεγαν όταν το πήρα, 4 χρόνια μετά έχουν βγάλει 15 διαφορετικούς συνδυασμούς κ τρόπους να μπουν. 

Επεξ/σία από inflation

1 hour ago, inflation said:

κάτω στη σελίδα έχει πλαίσιο και για chat, δεν είναι live τώρα. Βέβαια εκεί είναι Αμερική, αν τους πετύχεις ανοιχτούς απαντάνε αμέσως στο email. Για να ξέρεις μια χαρά μπαίνουν, και στην δικιά μου εταιρεία τα ίδια έλεγαν όταν το πήρα, 4 χρόνια μετά έχουν βγάλει 15 διαφορετικούς συνδυασμούς κ τρόπους να μπουν. 

τι μαρκα εχεις?για να μπουν τα εργοστασιακα πρεπει να μπουν και πλυστικα φανων και νομιζω οτι ειναι δυσκολο αλλα αφου το λες θα ξαναρωτησω

αμα θες τα βάζεις τα πλυστικά,  εκτός αμα βρεις νομοθεσία που σε υποχρεώνει (ελληνική όχι αγγλική κτλ ) για εμένα βρες μια αντιπροσωπεία που να δεχτεί να μην στα βάλει τα πλυστικά, an kai to 99% θα το δεχτεί κατά την γνώμη μου 

9 minutes ago, inflation said:

αμα θες τα βάζεις τα πλυστικά,  εκτός αμα βρεις νομοθεσία που σε υποχρεώνει (ελληνική όχι αγγλική κτλ ) για εμένα βρες μια αντιπροσωπεία που να δεχτεί να μην στα βάλει τα πλυστικά, an kai to 99% θα το δεχτεί κατά την γνώμη μου 

και το αυτοματο υψος που εχου τα εργοστασιακα?σου αλλαζουν τον διακοπτη στο εσωτερικο του αυτοκινητου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άλλο το να βάλεις τα φανάρια xenon και άλλον να βάλεις τα adaptive headlights που ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με την ανάρτηση ή μπορείς κ τα δύο. Είναι ανάλογα το αμάξι  τον εξοπλισμό κ το τι χρήματα θες να δώσεις. Ρώτα κ σε εξουσιοδοτημένο γιατία αυτά που σου λέω μπορεί να διαφέρουν για εσένα 

Επεξ/σία από inflation

15 minutes ago, inflation said:

άλλο το να βάλεις τα φανάρια xenon και άλλον να βάλεις τα adaptive headlights που ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με την ανάρτηση ή μπορείς κ τα δύο. Είναι ανάλογα το αμάξι  τον εξοπλισμό κ το τι χρήματα θες να δώσεις. Ρώτα κ σε εξουσιοδοτημένο γιατία αυτά που σου λέω μπορεί να διαφέρουν για εσένα 

οκ εγινε ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...