Προς το περιεχόμενο

βασης στηριξης xenon

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα ford focus 2016 με λαμπα h7 και δεν μπορω να βρω βαση στηριξης για την λαμπα xenon που να ταιριαζει ακριβως με το φαναρι..γνωριζει κανεις κατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.  η λαμπα η καινουρια μπαίνει μέσα στο φανάρι
  2. τα καλώδια που ερχονται από πίσω από την νέα λάμπα βγαίνουν από μιά τρύπα που ανοίγεις στο καπάκι που κλείνει την πίσω μεριά του φαναριού
  3. από την ίδια τρύπα βγαίνουν και τα καλώδια που θα πάρουν ρεύμα από μέσα από το φανάρι (το φις που έμπαινε πίσω από την κανονική λάμπα)
  4. ο μετασχηματιστής xenon (ballast) συνήθως έρχεται με μία μικρή βάση με δύο τρεις τρύπες για να βιδωθεί κάπου όπου βολεύει, οι περισσότεροι τα δένουν κάπου με tie rap και τέλος
  5. Αν το αμάξι βγάζει σφάλμα ότι έχει καμμένη λάμπα θες κ κατι έξτρα

2 minutes ago, inflation said:
  1.  η λαμπα η καινουρια μπαίνει μέσα στο φανάρι
  2. τα καλώδια που ερχονται από πίσω από την νέα λάμπα βγαίνουν από μιά τρύπα που ανοίγεις στο καπάκι που κλείνει την πίσω μεριά του φαναριού
  3. από την ίδια τρύπα βγαίνουν και τα καλώδια που θα πάρουν ρεύμα από μέσα από το φανάρι (το φις που έμπαινε πίσω από την κανονική λάμπα)
  4. ο μετασχηματιστής xenon (ballast) συνήθως έρχεται με μία μικρή βάση με δύο τρεις τρύπες για να βιδωθεί κάπου όπου βολεύει, οι περισσότεροι τα δένουν κάπου με tie rap και τέλος
  5. Αν το αμάξι βγάζει σφάλμα ότι έχει καμμένη λάμπα θες κ κατι έξτρα

ολα αυτα που λες ειναι σωστα και τα ξερω απλα για να στερεωθει η λαμπα θελει μια βαση στηριξης..κατι τετοιο

http://www.studiosound.gr/accessories-Kit-Xenon/base-bulb-Xenon/xenon-base-ANT19

αυτο το εχω στην κατοχη μου αλλα δεν εφαρμοζει στο φαναρι μου παρολο που ειναι για ford focus..το ερωτημα ειναι αν υπαρχει αλλη λυση

1 minute ago, inflation said:

δεν το εχω δει ξανά, δεν ξερω αν είναι ίδια χρονολογία αλλά εδω δεν χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο  https://www.youtube.com/watch?v=HavnFODUacA

ναι ιδιο μοντελο ειναι αλλα εχει αλλο τυπο λαμπας απο το δικο μου

• Sad 1

Μην τολμήσεις και βάλεις xenon σε φανάρι με κάτοπτρο. Πρώτον θα τυφλωνεις τους άλλους γιατί η δέσμη δεν πρόκειται να ρυθμιστει ποτέ σωστά και δεύτερον βάλε led αν θες ψυχρότητα στο φως.

Αν έχεις μπίλια (προτζεκτορα) τότε μαζι σου.

οι λαμπες ειναι h7r που ειναι ειδικες για φαναρι με κατοπτρο,δεν διαχεουν το φως οπως να ειναι..σε led εχεις κατι να προτεινεις καλο?αλλα και εκει θα εχω θεμα με την στηριξη της λαμπας σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες εδω  https://www.theretrofitsource.com/

έχουν κ συγκρίσεις led, xenon ,projector κτλ είναι και αντιπρόσωποι της  https://www.morimotohid.com/

Επεξ/σία από inflation

το θεμα ειναι οτι και led να βαλω πως θα στηριξω την λαμπα?

για να καταλαβεις τι εννοω το βραδακι θα ανεβασω φωτο απο το φαναρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε βγαζει καμμενη λαμπα πας σε ξενον canbus, που σου προτεινω εξαρχής να πας εκει. Ασχετα αν υποστηριζει το αμαξι ή οχι.

Δευτερον. Δεν υπάρχει θεμα στηριξης λαμπας. Ανοιγεις το συρματακι, βάζεις την βαση πρωτα, την κλεινεις με το συρματακι και μετα χωνεις την λαμπα, πάντα για λεντ μιλαω. Μπορεί οι λεντ λαμπες να ερχονται με τι κυκλικο δαχτυλιδη που κλειδωνει μεσα στην βαση της λαμπα, αλλα με λιγο προσοχη βγαινει και γινονται δυο κομματια.

Για χενον δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν εχω ασχολειθει με την τοποθετηση

Επεξ/σία από Liverpool89

το xenon kit το εχω στην κατοχη μου και ειναι full canbus..το δικο μου το φαναρι δεν εχει συρματακι οπως λες αλλα η λαμπα μπαινει στο ανταπτορακι και κουμπωνει πανω στο φαναρι αλλα στο xenon kit θελει βαση στηριξης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...