Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και σαν περιβάλλον είναι πολυ φιλικό , καιρός ήταν να γίνει φιλικότερο και να αξιοποιηθεί απο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ! Μπράβο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Ναι οκ δεν αντιλέγω...

Αλλά δεν νομίζω κάτι εβραϊκά και ινδικα η  ρωσικά να ειναι πιο εύκολα για τον κόσμο....

cyka blyat

Πανεύκολα είναι :P

Δημοσ.

.Οταν δημιουργηθει καποιο προβλημα ειναι ποιο ευκολο να βρεις πληροφοριες οταν γκουγκλαρεις την αιτια στα αγγλικα.Οποτε το αφηνουμε στα αγγλικα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή την σιχαθηκα από τον τρόπο της στα capital,ΜΑΥΡΟ από εμένα(και στα βιετναμέζικα)!!!aliexpess και μακρυά 😚😉

Επεξ/σία από lio10
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο αλλά μου άρεσε πολύ.
Ως χρήστης από το 2010 θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ στα αγγλικά διότι βολεύει περισσότερα αλλά μέτρησε πολύ το Greek Version!
Congrats. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AlexSky είπε

Ακομα ομως να μπορεσουμε να χρησιμοποιουμε prepaid cards με PayPal ...

Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις prepaid που χρεώνει την φόρτιση.Απλά βγάζεις 1 χρεωστική (Debit Card),βάζεις μέσα το χρηματικό ποσό που θες και πληρώνεις τα πάντα μέσω PayPal.Αν το site δεν υποστηρίζει Paypal τουλάχιστον να είναι σε ασφαλές περιβάλλον πχ όπως για την πληρωμή Internet που σε οδηγεί μέσω τράπεζας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2018 στις 11:37 ΠΜ, TopicStrarter είπε

Ε ρε τα 4ψήφια ποσά πάνε και έρχονται :P αφορολόγητα; :P 

Που να δεις τα νοικια που ρχονται στους φλαμπουραρηδες με βιλες στην airbnb 99.900 :P Εσυ χτ΄κιαρ εκοψες αποδ για τα 10 ευρα ε ;

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 2:19 ΜΜ, gamer73 είπε

Άντε να βάλουν και πιστωτική PayPal 

Νομίζω υπάρχει αλλα είναι μονο για ούσα. 

Στις 5/5/2018 στις 12:24 ΜΜ, divo είπε

Prepaid card χρησιμοποιουσα πριν το 2010 στο paypal. Εσυ γιατι δεν μπορεις;

Δε χρειάζεται ομως. κανεις αυτο που σου περιγραφουν παραπανω, Εχεις 2 λογαριασμους στη ιδια τραπεζα για online tranfer του ποσου που θες στην prepaid ή κανεις καταθεση σε μηχανημα για να μη μπλεκεις με ουρες... Φυσικά ολα αυτα χωρις χρεωσεις στη καρτα 

Υποθέτω οτι το πρόβλημα του φίλου είναι τα capital controls. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...