Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και με 70+ αλλά δεν είναι αυτό που λέμε οικονομικά. 

Το μήνυμα είχε το σκοπό του να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε! :P

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Δεν υπαρχει αυτοκινητο με τοσο υπεβολικα μακριες σχεσεις. Kαι diesel, που λογω χαρακτηριστικων λειτουργιας,δεν εχουν τοσο μακριες σχεσεις.Δηλαδη 80χαω ανα 1000σαλ με την τελευταια σχεση.Aκομη και το Lexus RC-F με τον 5.0 λιτρο V8 των 480ιππων και  το 8αρι θεομακρο σασμαν, η 8η εχει περιπου 65χαω ανα 1000σαλ.Δηλαδη στις 2000σαλ θα εχεις 130χαω.Καλα το δικο μου με 2000σαλ  πας με 70 και λιγοτερο.Που και παλι εχει νορμαλ σχεσεις, γιατι υπαρχουν και αυτοκινητα με 30χαω ανα 1000σαλ  με 5η.

Στο βίντεο βέβαια έχει 180km/h με 2000 RPM (1:15) αλλά έχει και 9 σχέσεις το αμάξι..

Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 11:10 ΠΜ, BritGreek είπε

διαπιστώσαμε πολύ μεγάλη απόκλιση στην κατανάλωση του trip computer της οθόνης αφής που είχαν, και της πραγματικής. Σχεδόν η διπλάσια.

Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο μεγάλη η απόκλιση, θα έβαζα στοίχημα πως είτε οι υπολογισμοί που κάνατε δεν ήταν σωστοί είτε το βενζινάδικο σας κλέβει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/5/2018 στις 10:29 ΠΜ, NickTG είπε

Ακόμα και η Mercedes που έβαλες που είναι 3500 κυβικά βλέπεις ότι δεν πιάνει αυτή την ταχύτητα σε αυτές τις στροφές. 

Μάλλον πρέπει να ανέβεις λίγο ακόμα. 

Ναι δυστιχώς δεν βρήκα αυτοκίνητα που σκευτόμουν και δεν είχα και χρόνο να ψάξω πάρα πολύ. Αν ψάξεις πάντως όλα τα αυτοκίνητα στην κατηγορία του vw τέτοιες διαφορές δείχνουν.

Στις 4/5/2018 στις 3:01 ΜΜ, toyo73 είπε

Δεν υπαρχει αυτοκινητο με τοσο υπεβολικα μακριες σχεσεις. Kαι diesel, που λογω χαρακτηριστικων λειτουργιας,δεν εχουν τοσο μακριες σχεσεις.Δηλαδη 80χαω ανα 1000σαλ με την τελευταια σχεση.Aκομη και το Lexus RC-F με τον 5.0 λιτρο V8 των 480ιππων και  το 8αρι θεομακρο σασμαν, η 8η εχει περιπου 65χαω ανα 1000σαλ.Δηλαδη στις 2000σαλ θα εχεις 130χαω.Καλα το δικο μου με 2000σαλ  πας με 70 και λιγοτερο.Που και παλι εχει νορμαλ σχεσεις, γιατι υπαρχουν και αυτοκινητα με 30χαω ανα 1000σαλ  με 5η.

Το yaris που έχω αναφέρει για ζάντες σε ίσιο δρόμο προτείνει γύρω στα 110-120km/h αλλαγή. Αν βρω χρόνο θα βγάλω ένα video και θα σας το δείξω και θα σας δείξω και τι κατανάλωση κάνει. Δυστηχώς δεν μπορώ να σας δείξω στροφές μιας και οι γύφτοι στην toyota δεν έχουν βάλει στροφόμετρο :P

23 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο μεγάλη η απόκλιση, θα έβαζα στοίχημα πως είτε οι υπολογισμοί που κάνατε δεν ήταν σωστοί είτε το βενζινάδικο σας κλέβει.

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω αναφέρει με το σκεπτικό ότι τα γέμισε τα αυτοκίνητα. @ BritGreek  αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα σου πρότεινα να πάρεις ένα και να το κάνεις και να δεις με πόσο θα γεμίσει το ρεζερβουαρ.

Δημοσ.

Μπορώ να σου πω αρκετά αρνητικά για τα ford -ως ιδιοκτήτης-, αλλά αφού αναφέρεις ότι θες να είναι στιβαρα και με κρατήματα στο δρόμο (και ουσιαστικά δε θα είστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση), σκέψου τόσο τα focus για τα μεγάλα ταξίδια όσο και τα fiesta αν τα χρειάζεστε για μέσα στην πόλη. 

Σε κάθε περίπτωση, να πάρετε αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.

για οδηγικη αισθηση και πατημα στο δρομο συμφωνω και εγω για το φιεστα το οποιο το εχω  οδηγησει πολλες φορες.πολυ σταθερο αμαξι και σε μεγαλες ταχυτητες ακομα.απο αξιοπιστια μοτερ δεν ξερω για τα 1000αρακια τα τουρμπατα γιατι οδηγουσα το 1.4 το ατμοσφαιρικο με τα 95 αλογα.σαν αμαξωμα παντως, ποιοτητα κατασκευης και πατημα στο δρομο ειναι πολυ καλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 σελιδες συζήτηση για καταναλωση σε αμαξι (5 ή 6 γενια;)με άγνωστο κινητηρα...

Τεσπα polo 1.2 mpi βγαινει 4κυλινδρο με 75ps ατμοσφαιρα στην ινδια.και καταργηθηκε  διαβασα με τον χιλιαρη.. 

Η μετρηση για το ποσο καιει θελει φουλαρισμα οταν ξεκινας και εφοσον ξερεις τα λιτρα ρεζερβουαρ τα αφαιρεις απο το φουλαρισμα οταν επιστρεφεις..

Αν κανετε 1 2 ταξιδια απο 400κμ την βδομαδα προφανως δεν κανει οποιοδήποτε 3κυλινδρο αυτοκ..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 4:04 ΜΜ, Ψιτ είπε

Μπορώ να σου πω αρκετά αρνητικά για τα ford -ως ιδιοκτήτης-, αλλά αφού αναφέρεις ότι θες να είναι στιβαρα και με κρατήματα στο δρόμο (και ουσιαστικά δε θα είστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση), σκέψου τόσο τα focus για τα μεγάλα ταξίδια όσο και τα fiesta αν τα χρειάζεστε για μέσα στην πόλη. 

Σε κάθε περίπτωση, να πάρετε αυτόματα.

Πολύ ωραίο το fiesta και έχω οδηγήσει πολλά 1.4, πάντα νοικιασμένα. Το μόνο θέμα που δεν μου αρέσει με αυτά είναι τό ότι δεν έχω οδηγήσει κανένα το καλοκαίρι που να έχει αποδοτικό κλιματιστικό, τουλάχιστον στο βαθμό που κρυώνουν τον χώρο τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Στις 5/6/2018 στις 7:23 ΠΜ, kage είπε

4 σελιδες συζήτηση για καταναλωση σε αμαξι (5 ή 6 γενια;)με άγνωστο κινητηρα...

Τεσπα polo 1.2 mpi βγαινει 4κυλινδρο με 75ps ατμοσφαιρα στην ινδια.και καταργηθηκε  διαβασα με τον χιλιαρη.. 

Η μετρηση για το ποσο καιει θελει φουλαρισμα οταν ξεκινας και εφοσον ξερεις τα λιτρα ρεζερβουαρ τα αφαιρεις απο το φουλαρισμα οταν επιστρεφεις..

Αν κανετε 1 2 ταξιδια απο 400κμ την βδομαδα προφανως δεν κανει οποιοδήποτε 3κυλινδρο αυτοκ..

Σωστό το σχόλιό σου. Ψάχνοντας όμως, βρήκα ότι ο μοναδικός κινητήρας MPI είναι ο χιλιάρης, άρα μιλάμε γι' αυτόν. Δεν φαντάζομαι να έκαναν εισαγωγή τα μοντέλα που πωλούνται στην Ινδία. Κάνουμε 4 ταξίδια περίπου των 500 χιλιομέτρων την εβδομάδα, αλλά γίνονται με 5 αυτοκίνητα (5Χ500). Όταν όμως ανεβαίνουμε κατηγορία στο leasing, οι τιμες ξεφεύγουν γιατί στις μεγαλύτερες κατηγορίες, στις δικές μας συμβάσεις, έχουν αυστηρότερο όριο χιλιομέτρων. Δηλαδή, μεταξύ ενός 1.2-1.3 και ενός 1.6, το μίσθωμα leasing μπορεί να είναι τα διπλά λεφτά. Υπάρχει ταβάνι μέχρι 30.000km τον χρόνο, γιατί περιλαμβάνεται η συντήρηση. Στα μικρά, το ετήσιο όριο χιλιομέτρων είναι αρκετά μεγαλύτερο. Το ξέρω ότι είναι παράλογο, αλλά οι προσφορές είναι κατά περίπτωση και σε εμάς όλοι προτείνουν κάτι παρόμοιο. Αν εσύ κι εγώ έχουμε από μια εταιρεία και παίρνουμε με leasing 10 αυτοκίνητα, είναι πολύ πιθανό να έχεις άλλη τιμή εσύ και άλλη εγώ, σύμφωνα με τη χρήση που κάνουμε, και αυτή η τιμή να έχει σημαντική απόκλιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...