Προς το περιεχόμενο

Κάλυμμα λεβιέ ταχυτήτων

papoys1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδεχομένως να έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Το κάλυμμα στο λεβιέ ταχυτήτων μαδούσε το χρώμα του και φαινόταν άσχημα.Ρώτησα αλλά δεν ήξεραν τι ζητούσαν για αντικατάστασή του οπότε το έπιασα και του μάδησα το χρώμα που έφευγε και είδα ότι από μέσα είναι ύφασμα τύπου τζιν.Από πριν τουλάχιστον τώρα είναι πιο όμορφο.:D

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει χρώμα κατάλληλο για τέτοιο ύφασμα και αν μπορούμε να το βάψουμε στο ίδιο στυλ όπως πριν.

IMG_1422.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τα εχω αλλαξει και τα δυο και τον ταχυτήτων αλλα και απο το χειρόφρενο 15 ευρω το καθε ενα  ,πας σε εναν ταπετσερη  και σου τα φτιαχνει :) υπαρχουν και ετοιμα απο το internet και το ebay αλλα θα πρεπει να τα βαλεις μονος σου και η τιμες δεν θα εχουν διαφορά :) απο τι αμαξι ειναι ?

Επεξ/σία από darkman
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, darkman είπε

Εγω τα εχω αλλαξει και τα δυο και τον ταχυτήτων αλλα και απο το χειρόφρενο 15 ευρω το καθε ενα  ,πας σε εναν ταπετσερη  και σου τα φτιαχνει :) υπαρχουν και ετοιμα απο το internet και το ebay αλλα θα πρεπει να τα βαλεις μονος σου και η τιμες δεν θα εχουν διαφορά :)

Σε ταπετσέρη δε ρώτησα.Ρώτησα για έτοιμο και ήθελαν πάνω από 30 συν την τοποθέτηση.

Θα ρωτήσω και σε ένα ταπετσέρη που μου έφτιαξε τον ουρανό και αν είναι με 15 ευρώ θα το φτιάξω.

1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Σε ταπετσέρη δε ρώτησα.Ρώτησα για έτοιμο και ήθελαν πάνω από 30 συν την τοποθέτηση.

Θα ρωτήσω και σε ένα ταπετσέρη που μου έφτιαξε τον ουρανό και αν είναι με 15 ευρώ θα το φτιάξω.

Τι 30 εχει τρελαθει και + να στο βαλει :( 25 αλλαξα σελα στο XT στο Αιγάλεω δίχρωμη  :)  15 αντε 20 κομπλε με δερματινη και οτι χρώμα ραφες θες βαζεις :)

δες και εδω https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=kncob+leather&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XKnob+Boot+Cover.TRS0&_nkw=Knob+Boot+Cover&_sacat=0

• Thanks 1

Αν σου αρέσει το αφήνεις έτσι......Και 'γω πηρα απο eBay και τελος! Χειροφρενο-λεβιε 15 ευρω και διαλεγεις και ριγες ή αποχρωση! Στο youtube εχει και βίντεο να το αλλάξεις (δεν είναι ίδιο σε όλα).

• Like 1

Σε τα ταπετσερη θα πατε.

Ζητανε οσα τους λειπουν.

Εμενα στο Accord έχει πέσει σταχτη απο το συνοδηγο.

Γνησιο 60 ευρω , σε ταπετσερη 35 ευρω και ηθελε 3 ημέρες.

Αγορασα απο το Ebay στα 15 ευρω και το εχω ηδη 1 χρονο , εννοείται οχι γνησιο . 

• Like 1

Άκου 35 . Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι  ταπετσέρηδες.

Το σκέφτομαι να πάω σε αυτοσχέδιο. :D

Ραπτομηχανή έχω θα πάω να πάρω ένα κομμάτι ταπετσαρία και θα το γαζώσω.Το ίδιο έκανα με το σκούτερ.Μου ζητούσαν 45 ευρώ για επισκευή σέλλας. Πήγα πλατεία Ψυρρή έδωσα 8 ευρώ πήρα κατάλληλη ταπετσαρία και το γάζωσα μόνος μια χαρά.

Δοκιμη με camel μαυρο για παπουτσια πριν τη δοκιμη. Περασα στο accent ενως φιλου που μαδαγε και ειχε γκριζαρει και το λες και σχεδον καινουργιο..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...