aetos1988 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, what_if είπε η τηλεοραση εχει μια ελαφρια κλιση προς τα πισω η μου φαινεται; επιτελους παρελαβα κ εγω κ προς το παρoν απλα την συνδεσα κ την στηριξα με ατσαλοσυρμα γιατι ακομα κλαιω την προηγουμενη μου samsung 48 va 120hz η εικονα θελει σιγουρα σεταρισμα τις επομενες ημερες Έτσι είναι και η δικιά μου
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, what_if είπε η τηλεοραση εχει μια ελαφρια κλιση προς τα πισω η μου φαινεται; επιτελους παρελαβα κ εγω κ προς το παρoν απλα την συνδεσα κ την στηριξα με ατσαλοσυρμα γιατι ακομα κλαιω την προηγουμενη μου samsung 48 va 120hz η εικονα θελει σιγουρα σεταρισμα τις επομενες ημερες Περιμενω σχολια.. Αν ειναι στα 560€ να την αγορασω απο το mediamarkt. Ελεγα να σκασω 800€+ για κατι πιο πληρης μιας και εχω την εντυπωση πως ακομα και τα ηχεια της ειναι χαλια σε σχεση με τις προηγουμενες που ειχα..για λογισμικο δεν το συζηταω.. Απλα ειναι μια φθηνη και καλη λυση απο θεμα εικονας... που πλεον φοβαμαι το τι θα αντικρισω στο τελευταιο ακομα και αν παρω mu7000.. πχ το local dimming μπαινει στο low και δεν εχει off.. δεν ξερω αν θα μου κανει δηλαδη νουμερα το ld.. Aν αυτη η lg δεν εβαζε ips ή εστω να εβαζε rgb & οχι rgbw θα ειχα φυγει βολιδα για 810v... αλλα σκ@τ@... μονο η 850v εχει rgb.. και κανει μπαμ στο ματι η διαφορα διπλα διπλα με την 810v που την ειχα κοζαρει στο mediamarkt.. μετα εμαθα πως ειναι rgb η 850v.. οποτε και στο καταστημα καταλαβαινεις τη διαφορα του rgbw.. Ριξε και καμια φωτο.. αλλα θελω αντικειμενικη ενημερωση. Θελω δηλαδη να μαθω τα αρνητικα και οχι τοσο τα θετικα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από greed
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, greed είπε Περιμενω σχολια.. Αν ειναι στα 560€ να την αγορασω απο το mediamarkt. Ελεγα να σκασω 800€+ για κατι πιο πληρης μιας και εχω την εντυπωση πως ακομα και τα ηχεια της ειναι χαλια σε σχεση με τις προηγουμενες που ειχα..για λογισμικο δεν το συζηταω.. Απλα ειναι μια φθηνη και καλη λυση απο θεμα εικονας... που πλεον φοβαμαι το τι θα αντικρισω στο τελευταιο ακομα και αν παρω mu7000.. πχ το local dimming μπαινει στο low και δεν εχει off.. δεν ξερω αν θα μου κανει δηλαδη νουμερα το ld.. Aν αυτη η lg δεν εβαζε ips ή εστω να εβαζε rgb & οχι rgbw θα ειχα φυγει βολιδα για 810v... αλλα σκ@τ@... μονο η 850v εχει rgb.. και κανει μπαμ στο ματι η διαφορα διπλα διπλα με την 810v που την ειχα κοζαρει στο mediamarkt.. μετα εμαθα πως ειναι rgb η 850v.. οποτε και στο καταστημα καταλαβαινεις τη διαφορα του rgbw.. Ριξε και καμια φωτο.. αλλα θελω αντικειμενικη ενημερωση. Θελω δηλαδη να μαθω τα αρνητικα και οχι τοσο τα θετικα. Τα αρνητικά τα έχω πει στην τβ αυτή. Θα ξεκινήσω με εικόνα. Είναι πολύ καλή στα χρώματα ,στο μαύρο ,στην αντίθεση , στην φωτεινότητα. Έχει ωραίο motion δεν κάνει σπασίματα. Θα δεις σε γρήγορες σκηνές. Είναι 60hz όποτε μην περιμένεις 120. Ηχος δεν είναι καλός. Δεν έχω σύγκριση όμως γιατί έχω ενισχυτή όμως. Αλλά όχι δεν είναι καλός.για ταινίες δεν τον προτείνω. Smart tv είναι ανάλογα τι θες να κάνει. Εμένα πχ δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Εφόσον έχει Netflix ,YouTube,plex είμαι καλυμμένος τα κάνω όλα. Και όσο λιγότερα σμαρτ εχε μια τβ σε αυτά τα λεφτά τόσο πιο ξεκούραστη είναι. Απο ποιότητα κατασκευής είναι όμορφη με μικρά μπεζελ λεπτή πίσω και στιβαρή σαν τηλεόραση. Η βάση της δεν ξέρω τι είναι την έχω σας επιτοίχια. Εικόνες είχα βάλει πιο πίσω. Θα βάλω και άλλες να δεις. καλυτερη από 7002 δεν ξέρω αν είναι. Δεν νομίζω. Καλύτερη από 7102 δεν ξέρω σαν την έχω δει. Και καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι άλλο 560 και άλλο 800+. 300 ευρώ πάνω. Είναι λογικό να πάρεις κάτι καλύτερο. Μην ψάχνεις με λίγα λεφτά να πάρεις κάτι που κοστίζει σχεδόν τα δίπλα. Η θα πάρεις κάτι που θα σε ευχαριστεί και τα λεφτά στην άκρη. Η πα τα σκας και είσαι άρχοντας Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από alexakos89 1
dess Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, what_if είπε η τηλεοραση εχει μια ελαφρια κλιση προς τα πισω η μου φαινεται; επιτελους παρελαβα κ εγω κ προς το παρoν απλα την συνδεσα κ την στηριξα με ατσαλοσυρμα γιατι ακομα κλαιω την προηγουμενη μου samsung 48 va 120hz η εικονα θελει σιγουρα σεταρισμα τις επομενες ημερες Όντως υπάρχει μια ανεπαίσθητη κλίση προς τα πίσω, (δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι που το ανέφερες).
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, greed είπε Περιμενω σχολια.. Αν ειναι στα 560€ να την αγορασω απο το mediamarkt. Ελεγα να σκασω 800€+ για κατι πιο πληρης μιας και εχω την εντυπωση πως ακομα και τα ηχεια της ειναι χαλια σε σχεση με τις προηγουμενες που ειχα..για λογισμικο δεν το συζηταω.. Απλα ειναι μια φθηνη και καλη λυση απο θεμα εικονας... που πλεον φοβαμαι το τι θα αντικρισω στο τελευταιο ακομα και αν παρω mu7000.. πχ το local dimming μπαινει στο low και δεν εχει off.. δεν ξερω αν θα μου κανει δηλαδη νουμερα το ld.. Aν αυτη η lg δεν εβαζε ips ή εστω να εβαζε rgb & οχι rgbw θα ειχα φυγει βολιδα για 810v... αλλα σκ@τ@... μονο η 850v εχει rgb.. και κανει μπαμ στο ματι η διαφορα διπλα διπλα με την 810v που την ειχα κοζαρει στο mediamarkt.. μετα εμαθα πως ειναι rgb η 850v.. οποτε και στο καταστημα καταλαβαινεις τη διαφορα του rgbw.. Ριξε και καμια φωτο.. αλλα θελω αντικειμενικη ενημερωση. Θελω δηλαδη να μαθω τα αρνητικα και οχι τοσο τα θετικα. θα αρχισω λεγοντας οτι εχουν περασει αρκετες τηλεορασεις απο τα χερια μου κ χωρις να λεω οτι ειμαι ειδικος η οτι εχω εχω οργανα καλιμπραρισματος ,εχω ασχοληθει διαβαζοντας αρκετα ,εχω πειραματιστει κλπ, η προτιμηση μου ειναι η φυσικη εικονα σε σημειο που πολλοι θεωρουν οτι το χρωμα ειναι ανευρο, αυτα που γραφω ειναι οι πρωιμες εντυπωσεις μου για την sony σε συγκριση με τις υπολοιπες ωστε να υπαρχει πλαισιο αναφορας αν τις βαθμολογουσα συνολικα η καταταξη θα ηταν αυτη (αν κ ειμαι πολυ επιεικης με την sony θεωρωντας οτι θελει κ αλλο ψαξιμο για να παιξει ομορφα k σιγουρα εχει δυνατοτητες για πολυ καλυτερη εικονα), επισης θα ελεγα οτι η πολυ φθηνη blaupunkt με λιγο ψαξιμο εχει απροσμενα πολυ καλη εικονα που στο τωρινο επιπεδο ρυθμισεων μου αρεσει περισσοτερο απο την sony χρονολογικη σειρα ------------------------------- 6) 37" Philips απο τις πρωτες lcd 5) 37 Lg ips 1) 42 Panasonic Plasma 2) 48 Samsung va 120hz σειρας 6 4) Blaupunkt 49" ips ,direct led ,lg panel 3) κ η 55αρα Sony του θεματος η ποιοτητα κατασκευης της sony ειναι πολυ καλη κ δεν υπαρχει συγκριση με την απαραδεκτη σε αυτον τον τομεα samsung σειρας 6 που ομως ειχε υπεροχη εικονα με λιγο σκαλισμα,βεβαια η panny εριχνε σε ολες πολυ ευκολα με ποιοτικοτατα χωρις τσιγκουνιες υλικα κ στιβαροτητα ,η δε blaupunkt θα ελεγα καλυτερη απο την sony προβληματα στο panel δεν εντοπισα οπως καμενα pixel ,light bleeding η αλλο προβλημα ομοιομορφιας μαυρο κ αντιθεση αναμενομενα καλα λογω va πανελ στα ιδια επιπεδα με την plasma k την samsung αλλα προφανως η plasma ηταν αρκετα παλαιοτερη tv, η συνολικη εικονα ηταν γλυκια k πιο crtικη σε σχεση με τις αγαρμπες va ηχος μαλλον ο καλυτερος που ειχα σε tv (παιζει με οπτικη πανω σε παλιο digital ενισχυτη sony) κινηση απροσδοκητα καλη για 50/60hz panel upscaling μαλλον πολυ καλο (επαιζα αθλιο 720p streaming) παμε τωρα στο ζουμι που ειναι η εικονα ,με ρυθμιση default κανονικη απλα δεν βλεπεται αλλα ετσι ηταν αρχικα κ η sammy περασα αυτες τις ρυθμισεις κ ειδα κ των παιδιων εδω https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.homecinemamagazine.nl%2F2017%2F07%2Freview-sony-kd-55xe7000%2F&edit-text= αυτη την κιτρινιλα που ολοι που καλιμπραρουν εικονα την θεωρουν optimal δεν ξερω γιατι το κανουν κ το κανουν σε ολες τις tv που εχω περασει καλιμπραρισμα αλλων ,υποτιθεται το κανουν για να πανε σε gamma 2.4 που ειναι το σωστο (ειδα οτι υπαρχουν αρκετες ρυθμισεις gamma δεξια αριστερα) κ να σεταρουν τις αποχρωσεις των χρωματων σχετικα γρηγορα πειραματιζομενος κατεληξα στα γρηγορα σε (να ξερετε οτι υποτιθεται οτι τα συγχρονα καλα panel ειναι σωστα καλιμπραρισμενα απο το εργοστασιο οποτε να πειραζετε αυτα που σας ενοχλουν κ να αφηνετε οτιδηποτε αλλο στο default) scene mode auto για να παιζει σωστα το hdr λενε ρυθμιση χρηστης φωτεινότητα 10 (δεν βρηκα πουθενα ρυθμιση backlight που ειναι ιδανικο για να ριχνεις φωτεινοτητα χωρις να επηρεάζεις αλλες ρυθμισεις, ισως στο service menu αργοτερα) αντίθεση 90. Επιπεδο μαύρου 50, καθαρότητα 50, Χρωμα 50, απόχρωση κέντρο, θερμοκρασία ουδέτερο reality creation auto (αυτο βοηθαει το upscaling λενε οπως εψαξα στα γρηγορα) ψηφιακή μείωση θορυβου οχι σε ολα, motion ηπιο. Λειτουργία ταινίας αυτόματο, βελτίωση αντίθεσης οχι ρυθμιση μαύρου μεσαία γάμμα 0 ζωντανο χρωμα 0 γενικα θα ελεγα οτι ακομα κ ετσι τα χρωματα ειναι σαν παστελ κ λιγο αφυσικα κατα περιπτωσεις (στις σκοτεινες σκηνες κυριως ενω σε φως μερας φαινονται πολυ οκ) ειναι σαν να τσιμπαει καμποσο προς το κοκκινο κ κιτρινο στα 700 δεν την αγοραζα ουτε για αστειο στα 560 ναι με πειραματισμο στις ρυθμισεις ,ισως να χρειαστει κ service menu πραγματικα αν εξαιρεσεις το μαυρο ,την μαλλον οχι καλη κινηση κ τον μμεεεε ηχο η φτηνιαρα blaupunkt ηρθε πολυ ευκολα με λιγες ρυθμισεις σε πραγματικα πολυ καλη εικονα κ καλυτερη απο την sony τουλαχιστον ως προς το χρωμα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από what_if 1
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνει τρομερό upscale όχι απλά καλό. Ειδικά 720π 1080π. Τα χρώματα εγω τα έχω στο χαμηλό. Αν θες να ρίξεις πίσω φωτισμό χωρίς να χάσεις ποιότητα ενεργοποίησε την εξοικονόμηση. Αξίζει. https://imgur.com/a/M97Z97h πατήστε να την δείξει υψηλή ανάλυση ειναι από κινητό και χάνει πολύ Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από alexakos89
dess Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Κάνει τρομερό upscale όχι απλά καλό. Ειδικά 720π 1080π. Τα χρώματα εγω τα έχω στο χαμηλό. Αν θες να ρίξεις πίσω φωτισμό χωρίς να χάσεις ποιότητα ενεργοποίησε την εξοικονόμηση. Αξίζει. https://imgur.com/a/M97Z97h πατήστε να την δείξει υψηλή ανάλυση ειναι από κινητό και χάνει πολύ Συμφωνώ απολύτως για για το καλό upscale. Είναι από τα δυνατά της σημεία. Η eco-εξοικονόμιση (δεν την έχω on), παρεμβαίνει σε κάθε καρέ/σκηνή ξεχωριστά?? Θα πειραματιστώ το βραδάκι. Σε κάποιες tv τα 'βελτιωτικά' που παρεμβαίνουν δυναμικά ανά σκηνή (και όχι σταθερά, δηλ. σαν φίλτρο σε όλο το προβαλλόμενο περιεχόμενο), ενοχλούν γιατί πχ αλλάζουν το επίπεδο μαύρου ή την αντίθεση κάθε φορά που προβάλλονται υπότιτλοι. Έχει περάσει κάποιος το Firmware v. 8.673 (9-5-2018) με auto update? Προχθές δεν το έβλεπε.
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αν θες να ρίξεις πίσω φωτισμό χωρίς να χάσεις ποιότητα ενεργοποίησε την εξοικονόμηση. Αξίζει. https://imgur.com/a/M97Z97h πατήστε να την δείξει υψηλή ανάλυση ειναι από κινητό και χάνει πολύ ωραιος θα το δοκιμασω η εικονα που ποσταρες ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ 25 λεπτά πριν, dess είπε Σε κάποιες tv τα 'βελτιωτικά' που παρεμβαίνουν δυναμικά ανά σκηνή (και όχι σταθερά, δηλ. σαν φίλτρο σε όλο το προβαλλόμενο περιεχόμενο), ενοχλούν γιατί πχ αλλάζουν το επίπεδο μαύρου ή την αντίθεση κάθε φορά που προβάλλονται υπότιτλοι. Έχει περάσει κάποιος το Firmware v. 8.673 (9-5-2018) με auto update? Προχθές δεν το έβλεπε. αν οντως αλλαζει το backlight απλα ριχνει την ενταση των led απο πισω ,δεν ειναι φιλτρο δλδ χθες ελεγχο καμποσες φορες 8.535 κ δεν εβρισκε πιο καινουργια Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από what_if
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, dess είπε Έχει περάσει κάποιος το Firmware v. 8.673 (9-5-2018) με auto update? Προχθές δεν το έβλεπε Έβγαλε καινούριο update ? Δεν το γνώριζα. Η εικόνα που έβαλα δεν δείχνει αυτό το κόκκινο κίτρινο θαμπό άχρωμο. Βαλτε το ζωντανό χρωμα σε χαμηλό η μεσαίο και χρωμα 55 η 60. Έχω μαξ φωτεινότητα.
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 να ξερετε οτι για να παιξει σωστα το hdr θελουμε καλωδιο hdmi 2.0 a η b ,εχετε καμια προταση για φτηνα αλλα καλα καλωδια; https://www.forbes.com/sites/kevinmurnane/2017/06/16/upgrading-to-4k-hdr-tv-how-to-choose-the-right-hdmi-cables/#bece334162d5
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Sandberg HDMI 2.0 Flat Cable HDMI male - HDMI male 2m (308-98) Αυτό έχω εγω και είμαι μια χαρά. Παίζει hdr Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από alexakos89
aetos1988 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, what_if είπε θα αρχισω λεγοντας οτι εχουν περασει αρκετες τηλεορασεις απο τα χερια μου κ χωρις να λεω οτι ειμαι ειδικος η οτι εχω εχω οργανα καλιμπραρισματος ,εχω ασχοληθει διαβαζοντας αρκετα ,εχω πειραματιστει κλπ, η προτιμηση μου ειναι η φυσικη εικονα σε σημειο που πολλοι θεωρουν οτι το χρωμα ειναι ανευρο, αυτα που γραφω ειναι οι πρωιμες εντυπωσεις μου για την sony σε συγκριση με τις υπολοιπες ωστε να υπαρχει πλαισιο αναφορας αν τις βαθμολογουσα συνολικα η καταταξη θα ηταν αυτη (αν κ ειμαι πολυ επιεικης με την sony θεωρωντας οτι θελει κ αλλο ψαξιμο για να παιξει ομορφα k σιγουρα εχει δυνατοτητες για πολυ καλυτερη εικονα), επισης θα ελεγα οτι η πολυ φθηνη blaupunkt με λιγο ψαξιμο εχει απροσμενα πολυ καλη εικονα που στο τωρινο επιπεδο ρυθμισεων μου αρεσει περισσοτερο απο την sony χρονολογικη σειρα ------------------------------- 6) 37" Philips απο τις πρωτες lcd 5) 37 Lg ips 1) 42 Panasonic Plasma 2) 48 Samsung va 120hz σειρας 6 4) Blaupunkt 49" ips ,direct led ,lg panel 3) κ η 55αρα Sony του θεματος η ποιοτητα κατασκευης της sony ειναι πολυ καλη κ δεν υπαρχει συγκριση με την απαραδεκτη σε αυτον τον τομεα samsung σειρας 6 που ομως ειχε υπεροχη εικονα με λιγο σκαλισμα,βεβαια η panny εριχνε σε ολες πολυ ευκολα με ποιοτικοτατα χωρις τσιγκουνιες υλικα κ στιβαροτητα ,η δε blaupunkt θα ελεγα καλυτερη απο την sony προβληματα στο panel δεν εντοπισα οπως καμενα pixel ,light bleeding η αλλο προβλημα ομοιομορφιας μαυρο κ αντιθεση αναμενομενα καλα λογω va πανελ στα ιδια επιπεδα με την plasma k την samsung αλλα προφανως η plasma ηταν αρκετα παλαιοτερη tv, η συνολικη εικονα ηταν γλυκια k πιο crtικη σε σχεση με τις αγαρμπες va ηχος μαλλον ο καλυτερος που ειχα σε tv (παιζει με οπτικη πανω σε παλιο digital ενισχυτη sony) κινηση απροσδοκητα καλη για 50/60hz panel upscaling μαλλον πολυ καλο (επαιζα αθλιο 720p streaming) παμε τωρα στο ζουμι που ειναι η εικονα ,με ρυθμιση default κανονικη απλα δεν βλεπεται αλλα ετσι ηταν αρχικα κ η sammy περασα αυτες τις ρυθμισεις κ ειδα κ των παιδιων εδω https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.homecinemamagazine.nl%2F2017%2F07%2Freview-sony-kd-55xe7000%2F&edit-text= αυτη την κιτρινιλα που ολοι που καλιμπραρουν εικονα την θεωρουν optimal δεν ξερω γιατι το κανουν κ το κανουν σε ολες τις tv που εχω περασει καλιμπραρισμα αλλων ,υποτιθεται το κανουν για να πανε σε gamma 2.4 που ειναι το σωστο (ειδα οτι υπαρχουν αρκετες ρυθμισεις gamma δεξια αριστερα) κ να σεταρουν τις αποχρωσεις των χρωματων σχετικα γρηγορα πειραματιζομενος κατεληξα στα γρηγορα σε (να ξερετε οτι υποτιθεται οτι τα συγχρονα καλα panel ειναι σωστα καλιμπραρισμενα απο το εργοστασιο οποτε να πειραζετε αυτα που σας ενοχλουν κ να αφηνετε οτιδηποτε αλλο στο default) scene mode auto για να παιζει σωστα το hdr λενε ρυθμιση χρηστης φωτεινότητα 10 (δεν βρηκα πουθενα ρυθμιση backlight που ειναι ιδανικο για να ριχνεις φωτεινοτητα χωρις να επηρεάζεις αλλες ρυθμισεις, ισως στο service menu αργοτερα) αντίθεση 90. Επιπεδο μαύρου 50, καθαρότητα 50, Χρωμα 50, απόχρωση κέντρο, θερμοκρασία ουδέτερο reality creation auto (αυτο βοηθαει το upscaling λενε οπως εψαξα στα γρηγορα) ψηφιακή μείωση θορυβου οχι σε ολα, motion ηπιο. Λειτουργία ταινίας αυτόματο, βελτίωση αντίθεσης οχι ρυθμιση μαύρου μεσαία γάμμα 0 ζωντανο χρωμα 0 γενικα θα ελεγα οτι ακομα κ ετσι τα χρωματα ειναι σαν παστελ κ λιγο αφυσικα κατα περιπτωσεις (στις σκοτεινες σκηνες κυριως ενω σε φως μερας φαινονται πολυ οκ) ειναι σαν να τσιμπαει καμποσο προς το κοκκινο κ κιτρινο στα 700 δεν την αγοραζα ουτε για αστειο στα 560 ναι με πειραματισμο στις ρυθμισεις ,ισως να χρειαστει κ service menu πραγματικα αν εξαιρεσεις το μαυρο ,την μαλλον οχι καλη κινηση κ τον μμεεεε ηχο η φτηνιαρα blaupunkt ηρθε πολυ ευκολα με λιγες ρυθμισεις σε πραγματικα πολυ καλη εικονα κ καλυτερη απο την sony τουλαχιστον ως προς το χρωμα Πάντως οι samsung σχεδόν όλες έχουν πολύ ψυχρή εικόνα ( κοντα στα 7000k). Εγώ προτειμώ την Sony συνολικά έχει καλύτερη εικόνα από την Samsung MU6400(PLS panel) ακόμα και από την MU7000.
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Πάντως οι samsung σχεδόν όλες έχουν πολύ ψυχρή εικόνα ( κοντα στα 7000k). Εγώ προτειμώ την Sony συνολικά έχει καλύτερη εικόνα από την Samsung MU6400(PLS panel) ακόμα και από την MU7000. η εικονα ειναι πολυ υποκειμενικο πραγμα ,οπως εγραψα το κιτρινισμα που βγαζει το color space expert 1 εγω δεν το μπορω ,δεν το μπορουσα ουτε στην samsung ue48j6200 (κ εκει οι προτεινομενες ρυθμισεις ηταν αναλογες) αν βγαλω απεξω την κινηση που ενταξει η sammy λογω 120hz panel ειναι αλλου ,σαν εικονα η sammy ηταν πιο φυσικη ευκολα η sony ενω σε καποιες περιπτωσεις σε αφηνει με το στομα ανοιχτο κ ειναι πολυ καλυτερη σε αλλες σκηνες ειναι λες κ βλεπεις κερωμενους ανθρωπους ξργω εχω την αισθηση οτι εχει μετατοπιση χρωματων προς το κοκκινο κ κιτρινο νομιζω οτι αν ειχαμε μηχανημα να την φερουμε σωστα θα πεφτανε τα σαγονια ακομα κ των πιο απαιτητικων
Alex_36 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, alexakos89 είπε Τα αρνητικά τα έχω πει στην τβ αυτή. Θα ξεκινήσω με εικόνα. Είναι πολύ καλή στα χρώματα ,στο μαύρο ,στην αντίθεση , στην φωτεινότητα. Έχει ωραίο motion δεν κάνει σπασίματα. Θα δεις σε γρήγορες σκηνές. Είναι 60hz όποτε μην περιμένεις 120. Ηχος δεν είναι καλός. Δεν έχω σύγκριση όμως γιατί έχω ενισχυτή όμως. Αλλά όχι δεν είναι καλός.για ταινίες δεν τον προτείνω. Smart tv είναι ανάλογα τι θες να κάνει. Εμένα πχ δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Εφόσον έχει Netflix ,YouTube,plex είμαι καλυμμένος τα κάνω όλα. Και όσο λιγότερα σμαρτ εχε μια τβ σε αυτά τα λεφτά τόσο πιο ξεκούραστη είναι. Απο ποιότητα κατασκευής είναι όμορφη με μικρά μπεζελ λεπτή πίσω και στιβαρή σαν τηλεόραση. Η βάση της δεν ξέρω τι είναι την έχω σας επιτοίχια. Εικόνες είχα βάλει πιο πίσω. Θα βάλω και άλλες να δεις. καλυτερη από 7002 δεν ξέρω αν είναι. Δεν νομίζω. Καλύτερη από 7102 δεν ξέρω σαν την έχω δει. Και καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι άλλο 560 και άλλο 800+. 300 ευρώ πάνω. Είναι λογικό να πάρεις κάτι καλύτερο. Μην ψάχνεις με λίγα λεφτά να πάρεις κάτι που κοστίζει σχεδόν τα δίπλα. Η θα πάρεις κάτι που θα σε ευχαριστεί και τα λεφτά στην άκρη. Η πα τα σκας και είσαι άρχοντας 560 εχει η 55'' 7096?? 700 την βρηκα
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Alex_36 είπε 560 εχει η 55'' 7096?? 700 την βρηκα ειχε βγει σε προσφορα για καμια 2 μερες.οποιος προλαβε πηρε. ο @greed στελνει mail σε εταιριες οπως πχ πλαισιο και αν δεχτουν του την δινουν τοσο με το πρόσχημα οτι το αλλο κατάστημα εχει την ταδε εκπτωση αλλα την θελω απο εσας γιατι ειστε WOW Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από alexakos89 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα