alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, takisdemi είπε Έχει συμβατότητα ναι στα πάντα. ειχα,το έδωσα στους δικούς μου όμως γιατί άλλαξα τβ 1
yansta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Σκεφτομαι για αγορα αυτη την τηλεοραση SONY KD55XF7596 Την εχει παρει καποιος? Αξιζει?
takisdemi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Παιδια εδω και τρεις μερες δε μπαίνει στο Netflix απο την tv. Ξέρετε κατι; Μας έβγαλαν και το Netflix όπως το store;
speedy23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δεν μπαινει καν; Ή μπαινει στην αρχικη, δινεις τα στοιχεια και δε σε βαζει; Στη δικια μου με βαζει κανονικα στην αρχικη αλλα δεν εχω λογαριασμος ρε γμτ να σου πω.
takisdemi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2019 στις 12:52 ΜΜ, speedy23 είπε Δεν μπαινει καν; Ή μπαινει στην αρχικη, δινεις τα στοιχεια και δε σε βαζει; Στη δικια μου με βαζει κανονικα στην αρχικη αλλα δεν εχω λογαριασμος ρε γμτ να σου πω. Πήρα τη σονυ τηλ και μου είπαν να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστρωσε. Όλα καλά! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από takisdemi 1
speedy23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Παταω Home--> ολες οι εφαρμογες--> Amazon Prime (απο τις μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου εφαρμογες που εμειναν απο το purge που εγινε εβδομαδες πριν). Ουσιαστικα με πεταει στη 'ανανεωση περιεχομενου Ιντερνετ', κανει τα δικα του και μου λεει ελεγξτε τωρα τις εφαρμογες μεσα απο το κουμπι Home. Ωραια λεω, το παταω και τι να δω; Το μονο που εχει μεινει ειναι το photo sharing plus και η λειτουργια κορνιζας φωτογραφιας. Εχουν εξαφανιστει τα παντα, ακομα και ο browser. Και εγω ρωταω...γιατι τετοια καραγκιοζιλικια; Δηαλαδη να λεω ευχαριστω και παλι καλα που ετυχε και χρησιμοποιω μονο το youtube και οχι τιποτα αλλο; Δυστυχως, οσο ευχαριστημενος εχω μεινει απο την εικονα της τηλεορασης αλλο τοσο δυσαρεστημενος με το συγκεκριμενο θεμα των εφαρμογων. Απαραδεκτοι.
kostasbm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 μη κολλας σε αυτο το κομματι που λυνεται πολυ ευκολα με ενα tv box εγω ουτε καν ασχολουμαι . μονο το youtube κοιταζω απο τις εφαρμογες
thanasis00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Βγάζω το μικρό φτυάρι για να επαναφέρω αυτό το νήμα. Βγήκε ένα update στη τηλεόραση αρκετές μέρες πριν που άλλαξε εντελώς το κεντρικό μενού της τηλεόρασης. Έγινε πολύ πιο όμορφο, και με καλύτερη απόκριση. Όσοι δεν την έχετε μόνιμα στο ίντερνετ, να το περάσετε. 1
kostasbm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, thanasis00 είπε Βγάζω το μικρό φτυάρι για να επαναφέρω αυτό το νήμα. Βγήκε ένα update στη τηλεόραση αρκετές μέρες πριν που άλλαξε εντελώς το κεντρικό μενού της τηλεόρασης. Έγινε πολύ πιο όμορφο, και με καλύτερη απόκριση. Όσοι δεν την έχετε μόνιμα στο ίντερνετ, να το περάσετε. μολις ειδα το μυνημα στις ειδοποιησεις νομισα οτι καποια βλαβη θα πει καποιος.....χαχαχααχαα η απολαυση ειναι ο δορυφορικος δεκτης 4κ...το ειχα πει παλιοτερα αυτο.... με αρκετα καναλια σε δοκιμαστικα αλλα εστω και ετσι η εικονα ειναι απιθανη ,καμμια σχεση με τα βιντεο απο Youtube..μερικα το πλησιαζουν....
thanasis00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, kostasbm είπε μολις ειδα το μυνημα στις ειδοποιησεις νομισα οτι καποια βλαβη θα πει καποιος.....χαχαχααχαα η απολαυση ειναι ο δορυφορικος δεκτης 4κ...το ειχα πει παλιοτερα αυτο.... με αρκετα καναλια σε δοκιμαστικα αλλα εστω και ετσι η εικονα ειναι απιθανη ,καμμια σχεση με τα βιντεο απο Youtube..μερικα το πλησιαζουν.... Ωραία θα ήταν να είχαμε υποδομή για δορυφορικό πιάτο! Μήπως με κανένα IPTV να μπορούμε να δούμε καλύτερο 4k? Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς IPTV στη τηλεόραση;
kostasbm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Ωραία θα ήταν να είχαμε υποδομή για δορυφορικό πιάτο! Μήπως με κανένα IPTV να μπορούμε να δούμε καλύτερο 4k? Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς IPTV στη τηλεόραση; οι περισσοτεροι εχουμε tv box χωρις αυτο να σημαινει οτι βλεπουμε κανονικο 4κ το ποιο απαιτει και καλο ιντερνετ οι γειτονες εχουν κανει πολυ μεγαλο ντορο απο παλια με τη δορυφορικη ,ασχετα για ποιους λογους το κανουν , εχουν 3-4 καναλια σε 4κ και το παγκοσμιο κυπελλο το προηγουμενο το ειδαμε 4κ....ηδονη...απλα εβγαλα το καναλι της φωνης γιατι τους σιχαινομαι
Agmourk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μπορεί κάποιος να γράψει την έκδοση λογισμικού που έχει μετα την αναβαθμιση? Γιατί πατάω στην ενημέρωση και δεν μου βγάζει κάτι..
dess Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 31/7/2020 στις 12:19 ΠΜ, Agmourk είπε Μπορεί κάποιος να γράψει την έκδοση λογισμικού που έχει μετα την αναβαθμιση? Γιατί πατάω στην ενημέρωση και δεν μου βγάζει κάτι.. Στη σελίδα της Sony υπάρχει η έκδοση 8.882, για την 55XE7096. Χρειάζεται εγκατάσταση με usb. https://www.sony.gr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kd-43xe7000/downloads/00016764 Την έχει εγκαταστήσει κάποιος;
thanasis00 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μου ζήτησε χθες αναβάθμιση στη 8.885 (είχα μέρες να την ανοίξω), και περάστηκε αυτόματα στη δική μου. https://www.sony.gr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kd-55xe7096 Έχω ένα άλλο ερώτημα, βλέπω πλέον δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή για IPTV στο νέο μενού. Στο παλιό είχε μια εφαρμογή, βλακεία που τη βγάλανε 😕 Έχει κανείς κανέναν άλλο τρόπο για IPTV στη τηλεόραση χωρίς άλλες συσκευές (tv box κλπ)? Βλέπω έχει Vewd Browser αλλά από τότε που βγάλανε τη Vewd εφαρμογή, χάθηκαν πολλές άλλες εφαρμογές που είχε μέσα (όπως το PLEX που χρησιμοποιούσ αρκετά...) Παρατήρησα ότι το PLEX μέσω DLNA κάνει πολλά κολλήματα σε διάφορα 4k video που έπαιζαν τέλεια πριν από αυτό το update... Μου κάνει εντύπωση, γιατί streaming σε laptop και κινητό όλα παίζουν τέλεια, αλλά στη τηλεόραση κολλάνε. Και είναι και δοκιμασμένα βίντεο που πριν έπαιζαν τέλεια, περίεργο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από thanasis00
alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, thanasis00 είπε Καλησπέρα, μου ζήτησε χθες αναβάθμιση στη 8.885 (είχα μέρες να την ανοίξω), και περάστηκε αυτόματα στη δική μου. https://www.sony.gr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kd-55xe7096 Έχω ένα άλλο ερώτημα, βλέπω πλέον δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή για IPTV στο νέο μενού. Στο παλιό είχε μια εφαρμογή, βλακεία που τη βγάλανε 😕 Έχει κανείς κανέναν άλλο τρόπο για IPTV στη τηλεόραση χωρίς άλλες συσκευές (tv box κλπ)? Βλέπω έχει Vewd Browser αλλά από τότε που βγάλανε τη Vewd εφαρμογή, χάθηκαν πολλές άλλες εφαρμογές που είχε μέσα (όπως το PLEX που χρησιμοποιούσ αρκετά...) Παρατήρησα ότι το PLEX μέσω DLNA κάνει πολλά κολλήματα σε διάφορα 4k video που έπαιζαν τέλεια πριν από αυτό το update... Μου κάνει εντύπωση, γιατί streaming σε laptop και κινητό όλα παίζουν τέλεια, αλλά στη τηλεόραση κολλάνε. Και είναι και δοκιμασμένα βίντεο που πριν έπαιζαν τέλεια, περίεργο. Πάρε ένα box να εχεις τα παντα. Τώρα είναι απλα τηλεόραση.. Αν την θες smart πάρε ένα box..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα