takisdemi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gbras είπε Δεν υποστηριζει app. Μονο αυτες με android Εχω δει σε lg tv χωρις android υποστήριξη . Ειχε στο τηλ ο χρήστης remote απο το playstore και λειτουργούσε με wifi στην tv.Ειχε ανοίξει απο browser της tv μια σελιδα και κατεύθυνε τον κέρσορα απο το τηλ του, ειχε γυροσκοπιο. Εγω εβαλα εφαρμογή στο android τηλ, βλέπει την tv μεσω wifi οτι συνδέθηκε αλλα δεν αντιδράει. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από takisdemi
gbras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Αυτα ειναι οι μ@@@ της sony. Ενας θεος ξερει γιατι το κανουν. Δεν εχει σχεση με το android η υποστηριξη γενικα.
takisdemi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gbras είπε Αυτα ειναι οι μ@@@ της sony. Ενας θεος ξερει γιατι το κανουν. Δεν εχει σχεση με το android η υποστηριξη γενικα. Ξερεις γιατι το θέλω. Εχω πχ μια σελιδα στην tv και θελω μεσω της αναζήτησης της σελιδας να γραψω κατι και να το στείλω διοτι με το τηλεκοντρόλ δε γίνεται να γράψουμε κατι. Επισης η κίνηση του κέρσορα ειναι αργη απο το τηλεκοντρόλ. Δε μπορεί κατι θα υπάρχει. Εχει πολλές εφαρμογές. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από takisdemi
takisdemi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/12/2018 στις 2:56 ΜΜ, gbras είπε Παιδιά ποιο tv box εχει καλη συμβατότητα ώστε να χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ της tv και το δουλεύω απο εκει; Εχω δει σε lg tv χωρις android υποστήριξη αυτό. Ειχε στο τηλ ο χρήστης remote απο το playstore και λειτουργούσε με wifi.Ειχε ανοίξει απο browser της tv μια σελιδα και κατεύθυνε τον κέρσορα απο το τηλ του, ειχε γυροσκοπιο.
takinio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εχω αρκετα θεματα με την τηλεοραση,αγορασμενη απο το καλοκαιρι. Ενα απο αυτα ειναι ,οτι χανει το σημα της κεραιας για λιγο και δεν παιζει, το κανει καθημερινα κανα δυο φορες .Εχω δοκιμασει αλλη tv με την ιδια κεραια και παιζει κανονικα. Εδω και λιγες μερες εχω θεμα και με κολληματα ,ανοιγω την tv και για κανα δεκαλεπτο ,δεν παιζει τιποτα απο το τηλεχειριστηριο, η σε αλλη περιπτωση ενω παιζει αρκετη ωρα ,δεν ανταποκρινεται το power off. Σιγουρα δεν εχει προβλημα το τηλεχειριστηριο γιατι εχω δοκιμασει και με κινητο. Θα παει στο service ,αλλα απο περιεργεια ,εχει αντιμετωπισει καποιος κατοχος κατι αναλογο?
listener Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, takinio είπε Εχω αρκετα θεματα με την τηλεοραση,αγορασμενη απο το καλοκαιρι. Ενα απο αυτα ειναι ,οτι χανει το σημα της κεραιας για λιγο και δεν παιζει, το κανει καθημερινα κανα δυο φορες .Εχω δοκιμασει αλλη tv με την ιδια κεραια και παιζει κανονικα. Εδω και λιγες μερες εχω θεμα και με κολληματα ,ανοιγω την tv και για κανα δεκαλεπτο ,δεν παιζει τιποτα απο το τηλεχειριστηριο, η σε αλλη περιπτωση ενω παιζει αρκετη ωρα ,δεν ανταποκρινεται το power off. Σιγουρα δεν εχει προβλημα το τηλεχειριστηριο γιατι εχω δοκιμασει και με κινητο. Θα παει στο service ,αλλα απο περιεργεια ,εχει αντιμετωπισει καποιος κατοχος κατι αναλογο? Το χάσιμο σήμας κεραίας είναι θέμα λήψης κεραίας (κεραία,στόχευση,καλωδίωση,τερματισμός -ένας εγκαταστάτης κεραιών το λύνει),αυτό θέλει βελτίωση,όλες οι τηλεοράσεις δεν έχουν την ίδια ευαισθησία στον δέκτη. Για το δεύτερο, βγάλε την από το ρεύμα (όχι stand by) για ένα λεπτό και ξανασύνδεσε την. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από listener 1
takinio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχως τιποτα ,καλεσα το service το πρωι και μου ειπαν να την βγαλω απο την πριζα και να πατησω το power για 20 δευτερα,και θα αποφορτιστει. Παλι τα ιδια ομως δεν ανταποκρινεται ουτε απο τηλεχειριστηριο ,ουτε απο την τηλεοραση για κανα δεκαλεπτο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από takinio
sugio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 ηθελα να ρωτησω κατι κι εγω σχετικά με την sony 55XE7096 που ειχα παρει τον περασμενο Μαιο....ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε , Γινετε να μιλησω μεσω της τηλεορασης με καμερα με καποιον?....Υπαρχει καποιο προγραμμα ή αν οχι , μπορεις να κατεβασεις καποιο ωστε να ειναι εφικτη ο συνομιλια με κάμερα? Ξερω πως το Skype δεν παιζει....ισως κατι ανάλογο με αυτο υπάρχει άραγε?
thanasis00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Στις 13/3/2019 στις 11:44 ΠΜ, sugio είπε ηθελα να ρωτησω κατι κι εγω σχετικά με την sony 55XE7096 που ειχα παρει τον περασμενο Μαιο....ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε , Γινετε να μιλησω μεσω της τηλεορασης με καμερα με καποιον?....Υπαρχει καποιο προγραμμα ή αν οχι , μπορεις να κατεβασεις καποιο ωστε να ειναι εφικτη ο συνομιλια με κάμερα? Ξερω πως το Skype δεν παιζει....ισως κατι ανάλογο με αυτο υπάρχει άραγε? Για τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι κάποιο android box ή screen mirroring από το κινητό και κάνεις τη βίντεο κλήση από το κινητό. Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνεις μόνο με τη τηλεόραση
sugio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 8:17 ΜΜ, thanasis00 είπε Για τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι κάποιο android box ή screen mirroring από το κινητό και κάνεις τη βίντεο κλήση από το κινητό. Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνεις μόνο με τη τηλεόραση σ ευχαριστω φιλε για την απαντηση..
thanasis00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το OperaTV (ή Vewd που λέει μέσα το app όταν το ανοίγεις), και σήμερα που το άνοιξα μου πέταξε το εξής μήνυμα: "This service will no longer be available on this device from 25 June 2019". Και το χρησιμοποιώ κυρίως για το plex... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει;
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το OperaTV (ή Vewd που λέει μέσα το app όταν το ανοίγεις), και σήμερα που το άνοιξα μου πέταξε το εξής μήνυμα: "This service will no longer be available on this device from 25 June 2019". Και το χρησιμοποιώ κυρίως για το plex... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει; Ίσως τερματίσει την υποστήριξη για κάποιες συσκευές. Αν γίνει αυτό είναι η ώρα να πάρεις ένα mi box και καθάρισες.
kostasbm Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 ετσι ενα κουτακι και ενα bluetooth pontiki μου εχει λυσει τα χερια
takisdemi Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οντως οπως λεει ο φίλος παραπανω κι εγω πρόσεξα το μήνυμα με το opera tv.Το θέμα είναι οτι ειναι ουσιαστικα το store με εφαρμογές μεσα. Εκτος αν βαλουν άλλο. Εγω μεσα απο εκεί με εφαρμογή βλέπω iptv. To mi box που λετε γίνεται να το δουλεύουμε μονο απο τηλεχειριστήριο της tv; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από takisdemi
alprio Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, takisdemi είπε Οντως οπως λεει ο φίλος παραπανω κι εγω πρόσεξα το μήνυμα με το opera tv.Το θέμα είναι οτι ειναι ουσιαστικα το store με εφαρμογές μεσα. Εκτος αν βαλουν άλλο. Εγω μεσα απο εκεί με εφαρμογή βλέπω iptv. To mi box που λετε γίνεται να το δουλεύουμε μονο απο τηλεχειριστήριο της tv; Γίνεται φίλε μου ναι. Την είχα και εγώ την τβ και τις είχα βάλει το box. Android και κανείς τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα