savvas15 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vouts είπε Ρε παιδιά μια ερώτηση... πριν λίγο έβαλα Netflix να δω σειρά, και σταμάτησε να βγάζει ήχο η τηλεόραση... λέω από το Netflix θα είναι... γυρίζω σε ote tv, το ίδιο... μπαίνω ρυθμίσεις και κολλάει εκεί η tv... πατάω να την κλείσω, τιποτα... κάποια στιγμή ξεκόλλησε και έκλεισε... άνοιξε, έπαιξε μια χαρά βάζω πάλι Netflix και ξανά κόλλησε... περίμενα ώρα μέχρι που την έβγαλα από την πρίζα και την ξαναεβαλα... από τότε τίποτα... έχουμε καμία ιδέα τι παίζει να είναι; Τσέκαρα μήπως θέλει κάποιο update αλλά ήταν ενημερωμένη... έχει συμβεί σε κανέναν; Ακριβώς το ίδιο έπαθα εχθές, έβλεπα κάτι στο youtube και είχε πολύ χαμηλό ήχο,( για να ακούσω έστω λίγο έπρεπε να το ανεβάσω στο 80) δοκιμάζω, neflix, το ίδιο, δοκιμάζω cosmotetv το ίδιο, δοκιμάζω σε εξωτερικό σκληρό το ίδιο, και εκεί που ήμουν έτοιμος να παρώ τον κωτσόβολο, γιατί λέω πάει χάλασε το ηχείο, λέω κάτσε να την κλείσω και να την ξανά ανοίξω, ε δούλεψε κανονικά, Κάποια φλασιά θα έφαγε, τώρα το έχω στο 10 και ακούγεται καμπάνα
archimidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, ψάχνομαι για 55" και κοιτάζω αυτή και την Hisense 55U7A που είναι στα ίδια χρήματα. έπεσε όμως το μάτι μου και στην Sony KD-55XE7005 που παίζει στα 580€. Μπορεί να μου πει κάποιος σε σχέση με του θέματος θετικά και αρνητικά; Αληθεύει ότι είναι ίδιες οι sony και αλλάζουν μόνο τα hz ? Μάλλον τα ψεύτικα hz καθώς και στις 2 πρέπει να είναι στα 50hz ! Υπάρχουν άλλες διαφορές που να δικαιολογούν την τιμή; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από archimidis
gapart Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν φίλε ψεύτικα hz. Τα hz που αναφέρεις (50) είναι τα πραγματικά του πάνελ. Από κει και πέρα αναλαμβάνουν οι επεξεργαστές και βελτιώνουν την εμπειρία θέασης. Τα ψεύτικα στην ουσία είναι τα 1000, 1500, 2000 κοκ που αναφέρουν οι εταιρείες 😁! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από gapart
archimidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Για μεγάλους σε ηλικία με ενδιαφέρει που δεν βλέπουν μπάλα. Μόνο ταινίες και ντοκιμαντέρ. Ξέρεις αν έχουν άλλες διαφορές. Αν είναι να πάμε στην πιο φτηνή!
alprio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, archimidis είπε Για μεγάλους σε ηλικία με ενδιαφέρει που δεν βλέπουν μπάλα. Μόνο ταινίες και ντοκιμαντέρ. Ξέρεις αν έχουν άλλες διαφορές. Αν είναι να πάμε στην πιο φτηνή! Αφού δεν ζητάνε το καλύτερο πήγαινε στο φτηνότερο. Πάρε καμία Sammy 55αρα6102 η 50αρα6102
gbras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2018 στις 2:33 ΠΜ, savvas15 είπε Ακριβώς το ίδιο έπαθα εχθές, έβλεπα κάτι στο youtube και είχε πολύ χαμηλό ήχο,( για να ακούσω έστω λίγο έπρεπε να το ανεβάσω στο 80) δοκιμάζω, neflix, το ίδιο, δοκιμάζω cosmotetv το ίδιο, δοκιμάζω σε εξωτερικό σκληρό το ίδιο, και εκεί που ήμουν έτοιμος να παρώ τον κωτσόβολο, γιατί λέω πάει χάλασε το ηχείο, λέω κάτσε να την κλείσω και να την ξανά ανοίξω, ε δούλεψε κανονικά, Κάποια φλασιά θα έφαγε, τώρα το έχω στο 10 και ακούγεται καμπάνα Το εχω παθει και εγω μια φορα αυτο. Ασχετο με αυτο ειχα πει παλιοτερα οτι στο HDR τα χρωματα ειναι ξεβγαλμενα. Βρηκα την επιλογη HDR vivid που το φτιαχνει αυτο. Δεν ειναι εντονα τα χρωματα αλλα τουλαχιστον τα φερνει κοντα στο κανονικο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από gbras
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 εχει καποιος συνδεσει πληκτρολογιο ποντικι??? αν ναι ποιο??? ειδα καποιους τροπους να κατεβασεις καποιες εφαρμογες στη τιβι?? εχει καποιος κανει κατι παρομοιο ???
dess Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 8:37 ΜΜ, kostasbm είπε εχει καποιος συνδεσει πληκτρολογιο ποντικι??? αν ναι ποιο??? ειδα καποιους τροπους να κατεβασεις καποιες εφαρμογες στη τιβι?? εχει καποιος κανει κατι παρομοιο ??? Παίζει με driverless keyboard mouse combo. Δοκιμασμένα τα σετ turbo-x DWLC 5000 και Inovator INV-WM02. Παίζει το πληκτρολόγιο στα apps, το ποντίκι μόνο στον ενσωματωμένο browswer (ο browser είναι της συμφοράς και της υπομονής).
alexakos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, dess είπε Παίζει με driverless keyboard mouse combo. Δοκιμασμένα τα σετ turbo-x DWLC 5000 και Inovator INV-WM02. Παίζει το πληκτρολόγιο στα apps, το ποντίκι μόνο στον ενσωματωμένο browswer (ο browser είναι της συμφοράς και της υπομονής). βαλε ενα miboxaki !! 2
cmak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Την παρέλαβα προχτές (55) και με το που την ανοίγω.........μία μεγαλοπρεπέστατη πράσινη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω. Στο κουτί της και πίσω στο Κωτσόβολο Τη γκαντεμιά μου μέσα
alexakos89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, cmak είπε Την παρέλαβα προχτές (55) και με το που την ανοίγω.........μία μεγαλοπρεπέστατη πράσινη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω. Στο κουτί της και πίσω στο Κωτσόβολο Τη γκαντεμιά μου μέσα Την XE πήρες η την Xf?
takisdemi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Παιδες καποιο.app για remote control να δουλεύει με wifi ψαχνω, να εχει πληκτρολόγιο κ.α Δοκιμασα καποια αλλά ενω μς ir δουλεύει με το wifi δεν...
gbras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 11:06 ΜΜ, takisdemi είπε Παιδες καποιο.app για remote control να δουλεύει με wifi ψαχνω, να εχει πληκτρολόγιο κ.α Δοκιμασα καποια αλλά ενω μς ir δουλεύει με το wifi δεν... Δεν υποστηριζει app. Μονο αυτες με android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα