Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από περισσότερες δοκιμές και ελέγχους, έχω να αναφέρω ότι τελικά το πρόβλημα δημιουργεί το Xiaomi Mi Box 3!

Από οποιαδήποτε άλλη πηγή, η κουκκίδα εξαφανίζεται! Μέχρι να βρω για ποιόν λόγο ακριβώς, απλώς όρισα την κάλυψη της οθόνης στο 99%.

Πριν λοιπόν ξεκινήσω το διάβασμα ως προς τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας, θα ήθελα τις γνώσεις σας στο εξής:

Σε ποια ανάλυση να ορίσω την έξοδο του Xiaomi; Υπάρχουν οι εξής επιλογές ως προς τα Hz για 4k2k: 24, 25, 30, 50,60, smpte.

• Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, greed είπε

Παλι καλα που πηρα sj810v δηλαδή.

Ποια στριπ πήρες για από πίσω ; Στείλε ένα λινκ. Αξίζουν η να πάρω σε κάτι καλύτερο 

Δημοσ.

Τα HDR σας ικανοποιουν ? βλεπετε διαφορα? Εγω δεν καταλαβαινω ποτε παιζει HDR η οχι δηλαδη δεν βλεπω καμια φοβερη εικονα.( netflix) ισα ισα που στην συγκεριμενη τηλεοραση τα χρωμτα μου φαινονται πεσμενα, ακομα και με το real color ενεργοποιημενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gbras είπε

Τα HDR σας ικανοποιουν ? βλεπετε διαφορα? Εγω δεν καταλαβαινω ποτε παιζει HDR η οχι δηλαδη δεν βλεπω καμια φοβερη εικονα.( netflix) ισα ισα που στην συγκεριμενη τηλεοραση τα χρωμτα μου φαινονται πεσμενα, ακομα και με το real color ενεργοποιημενο

Τα hdr σε τηλεοράσεις κάτω των 1000 είναι απλά μια λειτουργία. Χρειάζεται μια τβ να έχει υψηλή φωτεινότητα wide color gamut μεγάλο χρωματικό εύρος. 

Στην τβ αυτή φωτεινές ταινίες έχουν διαφορά μικρή.Σκοτεινές είναι χειρότερα από 4K σκέτο η full hd

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ποια στριπ πήρες για από πίσω ; Στείλε ένα λινκ. Αξίζουν η να πάρω σε κάτι καλύτερο 

Αξιζουν και δουλευουν τζαμι.

https://m.ebay.com/itm/LED-TV-USB-Backlight-Kit-Color-Changing-TV-Mood-Ambient-HDTV-5050-Strip-Lighting-/322511358958?_mwBanner=1&_rdt=1&varId=511488499304

• Like 1
Δημοσ.
Στις Mon Aug 13 2018 στις 8:40 ΜΜ, alexakos89 είπε

Του αλεξ το κάγκελο. 

Εγω πάω πάντως αύριο η την Πέμπτη να την παραλάβω 

Φίλε παρέλαβες τελικά την 8596; Εντυπώσεις;

Δημοσ.

rtl uhd ηταν ελευθερο προχτες στο βελγικο γκραν πρι........απολαυση

οποιος εχει πιατο στον αστρα ας το ψαξει....εχει και κανα 2 αλλα fsashion 4k kai astra uhd τεστ

Δημοσ.
Στις 22/8/2018 στις 9:34 ΠΜ, gapart είπε

Φίλε παρέλαβες τελικά την 8596; Εντυπώσεις;

πηρα 65αρα 7096. Δεν ξαναγυρναω σε 55αρα και ποτε.

1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

rtl uhd ηταν ελευθερο προχτες στο βελγικο γκραν πρι........απολαυση

οποιος εχει πιατο στον αστρα ας το ψαξει....εχει και κανα 2 αλλα fsashion 4k kai astra uhd τεστ

βαριεμαι να γυρισω το πιατο και να ψαχνω καναλια γαμωτο.τα εχω ξεχασει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

πηρα 65αρα 7096. Δεν ξαναγυρναω σε 55αρα και ποτε.

Μικρή σου φαίνεται; Εγώ σε 32 είμαι φαντάσου ακόμα χαχαχα. Από πού την πήρες και πόσο;

Δημοσ.

Απο κωτσοβολο την πηρα μου εκαναν μια προσφορα και την πηρα καλα εως τελεια.

Και εγω ειχα 40 πηγα σε 43 σε 50 σε 55 και τωρα 65 σε 4 μηνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gapart είπε

Καλορίζικη! Άσχετο αλλά δεν μπορώ να βρω specs για αυτήν. 

UE55NU7022

δεν ειναι και κατι το αξιολογο.

Βεβαια αναλογα τι θες? σαν την 7120 ειναι. Δεν μπορω να βρω κατι.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Κατάλαβα. Τι να θέλω. Τη sony δεν τη βρήκα οπότε δεν έχω πολλές επιλογές. Για την ώρα με κόβω για τη hisense. Θα δω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gapart είπε

Κατάλαβα. Τι να θέλω. Τη sony δεν τη βρήκα οπότε δεν έχω πολλές επιλογές. Για την ώρα με κόβω για τη hisense. Θα δω.

Δεν ξερω ρε γαμωτο. Αλλοι λενε καλα για την hi αλλοι κακα. Πραγματικα απο την μια νομιζω ειναι ωραια tv απο την αλλη οχι τοσο.

ΕΙναι η μονη εταιρια που δεν εχω δοκιμασει

Δημοσ.

Πραγματικά δε ξέρω στα χρήματα αυτά πχ μέχρι 700 τι να πάρω τώρα. Στραβωσαν με τις sony που δεν τις βρηκα και θα έκανα την υπέρβαση (στα 800). Και τώρα κλίνω προς εκεί. Πφφ όσο ψάχνεις και όσο πιο πολύ ασχολείσαι και ξέρεις με αυτά τόσο πιο δύσκολα αγοράζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...