Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο καμποσο καιρο κ με αρκετους πειραματισμους κατεληξα σε αυτες τις ρυθμισεις

Scene: Auto

Image: User

Eco: Off

Brightness: 40 
Contrast: 90 
Black level: 50 
Color: 50 
Color tone: 0 
Color Temperature: Θερμο 
Image sharpness: 50

Reality Creation: Auto 
Reduce random noise: Off  
Reduce digital noise: Off 
MotionFlow: Χρηστης ,Ομαλοτητα: 2 ,Ευκρινεια: Ελαχιστη ,Αν κ με Ομαλοτητα 3 εξαφανιζονται τα σπασιματα κ παρολο που εκανα προσπαθειες να το αφησω ετσι πραγματικα η κινηση γινεται τελειως πλαστικη κ ψευτικη ,υπερβολικα soap opera φαση
Film Mode: Auto

Adv. Contrast optimization: Off
Black Adjust: Off 
Gamma: 0 
Live Color: Off

• Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά η TV έχει Bluetooth? Δεν βρήκα κάτι στα χαρακτηριστικά. Προχτές όμως που είχα το Bluetooth ανοιχτό στο κινητό για να κάνω pair ακουστικά μου βρήκε και την TV, στο μενού όμως δεν βρίσκω κάτι. 

Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 8:25 ΜΜ, Agmourk είπε

Παιδιά η TV έχει Bluetooth? Δεν βρήκα κάτι στα χαρακτηριστικά. Προχτές όμως που είχα το Bluetooth ανοιχτό στο κινητό για να κάνω pair ακουστικά μου βρήκε και την TV, στο μενού όμως δεν βρίσκω κάτι. 

Δεν έχει. Ίσως το τηλέφωνό σου βρήκε την τηλεόραση του γείτονα. (Μου έχει συμβεί!)

Δημοσ.

Πόση ξενέρα ρε παιδιά... Με το που βγήκε η προσφορά public έκανα την παραγγελία.... Και μια εβδομάδα μετά μου λένε δεν υπάρχει απόθεμα.... Αν είναι δυνατόν. Τον επαγγελματισμο μου μέσα.... Έχουμε κάτι αξιόλογο στα 600 με 700 ευρώ; Με VA panel πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gapart είπε

Πόση ξενέρα ρε παιδιά... Με το που βγήκε η προσφορά public έκανα την παραγγελία.... Και μια εβδομάδα μετά μου λένε δεν υπάρχει απόθεμα.... Αν είναι δυνατόν. Τον επαγγελματισμο μου μέσα.... Έχουμε κάτι αξιόλογο στα 600 με 700 ευρώ; Με VA panel πάλι.

εχει και ο κωτσοβολος. και το πλαισιο νομιζω

τα νεα μοντελα δεν τα εχω δει καθολου

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/174952-sony-kd55xe7096-55

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm

δεν ξερω αν ειναι εκθεσιακα.καλυτερα παρε να ρωτησεις.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Φίλε στο πλαίσιο έχω πάει. Και δεν είχε τπτ. Και τηλέφωνο που πήρα μόνο εκθεσιακα είχε. Στον Κωτσόβολος

Αν παρατηρήσεις λέει παραλαβή μόνο από κατάστημα και όχι αποστολή... Άρα αυτό συνεπάγεται πως είναι εκθεσιακό και πάλι. Στο τέλος θα πάω να πάρω τη hisense 55U7A από τα νεύρα μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gapart είπε

Φίλε στο πλαίσιο έχω πάει. Και δεν είχε τπτ. Και τηλέφωνο που πήρα μόνο εκθεσιακα είχε. Στον Κωτσόβολος

Αν παρατηρήσεις λέει παραλαβή μόνο από κατάστημα και όχι αποστολή... Άρα αυτό συνεπάγεται πως είναι εκθεσιακό και πάλι. Στο τέλος θα πάω να πάρω τη hisense 55U7A από τα νεύρα μου...

δεν την παιρνεις να μας πεις και εμας εντυπωσεις?? καλη πρεπει να ειναι, την ειδα λιγο απο κοντα αλλα ολες στα μαγαζια ωραιες ειναι.

εχουν φαγωθει ολοι με τ ις hisense αλλα δεν βλεπω και κανενα να εχει

Επεξ/σία από alexakos89
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι ρε φίλε. Ισχύει αυτό. Δηλαδή VA panel, 100hz και πολύ καλά brightness contrast. Απλώς δεν ξέρω τι brand είναι το panel. Αλλά νομίζω πως είναι πολύ vfm τώρα. Θα το ψάξω λίγο αν δω κάποιο μοντέλο που με ενδιαφέρει θα στείλω να μου πείτε γνώμη. Btw ο Κωτσόβολος έχει την 8505 στα 799 και θα το σκεφτώ να ανέβω στα χρήματα (700 η hisense)

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/173090-sony-kd55xe8505-55''

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gapart είπε

Ναι ρε φίλε. Ισχύει αυτό. Δηλαδή VA panel, 100hz και πολύ καλά brightness contrast. Απλώς δεν ξέρω τι brand είναι το panel. Αλλά νομίζω πως είναι πολύ vfm τώρα. Θα το ψάξω λίγο αν δω κάποιο μοντέλο που με ενδιαφέρει θα στείλω να μου πείτε γνώμη. Btw ο Κωτσόβολος έχει την 8505 στα 799 και θα το σκεφτώ να ανέβω στα χρήματα (700 η hisense)

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/173090-sony-kd55xe8505-55''

Ips δεν αξίζει. Γενικά δεν είναι και καλή επίλογη. Ούτε hdr καλό έχει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gapart είπε

VA panel έχει φίλε η 8505 της sony. Είναι φοβερή. Τώρα έπεσε η τιμή της. Και 100 hz panel.

Η 8505; Είναι η 8596;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gapart είπε

VA panel έχει φίλε η 8505 της sony. Είναι φοβερή.

η 8505 εχει 120 hz  va panel(στα 1080p)

την εχω εγω και εχω μεινει λαλακας.............

ημουν και φαβας και δεν εχει καμμενο pixel ουτε clouding κλπ.............

μονο ενα μειον εχω βρει.........δε το ηξερα τοτε το εμαθα μετα.......

στα ιδια λεφτα ειχε η 8577 με διαφορα στο Motionflow™ XR της οποιας ειναι στα 1000 ενω της 8505 στα 800

προφανως εχουν βαλει πιο καλο cpu ή εχουν ζορισει αυτο που εχει...................

αμα μπορεις ελα για καφε να την δεις,χαρτομαντηλα για τα υγρα φερε εσυ.......🤣🤣🤣

ελα να δεις forza motosport 7 σε 4κ και να τον φεξεις 5-6 φορες...........🤣🤣🤣

αμα δεν εχεις gtx 1080 και πανω θα τρεχεις να βρεις και καρτα γραφικων μετα για να ξερεις...........

Επεξ/σία από alexcrx
Δημοσ.

Είναι τρελό εργαλείο πάντως φίλε... Την έχω δει από κοντά και τώρα ψήθηκα άγρια... Δηλαδή αν πάω στη hisense 55U7A θα γλιτώσω απλά 100 ευρώ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...