alexakos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, kostasbm είπε αφου τελειωσε το μουντιαλ και καποιοι ειχαν την ανεση να κανουν και κριτικη εικονασ και χρωματος σε 4κ ληψη δορυφορικη σε 2 τηλεορασεις ταυτοχρονα σονυ 7096 και samsung 7002 που ειναι λιγο ακριβοτερη και οι 2 ρυθμισμενες για αθλητικη θεαση σε χρωματα υπερτερουσε η σονυ ,σε θεματα κινησης δεν ειχαν προβληματα και οι 2 ομως οποιος κοιταζε για πρωτη φορα της τηλεορασεις κολλαγε στη σονυ μη μπω σε αλλες λεπτομερειες α..απλα μεταφερω τι παρατηρησα ολο αυτον το μηνα μπορω επισης να πω οτι το ιντερνετ και το λαν και το wifi δουλευει αψογα με τη 4αρα συνδεση που εχω ..ενω με το tvbox κολλαει εδω εκει επισης σε μια διακοπη ρευματος αποσυντονιστηκαν τα δορυφορικα καναλια και επρεπε να κανω επανεγκατασταση οποιος εχει το τηλεφωνο της σονυ να μου το δωσει να τους ρωτησω μηπως και πρεπει να κανω κατι επιπλεον πιστευα οτι η 7002 ειναι ανωτερη σε εικονα απο την σονυ. δεν τις εχω δει διπλα διπλα. τελικα εχει παρα πολυ καλο πανελ η sony. 1
kostasbm Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2018 στις 5:31 ΜΜ, alexakos89 είπε πιστευα οτι η 7002 ειναι ανωτερη σε εικονα απο την σονυ. δεν τις εχω δει διπλα διπλα. τελικα εχει παρα πολυ καλο πανελ η sony. νομιζω οτι το τι βλεπουμε ο καθενας μας ειναι διαφορετικο(εννοω εγω εχω μια μικρη στραβομαρα και πρεπει να βαλω γυαλια για να απολαυσω αυτο που αλλοι βλεπουν με γυμνο ματι)...σε μενα αρεσει και η σαμμυ αλλα οπως ειπα η πρωτη επαφη,ματια ηταν υπερ της σονυ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από kostasbm 1
kostasbm Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 εχει καποιος παρει βαση τοιχου για τη σονυ ??? αν ναι ποια και με τι κοστος ειχα δει μια στο λερου με διπλο μπρατσο και μου αρεσε...αλλα θελω να δω αν καποιος εχει κανει ηδη κατι
gapart Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Τέλος η SONY παιδιά ΜΜ , Πλαίσιο , Κωτσόβολος τπτ. Έχουμε κάτι εναλλακτικό στην τιμή αυτή που να αξίζει;
gapart Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Τελικά πήγα στα public εδώ Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι υπάρχει απόθεμα Αθήνα κανονικά. Στα 598. Νομίζω και πάλι στα χρήματα αξίζει τι λέτε;
alexakos89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, kostasbm είπε εχει καποιος παρει βαση τοιχου για τη σονυ ??? αν ναι ποια και με τι κοστος ειχα δει μια στο λερου με διπλο μπρατσο και μου αρεσε...αλλα θελω να δω αν καποιος εχει κανει ηδη κατι https://www.skroutz.gr/s/9884658/Revez-TS60C.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Τέτοια έχω. Άλλη μάρκα. Την είχα πάρει από πρακτικερ. Κάνει τα πάντα και είναι στιβαρή Και έχει και όλες τις βίδες ουπα. Ακόμα και αλφάδι. 1
gapostolidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στις 26/7/2018 στις 12:30 ΜΜ, kostasbm είπε εχει καποιος παρει βαση τοιχου για τη σονυ ??? αν ναι ποια και με τι κοστος ειχα δει μια στο λερου με διπλο μπρατσο και μου αρεσε...αλλα θελω να δω αν καποιος εχει κανει ηδη κατι Εγώ πήρα αυτήν https://www.e-shop.gr/maclean-mc-710-tv-wall-mount-37-70--p-PER.141240 Πολύ καλή για τα λεφτά της.
dess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πάλι στα 564 ευρώ στα Public (δώρο ο ΦΠΑ σε τηλεοράσεις άνω των 400 ευρώ) https://www.skroutz.gr/s/12180486/Sony-KD-55XE7096.html?keyphrase=55xe7096
kostasbm Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 παλι χαμος θα γινει....πολλοι την περιμενουν ......
alexakos89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) best seller εχει γινει. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/174952-sony-kd55xe7096-55 559 τρεχτεε κοσμεεε Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από alexakos89
thanasis00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Παλεύοντας τις τελευταίες μέρες προσπαθώντας να σετάρω το plex με τη τηλεόραση, θα συμφωνήσω με κάποιον χρήστη παραπάνω ότι η καλύτερη λύση είναι 1080p content μέσα από το Plex app του Vewd (Opera TV), και 4k HDR content μέσα από DLNA. Είναι ο μόνος τρόπος για να παίξει direct play και χωρίς transcoding. Είχα ένα θέμα που το DLNA της tv δεν εμφάνιζε καθόλου περιεχόμενο από το plex, αλλά με ένα restart του server έπαιξε μια χαρά.
alexakos89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, thanasis00 είπε Παλεύοντας τις τελευταίες μέρες προσπαθώντας να σετάρω το plex με τη τηλεόραση, θα συμφωνήσω με κάποιον χρήστη παραπάνω ότι η καλύτερη λύση είναι 1080p content μέσα από το Plex app του Vewd (Opera TV), και 4k HDR content μέσα από DLNA. Είναι ο μόνος τρόπος για να παίξει direct play και χωρίς transcoding. Είχα ένα θέμα που το DLNA της tv δεν εμφάνιζε καθόλου περιεχόμενο από το plex, αλλά με ένα restart του server έπαιξε μια χαρά. Ναι προς το παρών είναι ο μόνος τρόπος.
thanasis00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Επίσης απ' ότι διάβαζα δεν υποστηρίζεται ακόμα σε πολλούς browsers το HEVC natievly, οπότε μάλλον θα αργήσει να έρθει και στο vewd (opera tv).
alexakos89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 44 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Επίσης απ' ότι διάβαζα δεν υποστηρίζεται ακόμα σε πολλούς browsers το HEVC natievly, οπότε μάλλον θα αργήσει να έρθει και στο vewd (opera tv). Δεν το έχω διαβάσει δεν γνωρίζω. Την έχω στο pc επάνω και δεν χρησιμοποιώ τον browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα