YannisEf Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλημέρα παιδιά, Μια ερώτηση θέλω να κάνω μπας και το έχει αντιμετωπίσει κανείς. Εχω την εν λόγω τηλεόραση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το θέμα μου είναι το ότι έχω συνδέσει ένα soundbar της bose (solo5) με οπτικό καλώδιο και ψάχνω να βρω πως μπορώ να αυξομειώνω την ένταση του μέσω του τηλεκοντρόλ της TV. Εχω βρει τις ρυθμίσεις για να κάνω bypass τα ηχεία της και να μην παίζουν καθόλου αλλά για να αυξομειώσω την ένταση αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ του soundbar.
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 με το bravia sync λογικα οπως και στα υπολοιπα. εγω εχω έναν ενισχυτή επανω και το κανω κανονικα με την αυξομοιωση εντασης απο το κοντρολ της τβ.
aris1964 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 6:00 ΜΜ, alexakos89 είπε με το bravia sync λογικα οπως και στα υπολοιπα. εγω εχω έναν ενισχυτή επανω και το κανω κανονικα με την αυξομοιωση εντασης απο το κοντρολ της τβ. Δεν νομίζω να παίζει με οπτική ίνα το bravia sync.
morgoth_gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Νομίζω ότι παίζει μόνο με συσκευές που είναι συνδεδεμένες με HDMI και όχι με optical http://docs.esupport.sony.com/imanual/NA/EN/hx850/brsyncset_uc.html
gbras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 H εφαρμογη της Sony για το τηλεκοντρολ δεν ειναι συμβατη ετσι; ουτε υπαρχει κατι αλλο;
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, gbras είπε H εφαρμογη της Sony για το τηλεκοντρολ δεν ειναι συμβατη ετσι; ουτε υπαρχει κατι αλλο; τι εννοεις?
gbras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Να χειριζεσαι την τηλεοραση απο το κινητο σου (WiFI)
xxaris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, gbras είπε Να χειριζεσαι την τηλεοραση απο το κινητο σου (WiFI) Την Video & TV SideView εννοείς; Περίεργο να μην "παίζει" στην 7096, στην δικιά μου (8096) λειτουργεί μια χαρά!
gbras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Και ομως δεν βρισκει την συσκευη ουτε και αν βαλεις την IP με το χερι. Και εμενα περιεργο μου φαινεται.
YannisEf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Bravia sync μόνο με hdmi. Επικοινώνησα και με το support της sony, δεν γίνεται, χρειάζεται και τα 2 τηλεκοντρόλ...
listener Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 YannisEf σύνδεσε την tv με την ηχόμπαρα από την μεταβλητή αναλογική έξοδο ακουστικών της tv στην aux της ηχόμπαρας με καλώδιο 3,5mm mini jack σε mini jack.
gapart Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Tη βλέπω στα 579 MM. Με δική μου έρευνα αγοράς και τα σχόλια των φίλων εδώ, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την αγορά! Μετά κοιτάω την 55U7A της Hisense με 100άρι panel VA και αυτό(βγαίνει στα 700). Αλλά πάω σε HISENSE...Και τρίτη επιλογή που δε θέλω λόγω χρημάτων είναι η XE8505 της sony στα 850. Μετά από μια TOSHIBA REGZA 32άρα (12 χρονών τηλεόραση) που δεν είναι καν FHD ότι και να πάρω...
alexakos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gapart είπε Tη βλέπω στα 579 MM. Με δική μου έρευνα αγοράς και τα σχόλια των φίλων εδώ, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την αγορά! Μετά κοιτάω την 55U7A της Hisense με 100άρι panel VA και αυτό(βγαίνει στα 700). Αλλά πάω σε HISENSE...Και τρίτη επιλογή που δε θέλω λόγω χρημάτων είναι η XE8505 της sony στα 850. Μετά από μια TOSHIBA REGZA 32άρα (12 χρονών τηλεόραση) που δεν είναι καν FHD ότι και να πάρω... αποφασισε πρωτα το budget και μετα κανε την κινηση σου και κοιτα.απο τα 570 πας στα 700 και στα 800. σαν τηλεοραση ειναι πολυ καλη.δεν εχει ακουστει απο κανενα καποιο παραπονο.update βγηκαν και διορθωσαν πολλα. το πανελ ειναι τρομερο ειδικα για τα 570 ευρω. το smart tv ικανοποιητικο.τα ηχεια επισης.κατασκευη γερη,αλουμινιο μπροστα. για 50/60αρι πανελ παντως κανει καλη δουλεια και δεν εχεις τρεμοπαιγμα η κατι αλλο. οσοι ειδαν μπαλα με αυτη την τβ δεν ειδαν κατι περιεργο και ηταν πολυ ομαλη η κινηση. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από alexakos89 1
gapart Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, alexakos89 είπε αποφασισε πρωτα το budget και μετα κανε την κινηση σου και κοιτα.απο τα 570 πας στα 700 και στα 800. σαν τηλεοραση ειναι πολυ καλη.δεν εχει ακουστει απο κανενα καποιο παραπονο.update βγηκαν και διορθωσαν πολλα. το πανελ ειναι τρομερο ειδικα για τα 570 ευρω. το smart tv ικανοποιητικο.τα ηχεια επισης.κατασκευη γερη,αλουμινιο μπροστα. για 50/60αρι πανελ παντως κανει καλη δουλεια και δεν εχεις τρεμοπαιγμα η κατι αλλο. οσοι ειδαν μπαλα με αυτη την τβ δεν ειδαν κατι περιεργο και ηταν πολυ ομαλη η κινηση. Nαι ρε εχεις δικιο για το budget. Hταν αυτη που ειδα πρωτη απ΄ ολες βασικα. Απλα το εψαχνα λιγο παραπερα... Το smart tv δε με απασχολει καθως ασχολουμαι πολυ στο χωρο του Kodi και streaming γενικοτερα (εχω boxakia κτλπ). Πιο πολυ με απασχολει το τρεμοπαιγμα και πως ανταποκρινεται το 50αρι πανελ να σου πω την αληθεια και με καλυψατε εδω στο νημα με τα σχολια σας. Κλινω σε αυτη και να βαλω κανα ευρω στην ακρη:P Αλλωστε η αναβαθμιση που θα κανω δε σχολιαζεται καν... Η hisense με τραβηξε γιατι σε αυτα που δινει εχει γελοια τιμη.... Δικο της panel μεν(οχι καποιο "επωνυμο" απ οσο ξερω) αλλα 100hz και va. Ειναι ομως hisense... Anyway τη sony απο την αρχη τη γουσταρα και μετα και τις κριτικες εδω καλυφθηκα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από gapart
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 αφου τελειωσε το μουντιαλ και καποιοι ειχαν την ανεση να κανουν και κριτικη εικονασ και χρωματος σε 4κ ληψη δορυφορικη σε 2 τηλεορασεις ταυτοχρονα σονυ 7096 και samsung 7002 που ειναι λιγο ακριβοτερη και οι 2 ρυθμισμενες για αθλητικη θεαση σε χρωματα υπερτερουσε η σονυ ,σε θεματα κινησης δεν ειχαν προβληματα και οι 2 ομως οποιος κοιταζε για πρωτη φορα της τηλεορασεις κολλαγε στη σονυ μη μπω σε αλλες λεπτομερειες α..απλα μεταφερω τι παρατηρησα ολο αυτον το μηνα μπορω επισης να πω οτι το ιντερνετ και το λαν και το wifi δουλευει αψογα με τη 4αρα συνδεση που εχω ..ενω με το tvbox κολλαει εδω εκει επισης σε μια διακοπη ρευματος αποσυντονιστηκαν τα δορυφορικα καναλια και επρεπε να κανω επανεγκατασταση οποιος εχει το τηλεφωνο της σονυ να μου το δωσει να τους ρωτησω μηπως και πρεπει να κανω κατι επιπλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα