Agmourk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 minute ago, alexakos89 said: Δεν δημιουργεί κάτι. Βλέπω Netflix. Στους αγώνες το έχω στα αθλητικά. το plex χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο. Κατεβάζεις ταινίες σειρές, κατεβάζεις plex server στον υπολογιστή δίνεις τον φάκελο με το περιεχόμενο ανοίγεις την εφαρμογή στην τβ και τα έχεις όλα. Αχα, γιατί το διάβασα από μερικούς χρήστες σχετικά με το Netflix αλλά φαίνεται για μούφα τελικά. Καλά αυτό με το PLEX, άστο. Όλο το απόγευμα πάλευα, και κατέληξα ότι θα πάρω δύο powerline να βάλω ώστε να τα έχω με καλώδιο γιατί με WiFi χάνεται η ταχύτητα. Είναι σε διαφορετικούς ορόφους (η TV στο σαλόνι, ενώ ο υπολογιστής στο διαμέρισμα το δικό μου στο υπόγειο). Απλά θέλει υπομονή στο κατέβασμα.
alexakos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Agmourk είπε Αχα, γιατί το διάβασα από μερικούς χρήστες σχετικά με το Netflix αλλά φαίνεται για μούφα τελικά. Καλά αυτό με το PLEX, άστο. Όλο το απόγευμα πάλευα, και κατέληξα ότι θα πάρω δύο powerline να βάλω ώστε να τα έχω με καλώδιο γιατί με WiFi χάνεται η ταχύτητα. Είναι σε διαφορετικούς ορόφους (η TV στο σαλόνι, ενώ ο υπολογιστής στο διαμέρισμα το δικό μου στο υπόγειο). Απλά θέλει υπομονή στο κατέβασμα. Αμα είσαι με WiFi και δεν πιάνει καλά χάνεις ναι. Βαλε Powerline. Και ειδικά με την σύνδεση σου θέλει υπομονή. Βγαλανε update λογικά που το φτιάχνει. Εμένα δεν μου έχει κολλήσει. με mi box την έχω κατά βρει. Πήρε και την αναβάθμιση σαν να έχεις Android tv Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από alexakos89
Agmourk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, alexakos89 said: Αμα είσαι με WiFi και δεν πιάνει καλά χάνεις ναι. Βαλε Powerline. Και ειδικά με την σύνδεση σου θέλει υπομονή. Βγαλανε update λογικά που το φτιάχνει. Εμένα δεν μου έχει κολλήσει. με mi box την έχω κατά βρει. Πήρε και την αναβάθμιση σαν να έχεις Android tv Εάν αλλάξουν (κάποια στιγμή) οι ταχύτητες θα πάρω ένα. Το έχω στα σχέδια εδώ και καιρό. θεωρώ πως θα ταιριάξει τέλεια.
speedy23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, alexakos89 είπε Πήρε και την αναβάθμιση σαν να έχεις Android tv Για το mi box παει αυτο ή κανα update της Sony?
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, speedy23 είπε Για το mi box παει αυτο ή κανα update της Sony? Για το mi box.
dess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Για τρίτη φορά η tv έχασε κανάλια από τη λίστα 'Αγαπημένα' και γενικώς τα μπέρδεψε με τη λίστα καναλιών. Συγκεκριμένα εξαφανίστηκαν τα κρατικά και η λίστα έγινε πάνω-κάτω. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό?
alexakos89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, dess είπε Για τρίτη φορά η tv έχασε κανάλια από τη λίστα 'Αγαπημένα' και γενικώς τα μπέρδεψε με τη λίστα καναλιών. Συγκεκριμένα εξαφανίστηκαν τα κρατικά και η λίστα έγινε πάνω-κάτω. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Έδω ολα καλα.
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 τι σκληρο δισκο χρησιμοποιειτε ??? λεω να παρω εναν ssd ..... @alexakos89 τι δισκο εχεις?
Agmourk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 56 minutes ago, kostasbm said: τι σκληρο δισκο χρησιμοποιειτε ??? λεω να παρω εναν ssd ..... @alexakos89 τι δισκο εχεις? Εγώ με έναν Toshiba 7ετίας με USB 3.0 δεν έχω κανένα πρόβλημα. 4K (56Gb) φόρτωσε σε 1 δευτερόλεπτο και δεν έχει καθόλου lag.
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, kostasbm είπε τι σκληρο δισκο χρησιμοποιειτε ??? λεω να παρω εναν ssd ..... @alexakos89 τι δισκο εχεις? Από ένα λαπτοπ WD blue. 4ετιας σε usb2 θήκη.
takisdemi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/6/2018 στις 6:46 ΜΜ, takisdemi είπε Σήμερα δεν έμπαινε ίντερνετ. Μου ειχε συμβεί αλλες δυο φορές.Εκανα αναζήτηση.. τίποτα. Μόλις την έκλεισα και την έβγαλα από το ρεύμα μετά όλα οκ. Άντε βγαλε ακρη. Πήρα στη σονυ στο service. Το γνωρίζει αυτό το φαινόμενο και λύνεται με τη τελευταία ενημέρωση μου είπαν. Καθώς και σε καποιες tv δεν αναγνώριζε στικάκι μου είπαν. Μου έστειλαν το λινκ με την v8.674 να τη βαλω. Μέσω δικτύου δεν ήρθε ακόμη. Με αυτο λύνονται τετοια προβληματάκια. Netflix βλέπω κι εγω χωρίς πρόβλημα και σε υλικό UHD που εχει καποια είναι όλα τα λεφτά! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από takisdemi
greed Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τόσα προβλήματα και τόσα κολλήματα και με πέντε εφαρμογές Μόνο Smart TV δεν μπορείς να την πεις.Ήταν ένας από τους προβληματισμούς μου το Smart TV γι' αυτό δεν προχώρησα στην αγορά της αλλά και για άλλα καλούδια όπως το Local dimming που δεν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο.Αγοράστε καλύτερα ένα smart box και μην ασχολείστε με το λογισμικό της TV,εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα.Γενικά σε όποια Smart TV τρέχει Linux επιβάλλεται ένα smart box. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από greed
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, greed είπε Με τόσα προβλήματα και τόσα κολλήματα και με πέντε εφαρμογές Μόνο Smart TV δεν μπορείς να την πεις.Ήταν ένας από τους προβληματισμούς μου το Smart TV γι' αυτό δεν προχώρησα στην αγορά της αλλά και για άλλα καλούδια όπως το Local dimming που δεν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο.Αγοράστε καλύτερα ένα smart box και μην ασχολείστε με το λογισμικό της TV,εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα.Γενικά σε όποια Smart TV τρέχει Linux επιβάλλεται ένα smart box. Καλύτερα να τρώει κανένα κόλλημα και να έχει εικόνα παρά να έχει λειτουργικό και να μπάζει από παντού η εικόνα. Αναλογα τι θέλει κανείς. Τ φαίνεσθε η την ποιότητα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από alexakos89 3
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 σημερα διαπιστωσα οτι με 4μβπσ ταχυτητα βλεπω απροσκοπτα στο youtube μεχρι 720 χωρις διακοπες μεσω λαν και μεσω wifi αυτο μου αρεσε γιατι με το tvbox 720 δε βλεπω αντε μεχρι 480 .....αυταααα....
takisdemi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πω πιο πανω στον φίλο οτι η tv ειναι εξαιρετική! Η εικόνα που βγαζει το panel ειναι παρα πολύ καλή. Άλλωστε αυτο με τράβηξε βλέποντας την δίπλα στον ανταγωνισμό. Σε παιχνίδια που ασχολούμαι εκεί "τα δίνει όλα" που λένε σε 4k ανάλυση και ποιότητα εικόνας! Με τα θεματάκια η εταιρία τα γνωρίζει και τα λύνει σε ενημέρωση. Να πω οτι στο τηλ που πηρα στη σονυ το σήκωσαν κατευθείαν και ηταν πολύ εξυπηρετικοί γνωρίζοντας τα πάντα για το μοντέλο. Επίσης μου εδωσαν κωδικό ώστε να ξέρουν το ιστορικό, ποιο πρόβλημα ειχα και με ποιον υπάλληλο μίλησα κλπ. Αμεσα μου έστειλαν και τη νέα ενημέρωση. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από takisdemi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα