kostasbm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 μπορω να πω με σιγουρια μετα απο αρκετα τεστ στο δορυφορικο δεκτη της οτι εχει ευαισθησια αρκετα καλη στις 42Ε τurkasat με ενα πιατακι της πλακας εχω 20-30% και 90% ποιοτητα χωρις σπασιματα και με κακο καιρο ορεινη Αρκαδια οποιος θελει να απολαυσει ολα τα παιχνιδια σε 4Κ οι τουρκοι εχουν ενα καναλι το TRT 4K που δειχνει ολα τα παιχνιδια ζωντανα και την επομενη μαγνητοσκοπηση θελει ομως λιγο προσπαθεια στο συντονισμο υπαρχει ενα αππ applestore to dish align που βοηθανε στο που να σημαδεψεις αλλα και για τη κλιση του πιατου...αν θελει καποιος βοηθεια ας φωναξει ...λογικα θα υπαρχει και για android
zuperakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα, την περιμένω αύριο @ 599€ Πάντως, μεταξύ πολλών στον ίδιο χώρο, ξεχωρίζει η εικόνα της!
alexakos89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, zuperakos είπε Καλησπέρα και από εμένα, την περιμένω αύριο @ 599€ Πάντως, μεταξύ πολλών στον ίδιο χώρο, ξεχωρίζει η εικόνα της! εχει πολυ καλη εικονα και καθαροτητα για τα λεφτα της. υστερει σε σμαρτ κομματι και σε ηχεια. ειναι τι θελει ο καθενας. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) πριν λιγο με το κινητο Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από kostasbm 2
alexakos89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, kostasbm είπε πριν λιγο με το κινητο η εικονα μιλαει απο μονη της.
Age4Greeks Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Την έχει συνδέσει κανείς με PC; πως ανταποκρίνεται; έχει ας πούμε αισθητό lag; κάποιο άλλο ελάττωμα;
alexakos89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Την έχει συνδέσει κανείς με PC; πως ανταποκρίνεται; έχει ας πούμε αισθητό lag; κάποιο άλλο ελάττωμα; την εχω εγω και παιζω παιχνιδια.οταν το βαζεις στο game mode εχει 20ms οποτε 0 lag. ελλατωμα αναλογα τι θεωρεις ελλατωμα. 13 λεπτά πριν, alexakos89 είπε η εικονα μιλαει απο μονη της. 1 ώρα πριν, kostasbm είπε πριν λιγο με το κινητο για δωσε ρυθμισεις/
zuperakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, alexakos89 είπε εχει πολυ καλη εικονα και καθαροτητα για τα λεφτα της. υστερει σε σμαρτ κομματι και σε ηχεια. ειναι τι θελει ο καθενας. Μπορείς να μου πεις λιγα περισσότερα και για το κομμάτι της smart και για τα ηχεία;
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, zuperakos είπε Μπορείς να μου πεις λιγα περισσότερα και για το κομμάτι της smart και για τα ηχεία; για το smart κομματι μπες στο vewd να δεις https://www.vewd.com/ απο ηχεια η sammy και η lg εχει καλυτερα.βεβαια εγω ειμαι με ενισχυτη στις ταινιες και στα καναλια με της τβ. ειμαι ικανοποιημενος.
kostasbm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, alexakos89 είπε την εχω εγω και παιζω παιχνιδια.οταν το βαζεις στο game mode εχει 20ms οποτε 0 lag. ελλατωμα αναλογα τι θεωρεις ελλατωμα. για δωσε ρυθμισεις/ τις δικες σου εχω με τη διαφορα οτι οταν βλεπω ποδοσφαιρο το γυριζω στα αθλητικα και οντως δουλευει τελεια
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, kostasbm είπε τις δικες σου εχω με τη διαφορα οτι οταν βλεπω ποδοσφαιρο το γυριζω στα αθλητικα και οντως δουλευει τελεια Ναι και εγω αθλητικά το γυρίζω και παίζει τέλειας.
skimnos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 17/6/2018 στις 5:48 ΜΜ, skimnos είπε από σήμα είναι άψογο. πρέπει να οφείλεται στον δέκτη. ξέρει κανείς αν η κοσμοτε τον αλλάζει; Απαντώ στον εαυτό μου για την ενημέρωσή σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στον δέκτη. Επικοινώνησα με κοσμοτε και μου τον άλλαξαν χωρίς χρέωση. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, skimnos είπε Απαντώ στον εαυτό μου για την ενημέρωσή σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στον δέκτη. Επικοινώνησα με κοσμοτε και μου τον άλλαξαν χωρίς χρέωση. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Καλά έκανες και το είπες να γνωρίζουμε και εμείς και κανένα άλλο παιδί που μπορεί να έχει θεμα.
kostasbm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, skimnos είπε Απαντώ στον εαυτό μου για την ενημέρωσή σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στον δέκτη. Επικοινώνησα με κοσμοτε και μου τον άλλαξαν χωρίς χρέωση. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! τελος καλο ολα καλα.....παπε ενα δευτερο πιατο αν εχεις χωρο και ενα διακοπτη disqec 2 σε 1 ...μπορεις να το βαλεις στους τουρκους 42Ε εχουν τους αγωνες σε 4Κ (TRT 4K)
kostasbm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 κοιταζα σημερα για εναν φιλο πιατο και ειδα 1.10 στα 27 ευρω πολυ καλη τιμη για καποιον που θελει να το βαλει στον αστρα η στο τουρκο https://www.skroutz.gr/s/5953249/Gessat-GES-110-OF.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα