Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να πω με σιγουρια μετα απο αρκετα τεστ στο δορυφορικο δεκτη της οτι εχει ευαισθησια αρκετα καλη

στις 42Ε τurkasat  με ενα πιατακι της πλακας εχω 20-30% και 90% ποιοτητα χωρις σπασιματα και με κακο καιρο ορεινη Αρκαδια

οποιος θελει να απολαυσει ολα τα παιχνιδια σε 4Κ οι τουρκοι εχουν ενα καναλι το TRT 4K που δειχνει ολα τα παιχνιδια ζωντανα και την επομενη μαγνητοσκοπηση

θελει ομως λιγο προσπαθεια στο συντονισμο

υπαρχει ενα αππ applestore to dish align  που βοηθανε στο που να σημαδεψεις αλλα και για τη κλιση του πιατου...αν θελει καποιος βοηθεια ας φωναξει ...λογικα θα υπαρχει και για android

• Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

την περιμένω αύριο @ 599€

Πάντως, μεταξύ πολλών στον ίδιο χώρο, ξεχωρίζει η εικόνα της!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, zuperakos είπε

Καλησπέρα και από εμένα,

την περιμένω αύριο @ 599€

Πάντως, μεταξύ πολλών στον ίδιο χώρο, ξεχωρίζει η εικόνα της!

εχει πολυ καλη εικονα και καθαροτητα για τα λεφτα της.

υστερει σε σμαρτ κομματι και σε ηχεια.

ειναι τι θελει ο καθενας.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Την έχει συνδέσει κανείς με PC; πως ανταποκρίνεται; έχει ας πούμε αισθητό lag; κάποιο άλλο ελάττωμα;

την εχω εγω και παιζω παιχνιδια.οταν το βαζεις στο game mode εχει 20ms οποτε 0 lag.

ελλατωμα αναλογα τι θεωρεις ελλατωμα.

13 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

η εικονα μιλαει απο μονη της.

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

πριν λιγο με το κινητοIMG_4608.thumb.JPG.4b11d5856092f9e35d9a503b872695be.JPG

για δωσε ρυθμισεις/

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexakos89 είπε

εχει πολυ καλη εικονα και καθαροτητα για τα λεφτα της.

υστερει σε σμαρτ κομματι και σε ηχεια.

ειναι τι θελει ο καθενας.

Μπορείς να μου πεις λιγα περισσότερα και για το κομμάτι της smart και για τα ηχεία;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zuperakos είπε

Μπορείς να μου πεις λιγα περισσότερα και για το κομμάτι της smart και για τα ηχεία;

για το smart κομματι μπες στο vewd να δεις https://www.vewd.com/

απο ηχεια η sammy και η lg εχει καλυτερα.βεβαια εγω ειμαι με ενισχυτη στις ταινιες και στα καναλια με της τβ.

ειμαι ικανοποιημενος.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexakos89 είπε

την εχω εγω και παιζω παιχνιδια.οταν το βαζεις στο game mode εχει 20ms οποτε 0 lag.

ελλατωμα αναλογα τι θεωρεις ελλατωμα.

για δωσε ρυθμισεις/

τις δικες σου εχω με τη διαφορα οτι οταν βλεπω ποδοσφαιρο το γυριζω στα αθλητικα και οντως δουλευει τελεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

τις δικες σου εχω με τη διαφορα οτι οταν βλεπω ποδοσφαιρο το γυριζω στα αθλητικα και οντως δουλευει τελεια

Ναι και εγω αθλητικά το γυρίζω και παίζει τέλειας. 

Δημοσ.
Στις 17/6/2018 στις 5:48 ΜΜ, skimnos είπε

από σήμα είναι άψογο. πρέπει να οφείλεται στον δέκτη. ξέρει κανείς αν η κοσμοτε τον αλλάζει;

Απαντώ στον εαυτό μου για την ενημέρωσή σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στον δέκτη. Επικοινώνησα με κοσμοτε και μου τον άλλαξαν χωρίς χρέωση.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, skimnos είπε

Απαντώ στον εαυτό μου για την ενημέρωσή σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στον δέκτη. Επικοινώνησα με κοσμοτε και μου τον άλλαξαν χωρίς χρέωση.

Καλά έκανες και το είπες να γνωρίζουμε και εμείς και κανένα άλλο παιδί που μπορεί να έχει θεμα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, skimnos είπε

τελος καλο ολα καλα.....παπε ενα δευτερο πιατο αν εχεις χωρο και ενα διακοπτη disqec 2 σε 1 ...μπορεις να το βαλεις στους τουρκους 42Ε εχουν τους αγωνες σε 4Κ (TRT 4K)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...