kostasbm Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, skimnos είπε οχι δεν δοκιμασα τον δεκτη στην αλλη τβ, διοτι το βυσμα της κεραιας της παλιας τηλεορασης δεν ταιριαζει στον αποκωδικοποιητη της κοσμοτε. θα δοκιμασω ενα πισι για να δω πως συμεριφερεται... update: τεσταρα πισι και δουλευουν κανονικα ολες οι θυρες της τιβι. αρα δικιο ειχες που μου ειπες να τεσταρω τον δεκτη. απο οτι φαινεται φταιει αυτος ή η κεραια... σας ευχαριστω ενταξει απλα μερικες φορες πρεπει να τα παιρνεις ολα με μια λογικη σειρα,δεν ειμαστε επιστημονες απλα η ενασχοληση μας εχει κανει καλυτερους το πιατο στο εχει βαλει τεχνικος υποθετω....οποτε παιρνεις το καλωδιο του δορυφορικου πιατου και το βαλεις απευθειας στη τηλεοραση,το βισμα ταιριαζει ειναι ιδιο,μετα πας στα δορυφορικα πατωντας το κουμπακι που ειναι 2ρο απο αριστερα απο πανω προς τα κατω για να μπεις στα δορυφορικα,μετα πληροφοριες στη τιβι για να δεις αν εχεις καλο σημα...λογικα πρεπει να δειχνει 80% σημα και 95 % ποιοτητα......για δοκιμασε...αν δε δειχνει η δε εχει δορυφορικα καναλια ακολουθεις τον οδηγο ποιο πανω
Alex_36 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Ερωτηση: Μπορω να εγκαταστησω το Kodi στο συγκεκριμενο non android λειτουργικο?? Κι αν ναι πως? Χωρις εξωτερικο media box εννοω.
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, what_if είπε εχει καταφερει κανεις να βαλει αυτη την ενημερωση ειτε μεσω usb ειτε μεσω internet; εγω εχω την 673 δεν μου περαστηκε αυτη.αλλα λογικα ιδια ειναι 19 λεπτά πριν, Alex_36 είπε Ερωτηση: Μπορω να εγκαταστησω το Kodi στο συγκεκριμενο non android λειτουργικο?? Κι αν ναι πως? Χωρις εξωτερικο media box εννοω. οχι δεν γινεται.
Alex_36 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε οχι δεν γινεται. Πφφφφ...στην αλλη που εχει android μια χαρα το εβαλα ρε γαμωτο.
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Alex_36 είπε Πφφφφ...στην αλλη που εχει android μια χαρα το εβαλα ρε γαμωτο. καλα ναι εκει μπορεις.μονο σε android γινεται.ουτε σε tizen μπαινει ουτε σε webos. παρε ενα mi box η καποιο μποξακι και θα εισαι μια χαρα. αν και το mi box λεει hdr δεν δουλευει μεχρι να παρει την εκδοση 8
Alex_36 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε καλα ναι εκει μπορεις.μονο σε android γινεται.ουτε σε tizen μπαινει ουτε σε webos. παρε ενα mi box η καποιο μποξακι και θα εισαι μια χαρα. αν και το mi box λεει hdr δεν δουλευει μεχρι να παρει την εκδοση 8 Εχεις να προτεινεις κανενα καλο και οχι ακριβο μποξακι για 4Κ??
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Alex_36 είπε Εχεις να προτεινεις κανενα καλο και οχι ακριβο μποξακι για 4Κ?? απο αυτα π εχω δουλεψει το mi box ειναι αστερι,ταχυτατο δεν κολλαει και εχει android TV και οχι android OS. δεν μπορεις να το κανεις root βεβαια και δεν ξερω αν παιρνει nova η cosmote go πανω. πηγαινε ρωτα στο θεμα με android tv box που ξερουν να σου πουν. και δουλευει ολο με το χειριστηριο της σονυ τβ. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από alexakos89 1
what_if Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, alexakos89 είπε εγω εχω την 673 δεν μου περαστηκε αυτη.αλλα λογικα ιδια ειναι οχι δεν γινεται. την εβαλα την 674 ενω πριν ειχα την 673 fat32 usb στικακι ,την κατεβαζεις κ την αποσυμπιεζεις στον root καταλογο του στικ τα υπολοιπα μεσα απο το μενου της tv κανονικα 1
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 https://www.sony.gr/electronics/support/lcd-tvs-xe70xx_x70xxe_x72xe-series/kd-55xe7096/downloads/00015296 Sony Channel Editor The Sony Channel Editor tool allows you to re-order your channel list via your PC. Simply download the list onto a USB stick, edit the order and then upload it back to your TV. Σχετικά με αυτήν τη λήψη Benefits and improvements Sony Channel Editor is a smart tool that allows you to modify your channel list with ease. The simple design and powerful functions enable you to move, delete and sort your channels, allowing you to personalise your TV. Restrictions Only for use with TV sold in Europe. Not all models are sold in all countries. Προετοιμασία Make sure your TV is using the latest software version available Note: Your software may already be up to date. Απαιτήσεις συστήματος What You Need a computer with access to the Internet a USB storage device Πληροφορίες αρχείου File Name Sony_Channel_Editor_Installer File Version 1.0.0 Release Date 15-06-2018 Μόλις τώρα, what_if είπε την εβαλα την 674 ενω πριν ειχα την 673 fat32 usb στικακι ,την κατεβαζεις κ την αποσυμπιεζεις στον root καταλογο του στικ τα υπολοιπα μεσα απο το μενου της tv κανονικα done 1
skimnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Στις 16/6/2018 στις 4:45 ΜΜ, kostasbm είπε ενταξει απλα μερικες φορες πρεπει να τα παιρνεις ολα με μια λογικη σειρα,δεν ειμαστε επιστημονες απλα η ενασχοληση μας εχει κανει καλυτερους το πιατο στο εχει βαλει τεχνικος υποθετω....οποτε παιρνεις το καλωδιο του δορυφορικου πιατου και το βαλεις απευθειας στη τηλεοραση,το βισμα ταιριαζει ειναι ιδιο,μετα πας στα δορυφορικα πατωντας το κουμπακι που ειναι 2ρο απο αριστερα απο πανω προς τα κατω για να μπεις στα δορυφορικα,μετα πληροφοριες στη τιβι για να δεις αν εχεις καλο σημα...λογικα πρεπει να δειχνει 80% σημα και 95 % ποιοτητα......για δοκιμασε...αν δε δειχνει η δε εχει δορυφορικα καναλια ακολουθεις τον οδηγο ποιο πανω από σήμα είναι άψογο. πρέπει να οφείλεται στον δέκτη. ξέρει κανείς αν η κοσμοτε τον αλλάζει;
thanasis00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Για πείτε ρυθμίσεις που έχετε βάλει γενικά για την εικόνα. Το ψάχνω λίγο ακόμα γενικά.
takisdemi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά την εχω συγχρονίσει με το ps4. Με το συγχρονισμό ελέγχεις και την κονσόλα από το χειριστήριο της tv. Οταν πατάω της tv τα options δεν κανει κατι λόγω συγχρονισμού. Δηλ δεν μου δινει δυνατότητα πχ επιλογή σκηνικού.Να φανταστώ οτι τα κάνει όλα αυτόματα δηλ σε game ρυθμίσεις σε εικόνα-ήχο; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από takisdemi
speedy23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στις 10/6/2018 στις 4:20 ΜΜ, alexakos89 είπε κανε μια καλη. κατεβασε mkvtoolnix. κατεβασε srt.περνα το επεισοδιο η ταινια στο προγραμμα.αν εχει αλλους υποτιτλους αφαιρεσε. αν οχι βαλε τους δικους σου. καψτο χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο.και δες σου κανει transcode? Just for the record, το προβλημα παραμενει. Δεν πειραζει. Παμε με plex σε kodi.
alexakos89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, speedy23 είπε Just for the record, το προβλημα παραμενει. Δεν πειραζει. Παμε με plex σε kodi. Θα το τσεκάρω σήμερα. Κάπως το είχα εξαφανίσει. Καλά δεν είναι πρόβλημα συνηθίζεται. Εγω παίζω με plex στο προγραμμα για σειρές και ταινίες 1080 και για 4κ από Dlna plex και πάντα έχω direct play.
speedy23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ειναι ενα απο αυτους τους δυο λογους που ειχα εξηγησει πριν. Αφου το app δεν μπορει να παιξει τους υποτιτλους μεσω direct play χωρις να βαραινει το cpu (αυτος ειναι ο λογος που δεν ειχα προβλημα πριν με την προηγουμενη τηλεοραση), το βαρος πεφτει στην επεξεργαστικη δυναμη του PC μου που ειναι πανπαλαιο και αδυναμο πια. Ειναι προβλημα οπως εχει διοτι ειναι που δεν ειναι αθορυβο το pc μου, στο 100% του cpu usage και βαραινει το pc και τα ανεμιστηρακια ακουγονται σαν το εσωτερικο εργοστασιου. Γι'αυτο παω στο Kodi που περιοριζεται στο 35%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα