Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, takinio είπε

καλησπερα  παιδια ,

σημερα την παρελαβα ,εχω ενα θεματακι ομως ,δεν μπορω να την συνδεσω με το home cinema.

Στην παλια tv ειχα συνδεσει me δυο rca, νομιζω λεγονται και εδινε την εικονα με hdmi.

Εδω δεν εχω καταφερει να το συνδεσω.

Εχω κανει και την ρυθμιση απο το μενου ,να παιζει το ηχοσυστημα και οχι τα ηχεια της τηλεορασης.

Μηπως παιζει μονο με την οπτικη ?

Ναι φιλαρακι. Μονο με οπτικη, ή με HDMI καλωδιο που ομως και το home cinema σου πρεπει να εχει HDMI ARC

• Like 1
  • Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωση υλικολογισμικού στην έκδοση v8.674

>>> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για αυτήν την ενημέρωση υλικολογισμικού πρέπει να είναι εγκατεστημένη η έκδοση "v8.533" ή "v8.535" στην τηλεόρασή σας. Αν ο αριθμός έκδοσης είναι μικρότερος του "v8.533", εγκαταστήστε την έκδοση "v8.535" από την ενότητα λήψεων στη σελίδα μοντέλου, πριν εγκαταστήσετε την έκδοση "v8.674". <<<

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις από την τελευταία ενημέρωση

• Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, η τηλεόραση κάνει επανεκκίνηση με το πάτημα του κουμπιού [HOME] και έπειτα του κουμπιού [RETURN] στο τηλεχειριστήριο

Προηγούμενα πλεονεκτήματα και βελτιώσεις

Τα παρακάτω πλεονεκτήματα και βελτιώσεις επίσης περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση.

• Βελτιώνει το περιβάλλον χρήσης της αρχικής οθόνης (Ρωσικά, Καζαχικά και Ουκρανικά μόνο)
    • Βελτιώνει τη λειτουργικότητα κύλισης στα προγράμματα περιήγησης κατά τη χρήση των κουμπιών CH+/- του τηλεχειριστηρίου
    • Υποστηρίζει πληκτρολόγιο USB και τη λειτουργικότητα πληκτρολογίου QWERTY
    • Υποστηρίζει τη Βελτίωση ήχου διαλόγων Dolby AC-4
    • Προσθέτει ενσωματωμένο Οδηγό βοήθειας/Νομικές πληροφορίες στο μενού υποστήριξης πελατών για την τηλεόραση
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο είναι αδύνατη η σύνδεση της τηλεόρασης στις υπηρεσίες διαδικτύου (Σφάλμα 2200)
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο συμβαίνουν σφάλματα συγχρονισμού ήχου και ομιλίας κατά τη μετάδοση ροής εφαρμογών όταν η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη σε μια εξωτερική συσκευή ήχου
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο δεν είναι δυνατή η έναρξη/συνέχιση της αναπαραγωγής στο YouTube και η λειτουργία κολλάει στην οθόνη φόρτωσης
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η θύρα USB δεν λειτουργεί
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο οι εφαρμογές δεν λειτουργούν ή οι εφαρμογές δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση δεν προβάλει βίντεο στην εφαρμογή Amazon Video και εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα: "Ανεπαρκές εύρος ζώνης συχνοτήτων"
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση θα ανάψει ξανά μετά την απενεργοποίησή της από την εφαρμογή Amazon Video
    • Προστίθεται ο Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων του Freeview Play (Μόνο ΗΒ)
    • Μειώνει την καθυστέρηση εισαγωγής στη λειτουργία παιχνιδιού μετά την ενεργοποίηση της τηλεόρασης από την κατάσταση αναμονής
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση δεν μπορεί να συνδεθεί με το σημείο πρόσβασης Wi-Fi από την κατάσταση αναμονής
    • Επιλύει το πρόβλημα (για τους πελάτες της Kabel Deutschland) κατά το οποίο η τηλεόραση και οι υπηρεσίες ραδιοφώνου μπλέκονται στον Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων μετά την απενεργοποίηση και την ενεργοποίηση της τηλεόρασης (Μόνο για τη Γερμανία)
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση εκτελεί συνεχώς επανεκκίνηση όταν είναι επιλεγμένο το δορυφορικό κανάλι PMC
    • Επιλύει τα προβλήματα αναπαραγωγής του Netflix μετά την προβολή της εφαρμογής All4
    • Επιλύει τα προβλήματα συγχρονισμού ομιλίας-εικόνας κατά την παρακολούθηση καλωδιακής τηλεόρασης
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο εμφανίζεται μια οριζόντια γραμμή κατά την παρακολούθηση περιεχομένου πολυμέσων 4K από USB
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση δεν μπορεί να προβάλει φωτογραφίες όταν μεταφέρονται από την μηχανή Sony ILCE-6300 μέσω Wi-Fi Direct
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο εμφανίζεται το μήνυμα Πολιτικής απορρήτου, κατά την εκκίνηση των υπηρεσιών διαδικτύου
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο τα βίντεο YouTube δεν φορτώνονται
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο το τηλεχειριστήριο σταματάει να λειτουργεί, μετά από την απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της λειτουργίας Wi-Fi
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση "παγώνει", μετά από τη σύνδεση μιας συσκευής USB που χρησιμοποιεί Πρωτόκολλο μεταφοράς φωτογραφιών (MTP)
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο η γλώσσα της διασύνδεσης του YouTube δεν είναι ίδια με την επιλεγμένη γλώσσα στην τηλεόραση
    • Βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα για τις λειτουργίες του μενού ενεργειών
    • Βελτιώνει τη γενική απόδοση της τηλεόρασης
    • Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο το χρώμα δεν εμφανίζεται με ακρίβεια για εικόνες 4K μετά την αλλαγή καναλιών
    • Βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα της συνολικής λειτουργίας του περιβάλλοντος χρήσης

2 ώρες πριν, takinio είπε

καλησπερα  παιδια ,

σημερα την παρελαβα ,εχω ενα θεματακι ομως ,δεν μπορω να την συνδεσω με το home cinema.

Στην παλια tv ειχα συνδεσει me δυο rca, νομιζω λεγονται και εδινε την εικονα με hdmi.

Εδω δεν εχω καταφερει να το συνδεσω.

Εχω κανει και την ρυθμιση απο το μενου ,να παιζει το ηχοσυστημα και οχι τα ηχεια της τηλεορασης.

Μηπως παιζει μονο με την οπτικη ?

ποιο home cinema εχεις?

Βλεπω οτι εχει οπτικη για home cineme και audio out!

46860494M.jpg

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
14 ώρες πριν, takisdemi είπε

v8.673 μου έβγαλε στην ενημέρωση λογισμικού που έκανα.

Και εγώ αυτή έχω, μου την έβγαλε χθες. Πρέπει να κάνουμε downgrade στις  "v8.533" ή "v8.535" για   να μπορεί να μπει η 8.674?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, alexakos89 είπε

ποιο home cinema εχεις?

Βλεπω οτι εχει οπτικη για home cineme και audio out!

46860494M.jpg

Kαλησπερα,

δυστυχως το home cinema ειναι παλιο ,και δεν εχει οπτικη ινα ,

εδω ειναι το λινκ για το μοντελο,

https://www.philips.co.uk/c-p/HTS3367_05/-/specifications

Υπαρχει καμια περιπτωση να παιξει καπως αλλιως.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, takinio είπε

Kαλησπερα,

δυστυχως το home cinema ειναι παλιο ,και δεν εχει οπτικη ινα ,

εδω ειναι το λινκ για το μοντελο,

https://www.philips.co.uk/c-p/HTS3367_05/-/specifications

Υπαρχει καμια περιπτωση να παιξει καπως αλλιως.

μηπως κανει τιποτα τετοιο?

https://rhoelect.gr/product/optical-toslink-coaxial-to-rca-metatropeas-psifiakou-ichou-se-analogiko-bulk/?ref=bestprice.gr

καλο ειναι να πας σε καταστημα με ηχεια και ηχοσυστηματα. να του δειξεις τις εισοδους εξοδους και απο τα2 και θα σου βρει την λυση

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takisdemi είπε

Παιδια για αγωνες mundial motionflow-χρήστης στο μέγιστο καλύτερα;

βαλε στο αθλητικα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

μηπως κανει τιποτα τετοιο?

https://rhoelect.gr/product/optical-toslink-coaxial-to-rca-metatropeas-psifiakou-ichou-se-analogiko-bulk/?ref=bestprice.gr

καλο ειναι να πας σε καταστημα με ηχεια και ηχοσυστηματα. να του δειξεις τις εισοδους εξοδους και απο τα2 και θα σου βρει την λυση

Μολις πηρα ενα παρομοιο ,η τηλεοραση περναγε τον ηχο κανονικα στα επιγεια αλλα στο youtube εκανε ενα βουητο .

Θα το παω πισω ,αν θυμαμαι καλα ειπε οτι υπαρχει ανταπτορας που βγαζει ψηφιακο ηχο,ισως να φταιει αυτο που δεν μεταφερει ηχο απο youtube.

Δημοσ.

δοκιμαστικα στον αστρα ο αγωνας σε UHD 

απολαυση αλλα οταν πηγα στο ερτ HD να δω λες και κοιταζα 720 γραμμες και κατω...ενα ξεπλυμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostasbm είπε

δοκιμαστικα στον αστρα ο αγωνας σε UHD 

απολαυση αλλα οταν πηγα στο ερτ HD να δω λες και κοιταζα 720 γραμμες και κατω...ενα ξεπλυμα

θελω και εγω να γυρισω τον δορυφορο σε αστραααααα!!

19.2 east ειναι? απο hotbird λες να θελω πολυ?

πως να το κανω?να βαλω καποιον στο σπιτι να ψαχνει καναλια και εγω ταρατσα να παιζω με το πιατο?

οι ενδειξεις αμεσες του σηματος η πρεπει να περιμενω?

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

θελω και εγω να γυρισω τον δορυφορο σε αστραααααα!!

19.2 east ειναι? απο hotbird λες να θελω πολυ?

πως να το κανω?να βαλω καποιον στο σπιτι να ψαχνει καναλια και εγω ταρατσα να παιζω με το πιατο?

οι ενδειξεις αμεσες του σηματος η πρεπει να περιμενω?

Αλεξ, το δικο σου πιατο ηταν σεταρισμενο για κοσμοτε ή νοβα? Οταν βρεις ακρη θελω κι εγω να το κανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα πιατο στις 13 μοιρες θελει να παει λιγο αριστεροτερα για να παει 19....η αποσταση μπορει να ειναι απο 3 εως 5 ποντους

https://community.sony.co.uk/t5/how-tos-faqs-tvs-home-cinema/satellite-tuning-guide-for-sony-tvs/ba-p/2311083

το λινκ εχει τη σειρα που πρεπει να ακολουθηθει

προτιμωμενο δορυφορο βαζουμε αστρα και μολις συνεχισουμε και βγαλει τις 2 μπαρες σηματος και ποιοτητας..τοτε αρχιζουμε να παιζουμε με το πιατο

μολις το κινησουμε λιγο αριστερα θα αρχισει να εμφανιζεται η μπαρα κοκκινη η μπλε αναλογα

ομως για να κανετα καλη δουλεια...βαζουμε ενα σημαδι εκει που ειναι τωρα το πιατο για να ξερουμε που ημασταν πριν το γυρισουμε

ειμαστε παντα απο πισω απο το πιατο.....μολις γεμισει λιγο η μπαρα και πετυχουμε το μαξιμουμ σφιγγουμε και χωρις να ξεβιδωσουμε τη βιδα της κλισης σπρωχνουμε λιγο το πιατο προς

τα εμπρος η το τραβαμε λιγο προς τα πισω για να δουμε αν ανεβαινει και αλλο η μπαρα.

χρειαζονται 2 ατομα η καμερουλα ασφαλειας για να βλεπουμε απο το κινητο αν ειμαστε μονοι μας ....

τελος πλενουμε λιγο το πιατο απο σκονες και βρωμιες καλα.....δεν το ξυνουμε

αν ηταν στη κοσμοτε ητοι στις 9 μοιρες θα θελει απο 4 εως 10 ποντους στριψιμο αριστερα

παντα οταν λεμε αριστερα σημαινει αριστερα απο το νοτο η οπως ειμαστε απο πισω απο το πιατο αριστερα

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ενα πιατο στις 13 μοιρες θελει να παει λιγο αριστεροτερα για να παει 19....η αποσταση μπορει να ειναι απο 3 εως 5 ποντους

https://community.sony.co.uk/t5/how-tos-faqs-tvs-home-cinema/satellite-tuning-guide-for-sony-tvs/ba-p/2311083

το λινκ εχει τη σειρα που πρεπει να ακολουθηθει

προτιμωμενο δορυφορο βαζουμε αστρα και μολις συνεχισουμε και βγαλει τις 2 μπαρες σηματος και ποιοτητας..τοτε αρχιζουμε να παιζουμε με το πιατο

μολις το κινησουμε λιγο αριστερα θα αρχισει να εμφανιζεται η μπαρα κοκκινη η μπλε αναλογα

ομως για να κανετα καλη δουλεια...βαζουμε ενα σημαδι εκει που ειναι τωρα το πιατο για να ξερουμε που ημασταν πριν το γυρισουμε

ειμαστε παντα απο πισω απο το πιατο.....μολις γεμισει λιγο η μπαρα και πετυχουμε το μαξιμουμ σφιγγουμε και χωρις να ξεβιδωσουμε τη βιδα της κλισης σπρωχνουμε λιγο το πιατο προς

τα εμπρος η το τραβαμε λιγο προς τα πισω για να δουμε αν ανεβαινει και αλλο η μπαρα.

χρειαζονται 2 ατομα η καμερουλα ασφαλειας για να βλεπουμε απο το κινητο αν ειμαστε μονοι μας ....

τελος πλενουμε λιγο το πιατο απο σκονες και βρωμιες καλα.....δεν το ξυνουμε

αν ηταν στη κοσμοτε ητοι στις 9 μοιρες θα θελει απο 4 εως 10 ποντους στριψιμο αριστερα

παντα οταν λεμε αριστερα σημαινει αριστερα απο το νοτο η οπως ειμαστε απο πισω απο το πιατο αριστερα

Εισαι απλα Θεουλης!!! Much obliged!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...