Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DIOMIDIS_GR είπε

Παιδια αν κατεβασω 4κ ταινια θα την παιξει ο usb media player της 7096?

Ναι. Αν και μου κανει εντυπωση οτι η συγκεκριμενη δεν εχει USB 3.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alex_36 είπε

Σπασιματα η 9005???? 

Ακριβως ετσι!!!

1 ώρα πριν, Alex_36 είπε

Σπασιματα η 9005???? 

Ακριβως ετσι!!!

Aρα ήταν ok τα review και όχι fake, ευχάριστο. Eδειχνε πολύ ωραία λεπτομέρεια και πολύ ζωντάνια με εντυπωσίασε. Δεν την έχει live κάποιο μαγαζί να την δω, αλλα φαίνεται πολύ καλή. Και βλέπω την έχουν αρκετοι εδώ μέσα και δεν έχουν θέματα. Ισος την αγοράσω και εγώ.  Eίμαι ανάμεσα σε 55χε7096 και Samsung UE55ΜΟΥ7000. θα δω ως τον αύγουστο τι θα πάρω απο της 2.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DIOMIDIS_GR είπε

Παιδια αν κατεβασω 4κ ταινια θα την παιξει ο usb media player της 7096?

Παίζει και 4K hdr με ότι bitrate θες χωρίς κανένα θέμα. 

1 ώρα πριν, asdfaster είπε

Aρα ήταν ok τα review και όχι fake, ευχάριστο. Eδειχνε πολύ ωραία λεπτομέρεια και πολύ ζωντάνια με εντυπωσίασε. Δεν την έχει live κάποιο μαγαζί να την δω, αλλα φαίνεται πολύ καλή. Και βλέπω την έχουν αρκετοι εδώ μέσα και δεν έχουν θέματα. Ισος την αγοράσω και εγώ.  Eίμαι ανάμεσα σε 55χε7096 και Samsung UE55ΜΟΥ7000. θα δω ως τον αύγουστο τι θα πάρω απο της 2.

55mu7002 πάρε ανάμεσα σε αυτές τις 2. Αλλιώς 8696 η 8577

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Παίζει και 4K hdr με ότι bitrate θες χωρίς κανένα θέμα. 

55mu7002 πάρε ανάμεσα σε αυτές τις 2. Αλλιώς 8696 η 8577

Εσυ τον πας σε 100αρι πανελ τωρα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexakos89 είπε

ενεργοποιησε το χρηστης και βαλ το στο 2.η στο 1 και θα φυγουν.

Οκ θα το δοκιμάσω σπίτι το βραδάκι,νομίζω όμως ότι το έχω κάνει,ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μου εχει συμβεί 2-3 φορες η tv να μην αναγνωρίσει το ρουτερ και να μη μπορώ να μπω στο διαδίκτυο.Μαλιστα σε αναζήτηση(απλη wifi) δε βλέπει το ρουτερ Αν συμβεί αυτό και κλείσω την tv και τη βγάλω και απο το ρεύμα μετα επανέρχεται και βλέπει το δίκτυο. Ξερετε τι μπορεί να φταίει; .

Το περίεργο ειναι ότι στις 50 φορές που την ανοιξα το έκανε 3 φορες αυτό το φαινόμενο.

Η tv ειναι μόλις 5 ημερών

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, takisdemi είπε

Παιδιά μου εχει συμβεί 2-3 φορες η tv να μην αναγνωρίσει το ρουτερ και να μη μπορώ να μπω στο διαδίκτυο.Μαλιστα σε αναζήτηση(απλη wifi) δε βλέπει το ρουτερ Αν συμβεί αυτό και κλείσω την tv και τη βγάλω και απο το ρεύμα μετα επανέρχεται και βλέπει το δίκτυο. Ξερετε τι μπορεί να φταίει; .

Το περίεργο ειναι ότι στις 50 φορές που την ανοιξα το έκανε 3 φορες αυτό το φαινόμενο.

Η tv ειναι μόλις 5 ημερών

Περίεργο αυτό που λες. Έχει ενεργοποιημένο κανένα isolation μέσα στο ρουτερ; Κανένα ένα reset  το ρουτερ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Περίεργο αυτό που λες. Έχει ενεργοποιημένο κανένα isolation μέσα στο ρουτερ; Κανένα ένα reset  το ρουτερ.

Ναι όμως όταν έβγαινε απο το ρεύμα γιατί μετά έβλεπε το δίκτυο; Αν ηταν απο το ρουτερ δε θα έπρεπε να το δει παλι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takisdemi είπε

Ναι όμως όταν έβγαινε απο το ρεύμα γιατί μετά έβλεπε το δίκτυο; Αν ηταν απο το ρουτερ δε θα έπρεπε να το δει παλι.

ναι ετσι οπως το θετεις εχεις ενα point. αυτο το κανει και με καλωδιο και με wifi?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

ναι ετσι οπως το θετεις εχεις ενα point. αυτο το κανει και με καλωδιο και με wifi?

Με wifi. Πάντως τώρα έκανα πολλές δοκιμές και δουλεύει οκ. Τι να πω...

Δημοσ.

καλησπερα  παιδια ,

σημερα την παρελαβα ,εχω ενα θεματακι ομως ,δεν μπορω να την συνδεσω με το home cinema.

Στην παλια tv ειχα συνδεσει me δυο rca, νομιζω λεγονται και εδινε την εικονα με hdmi.

Εδω δεν εχω καταφερει να το συνδεσω.

Εχω κανει και την ρυθμιση απο το μενου ,να παιζει το ηχοσυστημα και οχι τα ηχεια της τηλεορασης.

Μηπως παιζει μονο με την οπτικη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...