speedy23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Α ΟΚ. Θα το δοκιμασω σιγουρα απο περιεργεια και μονο. Απλα ξερεις...και λιγο να παιρνει εχω τοσες ταινιες και δεκαδες επεισοδια στο σκληρο που δεν θα καθομαι να τα μετατρεπω ενα ενα. Θα γραψω εδω για τα αποτελεσματα. Ναι ειναι αθλιο το emby εκει. Καλα εβαλα το 30 λεπτο 4K sample video της Σονυ στην εφαρμογη του youtube. Σαγονι κατω στο εδαφος. Τα χρωματα της Sony ειναι απλα υπεροχα.
alexakos89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, speedy23 είπε Α ΟΚ. Θα το δοκιμασω σιγουρα απο περιεργεια και μονο. Απλα ξερεις...και λιγο να παιρνει εχω τοσες ταινιες και δεκαδες επεισοδια στο σκληρο που δεν θα καθομαι να τα μετατρεπω ενα ενα. Θα γραψω εδω για τα αποτελεσματα. Ναι ειναι αθλιο το emby εκει. Καλα εβαλα το 30 λεπτο 4K sample video της Σονυ στην εφαρμογη του youtube. Σαγονι κατω στο εδαφος. Τα χρωματα της Sony ειναι απλα υπεροχα. Ναι είναι τρομερή τηλεόραση. Οχι δεν αξίζει μετατροπή. Πάρε ένα mibox να σωθείς. Το κακό είναι ότι έχει μείνει ατην έκδοση 6 και δεν έχει hdr.λενε θα πάει στην 8
kostasbm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 στις 8 εχει φορμουλα 1 ..οποιος εχει πιατο ας κανει και τις δοκιμες στο motion flow η μεταδοση θα ειναι σε Uhd αποτι ειπαν για να δουμε δεν εχει ονομα το καναλι απλα test uhd ...επισης το rtl hd στον αστρα
alexakos89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Έχω πιάτο αλλά θέλει ρύθμιση. Και δεν ξέρω πως. Τεχνικό δεν φωνάζω.
takisdemi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά πριν λίγο δοκίμασα και δεν μπαίνει ίντερνετ η tv. Παω να ξανακανω συνδεση αλλα τίποτα. Στη σάρωση δε βλέπει τα ασύρματα δίκτυα. 52 λεπτά πριν, takisdemi είπε Παιδιά πριν λίγο δοκίμασα και δεν μπαίνει ίντερνετ η tv. Παω να ξανακανω συνδεση αλλα τίποτα. Στη σάρωση δε βλέπει τα ασύρματα δίκτυα. Παιδιά την έκλεισα και την αποσύνδεσα απο το ρεύμα και επανήλθε. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από takisdemi
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, alexakos89 είπε Έχω πιάτο αλλά θέλει ρύθμιση. Και δεν ξέρω πως. Τεχνικό δεν φωνάζω. παρε μια πυξιδα να ξερεις που ειναι ο νοτος......η θεση που ψαχνεις ειναι λιγο αριστερα απο το νοτο και αναλογα με το πιατο που εχεις υπολογισε γυρω στις 40 μοιρες κλιση αν εχεις το παιτο στο μπαλκονι ειναι ευκολο να κανεις τη ρυθμιση αν βλεπεις τη τηλεοραση η θα ειναι καποιος στο πιατο και ενας στην τιβι μεχρι να δειξει σημα. στη τηλεοραση εχει προεγκατεστημενα καναλια του αστρα οποτε θα διαλεξεις το ZDF που ειναι ελευθερο και θα εισαι στην οθονη που ρυθμιζεις τα δορυφορικα. μακαρι να ημουν κοντα σε 10 λεπτα θα το ειχα ρυθμισει......αν ειμαι καποιο ΣΚ Αθηνα θα σου στειλω μυνημα 1
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, kostasbm είπε παρε μια πυξιδα να ξερεις που ειναι ο νοτος......η θεση που ψαχνεις ειναι λιγο αριστερα απο το νοτο και αναλογα με το πιατο που εχεις υπολογισε γυρω στις 40 μοιρες κλιση αν εχεις το παιτο στο μπαλκονι ειναι ευκολο να κανεις τη ρυθμιση αν βλεπεις τη τηλεοραση η θα ειναι καποιος στο πιατο και ενας στην τιβι μεχρι να δειξει σημα. στη τηλεοραση εχει προεγκατεστημενα καναλια του αστρα οποτε θα διαλεξεις το ZDF που ειναι ελευθερο και θα εισαι στην οθονη που ρυθμιζεις τα δορυφορικα. μακαρι να ημουν κοντα σε 10 λεπτα θα το ειχα ρυθμισει......αν ειμαι καποιο ΣΚ Αθηνα θα σου στειλω μυνημα δεν ειναι στο μπαλκονι ειναι ταρατσα.που ειναι αυτα προεγκατεστημενα δεν τα εχω βρει.οταν εκανε πως ψαχνει για δορυφορικα το εκοψα και εβαλα μονο ψηφιακα. παλια το ειχα ρυθμισμένο σε hotbird. καμια σχεση με αστρα? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από alexakos89
Alex_36 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, alexakos89 είπε δεν ειναι στο μπαλκονι ειναι ταρατσα.που ειναι αυτα προεγκατεστημενα δεν τα εχω βρει.οταν εκανε πως ψαχνει για δορυφορικα το εκοψα και εβαλα μονο ψηφιακα. παλια το ειχα ρυθμισμένο σε hotbird. καμια σχεση με αστρα? Αλεξ, οποτε βρεις χρονο ρε μπρο να σε ρωτησω κατι σχετικα με τα apps. Btw...η διαφορα αναμεσα στην 7096 και την 9005 ειναι χαωτικη. Δεν το περιμενα τοσο πολυ. 1 ώρα πριν, kostasbm είπε παρε μια πυξιδα να ξερεις που ειναι ο νοτος......η θεση που ψαχνεις ειναι λιγο αριστερα απο το νοτο και αναλογα με το πιατο που εχεις υπολογισε γυρω στις 40 μοιρες κλιση αν εχεις το παιτο στο μπαλκονι ειναι ευκολο να κανεις τη ρυθμιση αν βλεπεις τη τηλεοραση η θα ειναι καποιος στο πιατο και ενας στην τιβι μεχρι να δειξει σημα. στη τηλεοραση εχει προεγκατεστημενα καναλια του αστρα οποτε θα διαλεξεις το ZDF που ειναι ελευθερο και θα εισαι στην οθονη που ρυθμιζεις τα δορυφορικα. μακαρι να ημουν κοντα σε 10 λεπτα θα το ειχα ρυθμισει......αν ειμαι καποιο ΣΚ Αθηνα θα σου στειλω μυνημα Εγω που εχω το πιατο μου σεταρισμενο σε cosmote tv απο τοτε που ειχα τη συνδρομη, θα ειμαι οκ?? ή θελει παλι ρυθμιση το Lnd?
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Alex_36 είπε Αλεξ, οποτε βρεις χρονο ρε μπρο να σε ρωτησω κατι σχετικα με τα apps. Btw...η διαφορα αναμεσα στην 7096 και την 9005 ειναι χαωτικη. Δεν το περιμενα τοσο πολυ. Εγω που εχω το πιατο μου σεταρισμενο σε cosmote tv απο τοτε που ειχα τη συνδρομη, θα ειμαι οκ?? ή θελει παλι ρυθμιση το Lnd? οχι η κοσμοτε ειναι σε διπλανη θεση ο δορυφορος ...θελει λιγο αριστεροτερα εισαι στισ 9 ανατολικα και ο αστρα ειναι 19μοιρες ανατολικα...μη νομιζεις οτι ειναι καποια τρομερη μετατοπιση ..μπορει 2 -3 ποντους στριψιμο ισως λιγο παραπανω αναλογα με το μεγεθος του πιατου
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Alex_36 είπε Αλεξ, οποτε βρεις χρονο ρε μπρο να σε ρωτησω κατι σχετικα με τα apps. Btw...η διαφορα αναμεσα στην 7096 και την 9005 ειναι χαωτικη. Δεν το περιμενα τοσο πολυ. Έλα δίκε μου. Έχει τόση διαφορά ε ; ; Η 9005 είναι από άλλο πλανήτη ;
aris1964 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Παιδιά καλησπέρα,αυτά τα σπασίματα που κάνει σε γρήγορες σκηνές πως διορθώνονται?,είναι εντελώς σπαστικό,την έχω σε ρύθμιση κανονική,αλλά όσο και να πείραξα τις επιμέρους ρυθμίσεις συνεχίζει και το κάνει.
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, aris1964 είπε Παιδιά καλησπέρα,αυτά τα σπασίματα που κάνει σε γρήγορες σκηνές πως διορθώνονται?,είναι εντελώς σπαστικό,την έχω σε ρύθμιση κανονική,αλλά όσο και να πείραξα τις επιμέρους ρυθμίσεις συνεχίζει και το κάνει. Τι εννοείς σπασίματα ; Σε τι υλικό ; Δεν είναι ομαλή η κίνηση ; Έχει artifacts ? Βάλε το στο 2
Alex_36 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, kostasbm είπε οχι η κοσμοτε ειναι σε διπλανη θεση ο δορυφορος ...θελει λιγο αριστεροτερα εισαι στισ 9 ανατολικα και ο αστρα ειναι 19μοιρες ανατολικα...μη νομιζεις οτι ειναι καποια τρομερη μετατοπιση ..μπορει 2 -3 ποντους στριψιμο ισως λιγο παραπανω αναλογα με το μεγεθος του πιατου Το πιατο ειναι αυτο που φοραει η νοβα. Απο το κλασσικο.στριψιμο προς τα που?? σε σχεση απο εκει που βλεπει τωρα λιγο αριστερα και λιγο πανω ας πουμε? 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Έλα δίκε μου. Έχει τόση διαφορά ε ; ; Η 9005 είναι από άλλο πλανήτη ; Αν δεν ειχα δει το πως επαιζε η 9005 θα σου ελεγα οτι η 7096 τα σπαει για τα λεφτα της...και ισως και ενα με δυο κλικ καλυτερη απο αυτο που το υπολογιζα. Η αλλη ομως ειναι σε αλλο επιπεδο...στα παντα!! Φαντασου οτι πριν απο αυτες ειχα μια 40'' LCD FHD 12ετιας
aris1964 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, alexakos89 είπε Τι εννοείς σπασίματα ; Σε τι υλικό ; Δεν είναι ομαλή η κίνηση ; Έχει artifacts ? Βάλε το στο 2 Το κάνει και στο Netflix,και σε digea,χθες σε μια ταινία στο star hd σε κάτι κυνηγητά ήταν όλο artifacts,τι εννοείς στο 2?
alexakos89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, aris1964 είπε Το κάνει και στο Netflix,και σε digea,χθες σε μια ταινία στο star hd σε κάτι κυνηγητά ήταν όλο artifacts,τι εννοείς στο 2? ενεργοποιησε το χρηστης και βαλ το στο 2.η στο 1 και θα φυγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα