alexakos89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ssiptv δεν εχει αυτη η τηλεοραση.οποτε δεν γινεται. χρειαζεσαι καποιο android boxaki. το hdmi 2 ειναι 4k 60fps hdr. το hdmi 3 ειναι 4k 60fps hdr και arc. ειναι για ενισχυτες blueray players.ωστε ο ηχος που βγαινει απο την τβ να πηγαινει σε εξωτερικη πηγη ηχου. το hdmi 1 ειναι 4k 60fps. edit γινεται. http://ss-iptv.com/en/users/documents/installing Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από alexakos89
takisdemi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε ssiptv δεν εχει αυτη η τηλεοραση.οποτε δεν γινεται. χρειαζεσαι καποιο android boxaki. το hdmi 2 ειναι 4k 60fps hdr. το hdmi 3 ειναι 4k 60fps hdr και arc. ειναι για ενισχυτες blueray players.ωστε ο ηχος που βγαινει απο την τβ να πηγαινει σε εξωτερικη πηγη ηχου. το hdmi 1 ειναι 4k 60fps. edit γινεται. http://ss-iptv.com/en/users/documents/installing Στο opera store πήγα στην αναζήτηση και το εβγαλε,μου φαίνεται σαν να ειναι εγκατεστημένο γιατί ειχε επιλογή στα αγαπημένα. Με το edit απο το site μπορώ να περάσω στην tv μετα το συγχρονισμό φαντάζομαι m3u αρχείο σωστά; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από takisdemi
alexakos89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, takisdemi είπε Στο opera store πήγα στην αναζήτηση και το εβγαλε,μου φαίνεται σαν να ειναι εγκατεστημένο γιατί ειχε επιλογή στα αγαπημένα. Με το edit απο το site μπορώ να περάσω στην tv μετα το συγχρονισμό φαντάζομαι m3u αρχείο σωστά; Ναι με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις και στις άλλες τηλεόρασεΙς 1
what_if Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, takisdemi είπε Παιδιά ολα τα hdmi ειναι ιδια στην tv; Εννοώ θελει πχ καποιο συγκεκριμένο για το pc ή για άλλη συσκευή; Στο hdmi 3 λεει ARC Επισης θέλω να περασω στο ss iptv ενα αρχειο πως γίνεται; Για να το τρέχω απο την tv οχι ,το 1ο δεν παιζει hdr ,τα υπολοιπα 2 ναι κ το 3 ειναι k arc εγω τελικα κατεληξα σε αυτες τις ρυθμισεις Scene: Auto Image: User Brightness: 40 (αν χρησιμοποιειτε το eco χαμηλη μην ριχνετε φωτεινοτητα ,σιγουρα χανεται πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες) Contrast: 90 Black level: 50 Color: 50 Color tone: 0 Color Temperature: θερμο Image sharpness: 50 Reality Creation: Auto Reduce random noise: Off Reduce digital noise: Off MotionFlow: χρηστης (ομαλοτητα 2 ,ευκρινεια ελαχιστη, απο αυτο το επιπεδο κ πανω εχεις εντονα soap opera effect) Film Mode: Auto Adv. Contrast optimization: Off Black Adjust: Off Gamma: 0 Live Color: Off eco μικρη Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από what_if 1
speedy23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Το motion flow με αυτες τις τιμες (^) τι κερδιζεις σε σχεση με off? Επισης στο scene: Auto, σε μενα το image ειναι καρφωμενο στο "Γραφικα" και δεν μπορεις να το αλλαξεις.
alexakos89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, what_if είπε οχι ,το 1ο δεν παιζει hdr ,τα υπολοιπα 2 ναι κ το 3 ειναι k arc εγω τελικα κατεληξα σε αυτες τις ρυθμισεις Scene: Auto Image: User Brightness: 40 (αν χρησιμοποιειτε το eco χαμηλη μην ριχνετε φωτεινοτητα ,σιγουρα χανεται πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες) Contrast: 90 Black level: 50 Color: 50 Color tone: 0 Color Temperature: θερμο Image sharpness: 50 Reality Creation: Auto Reduce random noise: Off Reduce digital noise: Off MotionFlow: χρηστης (ομαλοτητα 2 ,ευκρινεια ελαχιστη, απο αυτο το επιπεδο κ πανω εχεις εντονα soap opera effect) Film Mode: Auto Adv. Contrast optimization: Off Black Adjust: Off Gamma: 0 Live Color: Off eco ελαχιστη ευκρινεια ελαχιστη χαμηλωνει πολυ η εικονα σε φωτεινοτητα.τα κανει ολα μουντα.δεν ξεχωριζεις στην ταινια αν εχει ηλιο η οχι. edit : στο 1 τα κανει ολα χαλια και στο μεγιστη, ma bad. 37 λεπτά πριν, speedy23 είπε Το motion flow με αυτες τις τιμες (^) τι κερδιζεις σε σχεση με off? Επισης στο scene: Auto, σε μενα το image ειναι καρφωμενο στο "Γραφικα" και δεν μπορεις να το αλλαξεις. ομαλωτερη κινηση. σε pc το γυρναει στα γραφικα. στα καναλια και στα αλλα ειναι στο γενικο συνηθως. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από alexakos89 1
speedy23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ευκρινεια ελαχιστη χαμηλωνει πολυ η εικονα σε φωτεινοτητα.τα κανει ολα μουντα.δεν ξεχωριζεις στην ταινια αν εχει ηλιο η οχι. ομαλωτερη κινηση. σε pc το γυρναει στα γραφικα. στα καναλια και στα αλλα ειναι στο γενικο συνηθως. Δοκιμασα απλα να δω και περα απο την ευκρινεια στο ελαχιστη, στο 1 και μεγιστο ειναι που συννεφιαζει ο τοπος επικινδυνα. Απλα for the record, το Plex μου παρουσιαζει προβλημα με το cpu usage στο 100% και λογω του PC μου (και οχι) απ'οτι φαινεται που ειναι παλιο και δεν εχει ουτε CPU ή GPU built in AVC/HEVC dedicated hardware και ετσι ματωνει αναγκαστικα η CPU. Ματωνει ομως για ενα λογο. Οι υποτιτλοι. To Plex βλεπει subs να ενεργοποιουνται, oops transcoding κατευθειαν. Πριν δεν ειχα προβλημα διοτι το app που χρησιμοποιουσα στη Samsung δεν ηταν official Plex release αλλα community made και τα παληκαρια επετρεπαν subtitle support για direct play κατι που δεν υπαρχει στις τωρινες.... Ευχαριστω και παλι για την ειδοποιηση για την τηλεοραση δωρο την 32αρα που εδιναν δωρο. Ακυρωσα την 1η παραγγελια και πηρα απο Πλαισιο. Με ρωτησαν μαλιστα στα Public γιατι την ακυρωσα και λεω "εμ...δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την προσφορα." 😄 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από speedy23
alexakos89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, speedy23 είπε Δοκιμασα απλα να δω και περα απο την ευκρινεια στο ελαχιστη, στο 1 και μεγιστο ειναι που συννεφιαζει ο τοπος επικινδυνα. Απλα for the record, το Plex μου παρουσιαζει προβλημα με το cpu usage στο 100% και λογω του PC μου (και οχι) απ'οτι φαινεται που ειναι παλιο και δεν εχει ουτε CPU ή GPU built in AVC/HEVC dedicated hardware και ετσι ματωνει αναγκαστικα η CPU. Ματωνει ομως για ενα λογο. Οι υποτιτλοι. To Plex βλεπει subs να ενεργοποιουνται, oops transcoding κατευθειαν. Πριν δεν ειχα προβλημα διοτι το app που χρησιμοποιουσα στη Samsung δεν ηταν official Plex release αλλα community made και τα παληκαρια επετρεπαν subtitle support για direct play κατι που δεν υπαρχει στις τωρινες.... Ευχαριστω και πλαι για την ειδοποιηση για την τηλεοραση δωρο την 32αρα που εδιναν δωρο. Ακυρωσα την 1η παραγγελια και πηρα απο Πλαισιο. Με ρωτησαν μαλιστα στα Public γιατι την ακυρωσα και λεω "εμ...δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την προσφορα." 😄 κανε μια καλη. κατεβασε mkvtoolnix. κατεβασε srt.περνα το επεισοδιο η ταινια στο προγραμμα.αν εχει αλλους υποτιτλους αφαιρεσε. αν οχι βαλε τους δικους σου. καψτο χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο.και δες σου κανει transcode? ναι το plex δεν σε αφηνει,αν πας ομως dlna χωρις το προγραμμα εχει settings μεσα απο την τηλεοραση,εκει οριζεις οτι θες., Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από alexakos89
speedy23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Θα το δοκιμασω. Τα προβληματα που αναφερω εννοω παντα απο plex app μεσω opera TV, ετσι; Διοτι μεσα απο Plex media Server ( Πολυμεσα--->Βιντεο) παιζουν τελεια χωρις ιχνος load απλα δεν εχω την βιβλιοθηκη και ξενερωνω. Α ξεχασα να αναφερω οτι βρηκα μια ενδιαμεση/μεσοπροθεσμη λυση μεσω του Plex addon στο kodi. Καλυτερο ακομα interface και το cpu usage στο 35% μ.ο.
what_if Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, speedy23 είπε Το motion flow με αυτες τις τιμες (^) τι κερδιζεις σε σχεση με off? Επισης στο scene: Auto, σε μενα το image ειναι καρφωμενο στο "Γραφικα" και δεν μπορεις να το αλλαξεις. αν δεν εχεις το scene σε auto δεν μπαινει σωστα το hdr ,βασικα η προτεινομενη ρυθμιση ειναι κ δεν βλεπω γιατι να το εχεις καπου manual με το motion flow σε αυτες τις τιμες κερδιζεις σε ομαλοτητα χωρις η κινηση να γινεται ψευτικη πλαστικη-ρευστη ,διατηρει καμποσο την κινηματογραφικη αισθηση στα δικα μου ματια *alexakos τα θυμασαι αναποδα ,μπες στο menu k δες live τις ρυθμισεις που λεω για το motion flow Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από what_if
speedy23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, what_if είπε αν δεν εχεις το scene σε auto δεν μπαινει σωστα το hdr ,βασικα η προτεινομενη ρυθμιση ειναι κ δεν βλεπω γιατι να το εχεις καπου manual με το motion flow σε αυτες τις τιμες κερδιζεις σε ομαλοτητα χωρις η κινηση να γινεται ψευτικη πλαστικη-ρευστη ,διατηρει καμποσο την κινηματογραφικη αισθηση στα δικα μου ματια *alexakos τα θυμασαι αναποδα ,μπες στο menu k δες live τις ρυθμισεις που λεω για το motion flow Ειναι αυτο που ειπε ο alexakos. Εγω εχω το PC συνδεδεμενο στο HDMI 1 και αναγκαστικα ειχε καρφωσει εκει χωρις δικαιωμα αλλαγης. Στα καναλια μπορω να το αλλαξω κανονικα. Δεκτο για το motion flow. Απλα το ανεφερα διοτι και θυμομουν απο παλιοτερα, μια απο τις πρωτες κινησεις που καναμε ειναι να το απενεργοποιησουμε γιατι ειχαμε soap opera effect.
what_if Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, speedy23 είπε Ειναι αυτο που ειπε ο alexakos. Εγω εχω το PC συνδεδεμενο στο HDMI 1 και αναγκαστικα ειχε καρφωσει εκει χωρις δικαιωμα αλλαγης. Στα καναλια μπορω να το αλλαξω κανονικα. Δεκτο για το motion flow. Απλα το ανεφερα διοτι και θυμομουν απο παλιοτερα, μια απο τις πρωτες κινησεις που καναμε ειναι να το απενεργοποιησουμε γιατι ειχαμε soap opera effect. το hdmi 1 δεν υποστηριζει hdr ,εγω εκει εχω βαλει το xbox one μου που δεν υποστηριζει hdr κ το scene παλι στο auto παιξε λιγο με το motion flow να δεις τι σου ταιριαζει ,στο off οταν η καμερα παναρει γρηγορα οριζοντια η καθετα η κινηση εχει πολλα σπασιματα ακομα κ σε υλικο 24p ,εμενα το ομαλοτητα 2 μου φαινεται καλος συμβιβασμος αναμεσα στο off κ στο ηπια, ομαλοποιει αρκετα την κινηση χωρις να την κανει πολυ ψευτικη 1
alexakos89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, speedy23 είπε Ειναι αυτο που ειπε ο alexakos. Εγω εχω το PC συνδεδεμενο στο HDMI 1 και αναγκαστικα ειχε καρφωσει εκει χωρις δικαιωμα αλλαγης. Στα καναλια μπορω να το αλλαξω κανονικα. Δεκτο για το motion flow. Απλα το ανεφερα διοτι και θυμομουν απο παλιοτερα, μια απο τις πρωτες κινησεις που καναμε ειναι να το απενεργοποιησουμε γιατι ειχαμε soap opera effect. Αν χρησιμοποιείς Kodi βάλε emby media server. Πολύ ανώτερο από το plex. Δεν υποστηρίζει η δίκη μας emby. Αλλιώς θα ήταν must. Όταν κάψεις τους υπότιτλους θα τους βλέπει μέσα στην ταινία. Δεν θα χρειάζεται transcode. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από alexakos89
speedy23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Θα ειναι embedded, δηλαδη? Κολλημενοι πανω στην εικονα και δεν θα μπορεις να τους κανεις disable? Το εχω βαλει και το emby και στο Kodi και στο opera TV. Στο τελευταιο λειτουργει μεσω url loader και του δινεις το ip του υπολογιστη σου και μπαινει. To UI στο συγκεκριμενο ειναι λιγο γτπ imo και ζοριζεται. Το παρατησα και γιατι μου πηγαινε το cpu στο 50%. Στο Kodi δεν εχω πολυασχοληθει διοτι καλυπτομαι απ'αυτο του plex.
alexakos89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, speedy23 είπε Θα ειναι embedded, δηλαδη? Κολλημενοι πανω στην εικονα και δεν θα μπορεις να τους κανεις disable? Το εχω βαλει και το emby και στο Kodi και στο opera TV. Στο τελευταιο λειτουργει μεσω url loader και του δινεις το ip του υπολογιστη σου και μπαινει. To UI στο συγκεκριμενο ειναι λιγο γτπ imo και ζοριζεται. Το παρατησα και γιατι μου πηγαινε το cpu στο 50%. Στο Kodi δεν εχω πολυασχοληθει διοτι καλυπτομαι απ'αυτο του plex. Στο opera tv το url loader και το emby είναι γτπ. Αλλα σαν εφαρμογή και σερβερ είναι ανώτερη του πλέξ. θα είναι soft coded. Θα κλείνουν αν θες. Αν θυμάμαι καλά δεν κάνει transcode. Για hard code θες άλλο προγραμμα. δοκιμασε δεν έχεις κάτι να χάσεις. Είναι πολύ γρήγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα