Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω το eco το εχω στο μικρη εξοικονομηση ,ναι στις πολυ σκοτεινες σκηνες χανεις λιγο σε πληροφορια εικονας αλλα οκ βελτιωνει κ αλλο το μαυρο συνολικα χωρις να επηρεαζει τις υπολοιπες παραμετρους της εικονας ,κερδιζεις επισης σε καταναλωση κ μακροζωια ,εμενα μου φαινεται πολυ φωτεινη οποτε με βολευει ετσι, μαλλον εχω συνηθισει απο την plasma που ειχα κ την samsung σειρας 6 που ειχα κατεβασει αρκετα το backlight

παντως οι επαγγελματιες calibrators δεν ακουμπανε σχεδον ποτε την φωτεινοτητα κ την αντιθεση ,κατεβαζουν την ενταση του backlight οσο τους παιρνει

βαριεμαι να μπω service menu κ να ψαξω μπας κ μπορω να ανεβασω ελαχιστα τo eco μικρη

edit μπηκα service menu κ δεν βρηκα καθολου ρυθμιστικα ,μονο status reports k διαγνωστικα

Επεξ/σία από what_if
  • Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, what_if είπε

εγω το eco το εχω στο μικρη εξοικονομηση ,ναι στις πολυ σκοτεινες σκηνες χανεις λιγο σε πληροφορια εικονας αλλα οκ βελτιωνει κ αλλο το μαυρο συνολικα χωρις να επηρεαζει τις υπολοιπες παραμετρους της εικονας ,κερδιζεις επισης σε καταναλωση κ μακροζωια ,εμενα μου φαινεται πολυ φωτεινη οποτε με βολευει ετσι, μαλλον εχω συνηθισει απο την plasma που ειχα κ την samsung σειρας 6 που ειχα κατεβασει αρκετα το backlight

παντως οι επαγγελματιες calibrators δεν ακουμπανε σχεδον ποτε την φωτεινοτητα κ την αντιθεση ,κατεβαζουν την ενταση του backlight οσο τους παιρνει

βαριεμαι να μπω service menu κ να ψαξω μπας κ μπορω να ανεβασω ελαχιστα τo eco μικρη

edit μπηκα service menu κ δεν βρηκα καθολου ρυθμιστικα ,μονο status reports k διαγνωστικα

στο rtings ριχνουν την φωτεινοτητα σχεδόν παντα απο 5 μεχρι 10.eco το εχουν off.κανε απο youtube contrast test. δεν χανεισ με μικρο eco.ισα ισα καλυτερευει.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

Το ιδανικό για μένα θα ήταν μια ενδιάμεση θέση (μεταξύ off και μικρή). Εντάξει και το eco στο μικρή συνηθίζεται..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 - 29 watt περίπου στο μέγιστο του eco η 55sj810v. :P

αυτόματο δεν εχει η sony?

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

27 - 29 watt περίπου στο μέγιστο του eco η 55sj810v. :P

αυτόματο δεν εχει η sony?

με λιγοτερα pixel φυσικο ειναι. και αυτη ειναι η φιλοσοφια του rgbw

• Like 1
Δημοσ.

εκανα τις προτεινομενες ρυθμισεις απο τον whatif αν δε κανω λαθος στην αρχη του ποστ και κοιταζα ρολαν γκαρος σε uhd ......μερα με τη νυχτα...δε σου κανει ορεξη να δεις τα επιγεια ψηφιακα

δε κανω παρα πολλες παρεμβασεις σε ολα αλλα σιγα σιγα για να μην ανακατευτει το συμπαν...παντως τα αθλητικα uhd απο τον αστρα δε παιζονται...αναμενεται η ανακοινωση ποιους και

ποσους αγωνες θα δειξουν σε UHD 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

με λιγοτερα pixel φυσικο ειναι. και αυτη ειναι η φιλοσοφια του rgbw

Δεν εχει λιγότερα pixels αλλιως ουτε 720p δεν θα ήταν. Όλη τη δουλειά στην κατανάλωση τη κάνουν τα led και το chipset/tuner. Αλλιως αν ηταν οπως τα λες μια 720 55" θα έκαιγε 5watt.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasbm είπε

εκανα τις προτεινομενες ρυθμισεις απο τον whatif αν δε κανω λαθος στην αρχη του ποστ και κοιταζα ρολαν γκαρος σε uhd ......μερα με τη νυχτα...δε σου κανει ορεξη να δεις τα επιγεια ψηφιακα

δε κανω παρα πολλες παρεμβασεις σε ολα αλλα σιγα σιγα για να μην ανακατευτει το συμπαν...παντως τα αθλητικα uhd απο τον αστρα δε παιζονται...αναμενεται η ανακοινωση ποιους και

ποσους αγωνες θα δειξουν σε UHD 

ποιες εκανες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Brightness: 40 
Contrast: 90 
Black level: 50 
Color: 50 
Color tone: 0 
Color Temperature: Expert 1 
Image sharpness: 50

αυτες εχω προς το παρον..εχεις καποιες αλλες???

Reality Creation: Car * 
Reduce random noise: Off * 
Reduce digital noise: Off * 
MotionFlow: Standard * 
Film Mode: Auto
Adv. Contrast optimization: Off * 
Black Adjust: Off 
Gamma: 0 
Live Color: Off
Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.

3 ώρες πριν, kostasbm είπε

Brightness: 40 
Contrast: 90 
Black level: 50 
Color: 50 
Color tone: 0 
Color Temperature: Expert 1 
Image sharpness: 50

αυτες εχω προς το παρον..εχεις καποιες αλλες???

Reality Creation: Car * 
Reduce random noise: Off * 
Reduce digital noise: Off * 
MotionFlow: Standard * 
Film Mode: Auto
Adv. Contrast optimization: Off * 
Black Adjust: Off 
Gamma: 0 
Live Color: Off

Παίζω με eco μικρή. Φωτεινότητα 25 με 35. 

Ολα οφφ. Motion χρήστης 2. Μαύρο μεσαίο. Live color χαμηλό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Παίζω με eco μικρή. Φωτεινότητα 25 με 35. 

Ολα οφφ. Motion χρήστης 2. Μαύρο μεσαίο. Live color χαμηλό. 

Για πιο φυσική εικόνα πρέπει να κλείσεις τα επίπεδο μαύρου και Live color. Τελικά όντως η επιλογή eco  μικρή είναι πολύ καλή επιλογή επίσης αύξησα την φωτεινότητα στο 20. Τώρα έχει πιο ‘’γεματη’’ εικόνα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Για πιο φυσική εικόνα πρέπει να κλείσεις τα επίπεδο μαύρου και Live color. Τελικά όντως η επιλογή eco  μικρή είναι πολύ καλή επιλογή επίσης αύξησα την φωτεινότητα στο 20. Τώρα έχει πιο ‘’γεματη’’ εικόνα 

Μια κλείνω το live color μια όχι. Όταν το έχω ανοιχτό μετά μουνταρει πολύ αν το κλείσω. Αλλά αν το αφήσω κλειστό μετά από λίγο είναι πιο φυσικό. 

Για το μαύρο δεν ξέρω. Μεσαίο μου αρέσει πιο πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν 1η εντύπωση πολύ καλή! 

Συνέδεσα το ps4 pro 4Κ ανάλυση , αυτόματα ειδε την αναλυση της tv. Το hdr στην επιλογή εικονας μου φάνηκε λίγο φωτεινό στα λευκά στο παιχνίδι, και το γυρισα στο γενικό.

Ακομη δεν ασχολήθηκα με τις γενικές ρυθμίσεις της tv μιας που τα παιδιά φαγώθηκαν να παίξουν ps4 στη νεα tv. Το βραδυ θα δω και τα υπόλοιπα που αναφερατε και στο νήμα με την ησυχία μου :)

Επεξ/σία από takisdemi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ολα τα hdmi ειναι ιδια στην tv; Εννοώ θελει πχ καποιο συγκεκριμένο για το pc ή για άλλη συσκευή;

Στο hdmi 3 λεει ARC 

Επισης θέλω να περασω στο ss iptv ενα αρχειο πως γίνεται; Για να το τρέχω απο την tv

Επεξ/σία από takisdemi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...