aetos1988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, greed είπε Δυο εβδομαδες εκανε τελικα να έρθει σε τιμη 2 σουβλακια* μια σαλατα και μια κοκακολα. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F322511358958 Το λινκ ειναι απο κινητό μεσω του official app. Δεν ξερω γιατι το δείχνει έτσι. Μια χαρα παίζει αν και θα το ηθελα πιο δυνατό... Αλλα για usb μια χαρα είναι. * 2 γύρους 😜 13 λεπτά πριν, what_if είπε τελικα ψαχνοντας ξανα ρυθμισεις μετα ολον αυτον τον καιρο κατεληξα οτι οι παραπανω ρυθμισεις μου φαινονται οκ πλην των αλλαγων που παραθετω αν κ η εικονα μου φαινεται πολυ φωτεινη ,ισως μπω service menu για να ριξω το backlight κ αλλο αν υπάρχει ρυθμιση Color Temperature: Ουδέτερο MotionFlow: Off Eco χαμηλό Με την θερμοκρασία χρώματος στο ουδέτερο έχει πολύ ψυχρή εικόνα. Απ'όλα τα review που διάβασα προτείνουν σαν δεύτερη λύση να το βάλεις στο Θερμό αντί για Για προχωριμένους 1 .
what_if Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, aetos1988 είπε * 2 γύρους 😜 Με την θερμοκρασία χρώματος στο ουδέτερο έχει πολύ ψυχρή εικόνα. Απ'όλα τα review που διάβασα προτείνουν σαν δεύτερη λύση να το βάλεις στο Θερμό αντί για Για προχωριμένους 1 . δεν μπορω την κιτρινιλα ,οκ στο θερμο παλευεται κ ισως να την αλλαξω service menu εχει δει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση για να ριξεις το backlight; εσας δεν σας φαινεται υπερβολικα φωτεινη;
aetos1988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αυτό ήθελα να πω. Αν σου φαίνεται πολύ κιτρινίλα στο Expert 1 τότε βάλτω στο Θερμό έτσι θα έχει καλύτερη αναπαραγωγή των χρωμάτων. Για την φωτεινότητα που λες εγώ την έχω στο 9 και μπορω να πω ότι είναι πολύ καλά βάση και του φωτισμού του χώρου μου.
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, what_if είπε δεν μπορω την κιτρινιλα ,οκ στο θερμο παλευεται κ ισως να την αλλαξω service menu εχει δει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση για να ριξεις το backlight; εσας δεν σας φαινεται υπερβολικα φωτεινη; Ουδέτερο κλείνω και εγω. Και με κλειστά τα ζωντανά χρώματα. Δοκίμασε Εξοικονόμηση που ρίχνει οπίσθιο φωτισμό. 4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Αυτό ήθελα να πω. Αν σου φαίνεται πολύ κιτρινίλα στο Expert 1 τότε βάλτω στο Θερμό έτσι θα έχει καλύτερη αναπαραγωγή των χρωμάτων. Για την φωτεινότητα που λες εγώ την έχω στο 9 και μπορω να πω ότι είναι πολύ καλά βάση και του φωτισμού του χώρου μου. Εγω πάλι σε σκοτεινό χώρο το έχω μαξ ουαν βλέπω ταινία η σειρά. Στα κανάλια βάζω εξοικονόμηση. Δεν μπορώ με λίγη φωτεινότητα.
what_if Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Ουδέτερο κλείνω και εγω. Και με κλειστά τα ζωντανά χρώματα. Δοκίμασε Εξοικονόμηση που ρίχνει οπίσθιο φωτισμό. εχω το eco στο χαμηλο ,η επομενη ρυθμιση ειναι υψηλο που ειναι υπερβολικα σκοτεινο service menu υπαρχει καμια ρυθμιση backlight;
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, what_if είπε εχω το eco στο χαμηλο ,η επομενη ρυθμιση ειναι υψηλο που ειναι υπερβολικα σκοτεινο service menu υπαρχει καμια ρυθμιση backlight; Είχα μπει αλλά δεν νομίζω να ειδα. Δεν το έψαξα καλά και όλας.
Alex_36 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Είχα μπει αλλά δεν νομίζω να ειδα. Δεν το έψαξα καλά και όλας. Χαζη ερωτηση...μπορουμε να κανουμε presets?? Δηλαδή, ενα για αθλητικα, ενα για ταινιες σειρες, ενα για gaming, κι ενα για digea κτλ?? Η μπα?
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 τι εννοεις?οταν παιζει αθλητικα να αλλαζει μονο του,και όταν παιζει ταινια παλι μονο του?δεν νομιζω. να ρυθμισεις εσυ πως θες το κάθε preset πχ αθλητικα με αυτές τις ρυθμισεις και σινεμά με αυτές τις ρυθμισεις ναι. και τις αλλαζεις αναλογα με το περιεχομενο που βλέπεις. στα επιγεια εχει όμως διαφορετικα presets από το youtube πχ,η από τον σκληρο δισκο.
Alex_36 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε τι εννοεις?οταν παιζει αθλητικα να αλλαζει μονο του,και όταν παιζει ταινια παλι μονο του?δεν νομιζω. να ρυθμισεις εσυ πως θες το κάθε preset πχ αθλητικα με αυτές τις ρυθμισεις και σινεμά με αυτές τις ρυθμισεις ναι. και τις αλλαζεις αναλογα με το περιεχομενο που βλέπεις. στα επιγεια εχει όμως διαφορετικα presets από το youtube πχ,η από τον σκληρο δισκο. Οπα μισο....Τι εννοεις οτι εχει διαφορετικα presets στα επιγεια? Επειδη η πηγη ειναι empeded? και δεν προερχεται ας πουμε απο hdmi συσκευη?
what_if Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 καθε εισοδος εχει διαφορετικο σετ ρυθμισεων εικονας ,ηχου κ οταν λεω εισοδο εννοω κ δορυφορικη η επιγεια κλπ στην ιδια εισοδο δεν μπορεις να εχεις διαφορετικα σετ ρυθμισεων κ να επιλεγεις
what_if Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 στον ενσωματωμενο movie player υπαρχει η δυνατοτητα να μετατοπισεις χρονικα τους υποτιτλους; επισης επειδη εχω κουτακι που βγαζει μεχρι 1080p 60hz η 2160p αλλα στα 30hz ,ποιο media κουτακι θα προτεινατε για kodi ,popcorn time κλπ; το xiaomi mi box αξιζει;
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, what_if είπε στον ενσωματωμενο movie player υπαρχει η δυνατοτητα να μετατοπισεις χρονικα τους υποτιτλους; επισης επειδη εχω κουτακι που βγαζει μεχρι 1080p 60hz η 2160p αλλα στα 30hz ,ποιο media κουτακι θα προτεινατε για kodi ,popcorn time κλπ; το xiaomi mi box αξιζει; εχω mibox. αξιζει ναι για ολα οσα αναφερεις δεν κολαει κιολας παει σφαιρα. ειναι ιδιο ακριβως με android tv της sony. το κακο ειναι οτι ειναι ακομα στην 6 εκδοση και δεν παιζει hdr. στο ενσωματωμενο οχι.το κανεις online και ολα καλα.εκτος αν εχεις box που κανεις οτι θες,
dess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 1:50 ΜΜ, what_if είπε back from the dead μαγκες καινουργια πλακετα με τις υποδοχες επιγειας κ δορυφορικης τιβι ,αλλαγη 2 ασφαλειες κ παρακαμψη ενος τμηματος της mainboard με ενα εξωτερικο κυκλωματακι κοστος 130 κ ητηλεοραση μου βγηκε λες κ δεν την πηρα προσφορα τεσπα η μλκες πληρωνονται αλλα η τηλεορασουλα αξιζει Τι λένε σ' αυτές τις περιπτώσεις? (των άρρωστων συσκευών που ανάρρωσαν) περαστικά? Καλές (και απροβλημάτιστες) θεάσεις φίλε, από 'δω και πέρα. Μπορείς να μας πεις περισσότερα για τον εσωτερικό της κόσμο - μια και είδες πως είναι από μέσα? Πως κρίνεις την κατασκευή της? Μήπως κατά τύχη έχεις βγάλει φωτό από τα εσωτερικά της? Έχεις κρατήσει τους κωδικούς μοντέλου (part numbers) από τη mainboard? (Απλά για να ξέρουμε τι φοράει). Η επισκευή έγινε από τη Sony ή εργολάβο επισκευαστή της Sony, ή ασχολήθηκες προσωπικά? Ευχαριστώ και γενικώς (αν δεν ξύνω πληγές), δώσε info και feedback.. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από dess
what_if Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dess είπε Τι λένε σ' αυτές τις περιπτώσεις? (των άρρωστων συσκευών που ανάρρωσαν) περαστικά? Καλές (και απροβλημάτιστες) θεάσεις φίλε, από 'δω και πέρα. Μπορείς να μας πεις περισσότερα για τον εσωτερικό της κόσμο - μια και είδες πως είναι από μέσα? Πως κρίνεις την κατασκευή της? Μήπως κατά τύχη έχεις βγάλει φωτό από τα εσωτερικά της? Έχεις κρατήσει τους κωδικούς μοντέλου (part numbers) από τη mainboard? (Απλά για να ξέρουμε τι φοράει). Η επισκευή έγινε από τη Sony ή εργολάβο επισκευαστή της Sony, ή ασχολήθηκες προσωπικά? Ευχαριστώ και γενικώς (αν δεν ξύνω πληγές), δώσε info και feedback.. η επισκευη εγινε απο εξουσιοδοτημενο service το οποιο ουσιαστικα εχει ολες τις εταιρειες της αγορας μεσα που την ειδα εγω κ αργοτερα στο service η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερη απο οτι νομιζα parts δεν σημειωσα απο οτι μου ειπε η sony κραταει ακομα ενα καποιο επιπεδο ποιοτητας κ η panasonic στα μοντελα της που κατασκευαζονται ευρωπη ολες οι υπολοιπες ειναι ψιλοπατος σε ποιοτητα κατασκευης με αποκορυφωμα την samsung, πολλες δε στα φτηνα τους μοντελα ειναι vestel με ακομα κ το καβουκι ιδιο κ το μονο που αλλαζει ειναι η σταμπα με την επωνυμια ειπαμε πολλα ,μου ειπε οτι επειδη εχουν αυξηθει πολυ οι ζημιες με καμενα led οπισθιου φωτισμου να βαζω την tv σε mode eco που μειωνει της ενταση λειτουργιας των led , εγω το κανω ετσι κ αλλιως σε ολες της τηλεορασεις μου για να κερδισω λιγο σε μαυρο χωρις να χαλαω ταυτοχρονα αλλες ρυθμισεις εικονας Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από what_if 1
dess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, what_if είπε η επισκευη εγινε απο εξουσιοδοτημενο service το οποιο ουσιαστικα εχει ολες τις εταιρειες της αγορας μεσα που την ειδα εγω κ αργοτερα στο service η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερη απο οτι νομιζα parts δεν σημειωσα απο οτι μου ειπε η sony κραταει ακομα ενα καποιο επιπεδο ποιοτητας κ η panasonic στα μοντελα της που κατασκευαζονται ευρωπη ολες οι υπολοιπες ειναι ψιλοπατος σε ποιοτητα κατασκευης με αποκορυφωμα την samsung, πολλες δε στα φτηνα τους μοντελα ειναι vestel με ακομα κ το καβουκι ιδιο κ το μονο που αλλαζει ειναι η σταμπα με την επωνυμια ειπαμε πολλα ,μου ειπε οτι επειδη εχουν αυξηθει πολυ οι ζημιες με καμενα led οπισθιου φωτισμου να βαζω την tv σε mode eco που μειωνει της ενταση λειτουργιας των led , εγω το κανω ετσι κ αλλιως σε ολες της τηλεορασεις μου για να κερδισω λιγο σε μαυρο χωρις να χαλαω ταυτοχρονα αλλες ρυθμισεις εικονας Έχει νόημα να χρησιμοποιείς το eco mode για οικονομία και λιγότερη φθορά του backlight. Το θέμα είναι ότι (για τα μάτια μου), σκοτεινιάζει αρκετά η εικόνα και χάνονται μερικές λεπτομέρειες στα μαύρα. Με μετρητή κατανάλωσης μέτρησα με συνηθισμένο πρόγραμμα digea HD (μετρήσεις με διακύμανση) σε Watts. Θέση Off: 91-93 W Θέση Μικρή: 74-75 W Θέση Υψηλή: 39-40 W Θέση Σβήσιμο Οθόνης: 21-22 W
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα