alexakos89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 αυτά είναι ρε φιλε. καλο δουλευτη.πως σου φαινεται εσενα? χρωματα,φωτεινοτητα,κινηση. για τα λεφτα της δεν υπαρχει κατι καλυτερο σιγουρακι
Dinosfan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 8:26 ΠΜ, alexakos89 είπε αυτά είναι ρε φιλε. καλο δουλευτη.πως σου φαινεται εσενα? χρωματα,φωτεινοτητα,κινηση. για τα λεφτα της δεν υπαρχει κατι καλυτερο σιγουρακι απιστευτη απλαααααα... Μαγκες 2,0b hdmi που θα βρουμε Ελλαδα ?
dess Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα 599 ευρώ, από Sony center και Κωτσοβολο. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από dess
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, Dinosfan είπε απιστευτη απλαααααα... Μαγκες 2,0b hdmi που θα βρουμε Ελλαδα ? https://www.skroutz.gr/s/9413167/Sandberg-HDMI-2-0-Flat-Cable-HDMI-male-HDMI-male-3m-308-99.html Αυτό έχω εγω. Παίζει τα πάντα.
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 σε πρωτη φαση κατεβασε 5200 δορυφορικα ασχετα αν τα 3/4 ειναι κλειδωμενα απο 4 δορυφορους ..τα δοκιμαστικα UHD δεν ειχαν προγραμμα αλλα το rtl θα δειξει ισως τα 3/4 των αγωνων ζωντανα και σε επαναληψη οπως και το σατ1 και το zdf που κανουν δοκιμαστικα σε uhd. τα επιγεια κατεβηκαν αμεσως αλλα μερα με τη νυχτα με τα hd τα δορυφορικα κοιταζα τη προπονηση της μπαγερν ζωντανα και παρα λιγο να μπω μεσα να παιξω δεν εχω κανει καμμια ρυθμιση ολα ειναι οπως τα βρηκα την εχω αφησει να δουλευει συνδεση εκανα λαν προς το παρον αφου εχω πριζα τα υπολοιπα θα τα μελετησω με τη παροδο του καιρου το βιβλιο της εγκαταστασης οχι τιποτα ιδιαιτερο ...τουλαχιστον στο κομματι της δορυφορικης απαραδεκτο δε καταλαβαινεις τιποτα αν και ασχολουμαι 30 χρονια με δαυτα μου αρεσε η βαση της ευκολα ενα ατομο την τακτοποιει ..ακομα δεν εχω αποφασισει αν τη βαλω στο τοιχο η σε επιπλο φωτο θα ανεβασω αυριο
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, kostasbm είπε σε πρωτη φαση κατεβασε 5200 δορυφορικα ασχετα αν τα 3/4 ειναι κλειδωμενα απο 4 δορυφορους ..τα δοκιμαστικα UHD δεν ειχαν προγραμμα αλλα το rtl θα δειξει ισως τα 3/4 των αγωνων ζωντανα και σε επαναληψη οπως και το σατ1 και το zdf που κανουν δοκιμαστικα σε uhd. τα επιγεια κατεβηκαν αμεσως αλλα μερα με τη νυχτα με τα hd τα δορυφορικα κοιταζα τη προπονηση της μπαγερν ζωντανα και παρα λιγο να μπω μεσα να παιξω δεν εχω κανει καμμια ρυθμιση ολα ειναι οπως τα βρηκα την εχω αφησει να δουλευει συνδεση εκανα λαν προς το παρον αφου εχω πριζα τα υπολοιπα θα τα μελετησω με τη παροδο του καιρου το βιβλιο της εγκαταστασης οχι τιποτα ιδιαιτερο ...τουλαχιστον στο κομματι της δορυφορικης απαραδεκτο δε καταλαβαινεις τιποτα αν και ασχολουμαι 30 χρονια με δαυτα μου αρεσε η βαση της ευκολα ενα ατομο την τακτοποιει ..ακομα δεν εχω αποφασισει αν τη βαλω στο τοιχο η σε επιπλο φωτο θα ανεβασω αυριο ωραιος καλοριζικη. απο επιγεια δεν εχω ιδεα.εχω ενα πιατο αλλα δεν εχω ασχοληθεί.μπορει και να το συνδεσω.αλλα θα θελει παλι καλιμπραρισμα το πιατο. απο default εχει καλα καλιμπραρισμενη. αλλα κατι θα πειραξεις και εσυ να την κανεις καλυτερη. απο εικονα πως την βλεπεις εστω σε δορυφορικα ψηφιακα?το βραδυ αν βαλει καμια ταινια το σταρ κατσε και δες.
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ωραιος καλοριζικη. απο επιγεια δεν εχω ιδεα.εχω ενα πιατο αλλα δεν εχω ασχοληθεί.μπορει και να το συνδεσω.αλλα θα θελει παλι καλιμπραρισμα το πιατο. απο default εχει καλα καλιμπραρισμενη. αλλα κατι θα πειραξεις και εσυ να την κανεις καλυτερη. απο εικονα πως την βλεπεις εστω σε δορυφορικα ψηφιακα?το βραδυ αν βαλει καμια ταινια το σταρ κατσε και δες. βαλε το πιατο να κοιταει αστρα ....αξιζει τωρα με το παγκοσμιο κυπελο σατ1 sport1 dsf das erste rtl θα εχουν ποδοσφαιρα εγω κοιταζω μονο δορυφορικα προγραμματα με τον vu solo 2 γιατι εχω συνδεση και βλεπω ταινιες απο εκει στα δορυφορικα hd ειναι φοβερη δεν εχει καμμια σχεση με τα επιγεια ψηφιακα θα τα πουμε στη συνεχεια
kostasbm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 και δυο φωτο απο τα δοκιμαστικά uhf προγράμματα στον άστρα
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 εχεις βαλει? το motion που το εχεις? btw αν καποιος την δινει γιατι δεν του αρεσει την θελω για την κοπελα μου. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Τίποτα όλα όπως τα έχουν αύριο θα ασχοληθώ με ρυθμισεις
dess Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η κατανάλωση της τηλεόρασης με τυπικό πρόγραμμα digea, κυμαίνεται στα 91-94W. Ίσως επανέλθω με λεπτομερέστερες μετρήσεις. Γενικά με καλοκαιρινές θερμοκρασίες δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα. Το Motionflow κάνει καλή δουλειά * σε καλής ποιότητας βίντεο * ομαλοποιεί την κίνηση, χωρίς να εισάγει τεχνουργήματα (motion artifacts) στην εικόνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: το δελτίο καιρού του κεντρικού δελτίου Alpha HD, όπου η 'κάμερα' κινείται σπειροειδώς πάνω από την Ελλάδα. Η εναλλαγή από off-ήπιο-off είναι εντυπωσιακή. Σε κακής ποιότητας υλικό (όπως τα περισσότερα digea) και γρήγορη κίνηση, η εικόνα χειροτερεύει και εισάγονται διάφοροι θόρυβοι εικόνας (μπλοκ), αλλά και πάλι αν χαλαρώσεις και δεν το ψειρίσεις το αποτέλεσμα είναι καλό. Δεν έχω εμπειρία με πάνελ με native 100Hz για να συγκρίνω πως διαχειρίζονται (τα 100ρια), την εικόνα σε σκηνές έντονης δράσης ή πολυσύνθετο περιεχόμενο (θάλασσα με κυματισμό - φυλλώματα δέντρων που κινούνται), κάποιος που ξέρει ας ποστάρει. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από dess 2
aetos1988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μέτρηση της κατανάλωσης έγινε με default ρυθμίσεις ; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από aetos1988
aetos1988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, mynam3 είπε Αξιζει η 7096 η να παρει φιλος την 8596? Η 8596 εκτός ότι έχει πιο καινούργιο επεξεργαστή (X1) έχει και 120Hz panel οπότε εάν διαθέτει τα λεφτά αξίζει . Αλλά και η 7096 για την κατηγορία της και όχι μόνο είναι πολύ καλή επιλογή. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση όπως επίσης και ο επεξεργαστής μπορεί να είναι λίγο παλαιότερος αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν κάτοχος της 7096 55''. Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ στο ότι VA panel έχουν μόνο οι 55'' και 65''. Οι υπόλοιπες διαστάσεις έχουν IPS! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα