alexakos89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η σονυ VA η σαμμυ IPS. η σονυ αλουμίνιο και λεπτή η σαμμυ πλαστικό. Να ξέρεις ότι η 6402 έχει βγει προβληματική σε θέμα bleeding και flashlight στις γωνιές.οποτε θέλει προσοχή η συγκεκριμένη. Έχει καλύτερα ηχεία η Samsung.κκαι καλύτερο smart tv. και συνήθως τα χρώματα τους είναι πιο πουσαρισμενα όχι τόσο αληθοφανής.Την έχει φίλος και έχω σύγκριση. Το va έχει πολύ καλύτερο contrast και σχεδόν καθόλου bleed.το ips χάνει πολύ σε σκοτεινές σκηνές και σε σκοτεινό δωμάτιο. η απόφαση δίκη σου. Ο ένας την έχει 2 εβδομάδες στην κούτα της ποσό λέει και το άλλο παλικάρι από τον Ιανουάριο. εχω ανεβάσει και μερικές φωτό εδώ πέρα να δεις ποιότητα εικόνας. προσωπικα μου αρέσει η σονυ. Τώρα εσυ πρέπει να τις δεις από κοντά. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από alexakos89
dess Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Mαγκες μεταξυ της Sony και της Samsung UE55MU6402UXXH ποια προτεινετε τις εχω βρει μετεχειρες 530 και 500 αντιστοιχα .Ευχαριστω προκαταβολικα Να επιδιώξεις να δεις και τις δύο να παίζουν. Εννοείται με τις ίδιες φωτιστικές συνθήκες (πχ κλειστές κουρτίνες), με το ίδιο υλικό βίντεο στο usb σου και παρόμοιες ρυθμίσεις, (χωρίς 'βελτιωτικά' εικόνας και ρυθμίσεις cinema/expert ή όπως το λέει η κάθε εταιρεία). Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από dess
alexakos89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, dess είπε Mαγκες μεταξυ της Sony και της Samsung UE55MU6402UXXH ποια προτεινετε τις εχω βρει μετεχειρες 530 και 500 αντιστοιχα .Ευχαριστω προκαταβολικα Να επιδιώξεις να δεις και τις δύο να παίζουν. Εννοείται με τις ίδιες φωτιστικές συνθήκες (πχ κλειστές κουρτίνες), με το ίδιο υλικό βίντεο στο usb σου και παρόμοιες ρυθμίσεις, (χωρίς 'βελτιωτικά' εικόνας και ρυθμίσεις cinema/expert ή όπως το λέει η κάθε εταιρεία). Ακριβώς να τις δεις από κοντά και τις 2. Είναι και πως κάθεται στον άνθρωπο.
Dinosfan Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Τελικα πηρα την Sony χαωδες οι διαφορες...Αν μπορει καποιος να μου δωσει ρυθμισεις εικονας αποκλειστικα για παιχνιδια . Ευχαριστω 2
Alex_36 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Τελικα κατεληξα στην Sony KD-55XE9005!! Αλεξ ακους ρε?? 2
aetos1988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Dinosfan είπε Τελικα πηρα την Sony χαωδες οι διαφορες...Αν μπορει καποιος να μου δωσει ρυθμισεις εικονας αποκλειστικα για παιχνιδια . Ευχαριστω Όταν παίζεις πρέπει να βάλεις από τις ρυθμίσεις την επιλογή σκηνής σε ''Games'' επειδή σε αυτή την λειτουργία έχει χαμηλό input lag. 25 λεπτά πριν, Alex_36 είπε Τελικα κατεληξα στην Sony KD-55XE9005!! Αλεξ ακους ρε?? Και πολυ καλά έκανες!
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Την καλύτερη δουλειά έκανες φίλε μου. Εύχομαι καλό δουλεύτη να την ευχαριστηθείς. ειναι πραγματικά τέρας.
Alex_36 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Την καλύτερη δουλειά έκανες φίλε μου. Εύχομαι καλό δουλεύτη να την ευχαριστηθείς. ειναι πραγματικά τέρας. Να'σαι καλα αδελφε. Σε κανα δυο μερες ενδεχεται να χρειαστω τα φωτα σου αν δεν καταφερω να την καλιμπραρω σωστα 1
greed Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Απο bleeding πως παει η 7096?banding & dse? Καμια φωτο δεν βλεπω και ανησυχω 16 ώρες πριν, Dinosfan είπε Τελικα πηρα την Sony χαωδες οι διαφορες...Αν μπορει καποιος να μου δωσει ρυθμισεις εικονας αποκλειστικα για παιχνιδια . Ευχαριστω Στην δευτερη πανω δεξια φωτο εχεις dse/bleeding ή ειναι απο τη καμερα; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από greed
Dinosfan Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, greed είπε Απο bleeding πως παει η 7096?banding & dse? Καμια φωτο δεν βλεπω και ανησυχω Στην δευτερη πανω δεξια φωτο εχεις dse/bleeding ή ειναι απο τη καμερα; Όχι όχι είναι η κάμερα την ελέγξαμε
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Αρε @greed η 7096 ειναι καλυτερη απο την 810v.... σου δινω την δικη αν θες να ηρεμησεις.😂😂😂
greed Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Dinosfan είπε Όχι όχι είναι η κάμερα την ελέγξαμε Aν μπορεις βγαλε φωτο σε μαυρο φοντο με μια λαμπα πισω. Μια με local dimming on και μια χωρις.
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, greed είπε Aν μπορεις βγαλε φωτο σε μαυρο φοντο με μια λαμπα πισω. Μια με local dimming on και μια χωρις. εχει local dimming?
Alex_36 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, greed είπε Aν μπορεις βγαλε φωτο σε μαυρο φοντο με μια λαμπα πισω. Μια με local dimming on και μια χωρις. Ρε greed, δεν πηρες τηλεοραση??? Ψαχνεσαι να την αλλαξεις παλι?? χαχαχαχαχαχα...θεουλης
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Alex_36 είπε Ρε greed, δεν πηρες τηλεοραση??? Ψαχνεσαι να την αλλαξεις παλι?? χαχαχαχαχαχα...θεουλης την πληρωσες την τβ?σε ποιο κατάστημα ειναι να παω να παραλαβω??😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα