greed Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Alex_36 είπε Χαχαχαχα σιγα και μην δεν το ψειρισεις!!!! Στο ξαναλεω. Δε θα την κρατησεις για πολυ!!! Σου εχω βαλει ταβανι ηδη!! Μακαρι να σε βγαλω λαθος και να ερθεις να δουμε καμια ταινια στο netflix (και χωρις 5.1 κρυφα εξοδα). τωρα μενει να δουμε τι θα του πουν απο sony του what_if.. Αν και για sony support εχω ακουσει τα χειροτερα.. ακομα και για playstasion. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από greed
Alex_36 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, greed είπε Μακαρι να σε βγαλω λαθος και να ερθεις να δουμε καμια ταινια στο netflix (και χωρις 5.1 κρυφα εξοδα) Που μενεις?
greed Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Alex_36 είπε Που μενεις? Νεα φιλαδελφεια σε μια ακρη
Alex_36 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 χαχαχα... καλα εισαι!! Τωρα εχετε και εργα εκει με το μπουρδελο που χτιζουν!! χαχαχα Οταν με το καλο καταληξω και παρω κι ργω θα κανουμε crash tests
greed Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Alex_36 είπε χαχαχα... καλα εισαι!! Τωρα εχετε και εργα εκει με το μπουρδελο που χτιζουν!! χαχαχα Οταν με το καλο καταληξω και παρω κι ργω θα κανουμε crash tests unboxing στο ονομα του insomnia και μετα κρας τεστ. 1
Alex_36 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, greed είπε unboxing στο ονομα του insomnia και μετα κρας τεστ. Χαχαχαχαχα...σωστα!!
alexakos89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Νέο update για την τβ μας. Ενημέρωση υλικολογισμικού στην έκδοση v8.673 Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις από την τελευταία ενημέρωση Βελτιώνει το περιβάλλον χρήσης της αρχικής οθόνης (Ρωσικά, Καζαχικά και Ουκρανικά μόνο) Βελτιώνει τη λειτουργικότητα κύλισης στα προγράμματα περιήγησης κατά τη χρήση των κουμπιών CH+/- του τηλεχειριστηρίου Υποστηρίζει πληκτρολόγιο USB και τη λειτουργικότητα πληκτρολογίου QWERTY Υποστηρίζει τη Βελτίωση ήχου διαλόγων Dolby AC-4 Προσθέτει ενσωματωμένο Οδηγό βοήθειας/Νομικές πληροφορίες στο μενού υποστήριξης πελατών για την τηλεόραση Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο είναι αδύνατη η σύνδεση της τηλεόρασης στις Υπηρεσίες διαδικτύου (Σφάλμα 2200) Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο συμβαίνουν σφάλματα συγχρονισμού ήχου και ομιλίας κατά τη μετάδοση ροής εφαρμογών όταν η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη σε μια εξωτερική συσκευή ήχου Επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο δεν είναι δυνατή η έναρξη/συνέχιση της αναπαραγωγής στο YouTube και η λειτουργία κολλάει στην οθόνη φόρτωσης Την κάνετε κανονικά με ΟΤΑ αλλιώς usb. Greed από μπροστά βλέπεις την τβ καταρχήν και κατά δεύτερον μπροστά είναι αλουμίνιο. Βρες μου εσυ άλλη αλουμίνιο σε αυτά τα λεφτά. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από alexakos89
greed Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον δηλώνω ικανοποιημένος απο την νεα μου tv καμια σχέση με την 701v που ναι μεν ηταν καλή αλλα δεν ειχε αυτο που έψαχνα. Πολυ πιο ζωντανά χρώματα. Καλύτερες γωνίες θέασης, καλυτερο local dimming. Το panel της ειναι απο την lg ενω της 701v ηταν boe.(μεγαλος ρουφιανος το service menu) Σίγουρα θα την κρατήσω πανω απο μηνα. Το μονο αρνητικό πως εχει καποιο bleeding που κι η 701v ειχε..αλλα αυτο φενεται μονο σε full backlight και στο μαύρο διχως ενεργο local dimming. Οποτε κλαιν αν μεινει έτσι. Δεν εχω banding η αλλα θέματα πιξελς,κλπ. Δηλώνω ικανοποιημένος αν και δεν την εχω ψυρισει πολυ ακομα. Με την 701v ολο κατι κε χαλαγε και έμπαινα στα settings. Εδω παλι οχι. Οποτε ειμαι κομπλε πιστευω. Αντε να ερθουν και τα leds να παψω να ασχολουμε αλλο με τα tvs. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από greed 3
greed Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ips...& local dimming στο low. Εχω την αίσθηση πως τα ηχεία τις 701v ηταν πιο δυνατά... Εχει ελάχιστο banding τελικά μετα απο τεστακια που έτρεξα. Βεβαια στο fifa δεν με ενόχλησαν. Για σκουπίδι η sj810v μια χαρα τελικά την περιμενα χειρότερη. Η κίνηση τις ομως δεν με εντυπωσίασε μπορω να πω καθολου.. Δεν ξερω δηλαδη αν ειναι πραγματικά 120hz ή επειδή μπαινουν τα φιλτρα στη κίνηση την κανουν σαν 120hz εχω ακριβως την ιδια αισθηση που ειχα και με την 701v.. Ειναι η πρωτη μου tv στα 100hz.. ή εστω 100hz απο τα lidl.. Υπαρχει καποιο τεστ που να δοκιμαζεις αν ειναι 100hz η οθονη; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από greed 2
alexakos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, greed είπε Ips...& local dimming στο low. Εχω την αίσθηση πως τα ηχεία τις 701v ηταν πιο δυνατά... Εχει ελάχιστο banding τελικά μετα απο τεστακια που έτρεξα. Βεβαια στο fifa δεν με ενόχλησαν. Για σκουπίδι η sj810v μια χαρα τελικά την περιμενα χειρότερη. Η κίνηση τις ομως δεν με εντυπωσίασε μπορω να πω καθολου.. Δεν ξερω δηλαδη αν ειναι πραγματικά 120hz ή επειδή μπαινουν τα φιλτρα στη κίνηση την κανουν σαν 120hz εχω ακριβως την ιδια αισθηση που ειχα και με την 701v.. Ειναι η πρωτη μου tv στα 100hz.. ή εστω 100hz απο τα lidl.. Υπαρχει καποιο τεστ που να δοκιμαζεις αν ειναι 100hz η οθονη; Ρίξε ένα νέο θέμα μην καταστρέψουμε και άλλο αυτό. Να τα πούμε εκεί
greed Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, alexakos89 είπε Ρίξε ένα νέο θέμα μην καταστρέψουμε και άλλο αυτό. Να τα πούμε εκεί Οτι ειχα να πω το ειπα Δεν ειμαι reviewer εξάλλου
alexakos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να την έχουν και άλλοι. Να ανταλλάξετε απόψεις ρυθμίσεις. Από τις εικόνες φαίνεται ωραία. Και ωραία μαύρα. Αλλα σονυ δεν είναι 🤪🤪 Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από alexakos89
dess Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σκαλισμάτων συνέχεια.. Στον τελικό Ρεάλ-Λίβερπουλ από ΕΡΤHD η εικόνα ήταν πολύ καλή και η κίνηση επίσης. Κανένα πρόβλημα από φαινόμενα dirty panel. Μετά από πολλές δοκιμές και συνδυασμούς με on-off και auto-min-med-max στα 'Motionflow' και 'δημιουργία ρεαλισμού' μάλλον καταλήγω ήπια και off αντίστοιχα. Επιλογή σκηνικού αυτόματο, Εικόνα χρήστης, Φωτεινότητα 45, Αντίθεση 95, Επίπεδο μαύρου 50, Χρώμα 50, Απόχρωση 0, Θερμοκρασία χρώματος ουδέτερο ή θερμό, Καθαρότητα 50, Δημιουργία ρεαλισμού όχι, Τυχαία μείωση θορύβου όχι, Ψηφιακή μείωση θορύβου όχι, Motionflow ήπια, Λειτουργία ταινίας αυτόματο, Προηγμένες ρυθμίσεις Προηγμένη βελτίωση αντίθεσης όχι, Ρύθμιση μαύρου όχι, Προσαρμογή γάμμα 0, (χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο) Ζωντανό χρώμα όχι, Προηγμένη λειτουργία θερμοκρασίας χρώματος default όλα (χρειάζεται calibration tools και χρόνο) Για τους μερακλήδες: https://windowsreport.com/display-color-calibration-software/ https://www.makeuseof.com/tag/5-online-tools-calibrate-monitor/ Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από dess 3
Dinosfan Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Mαγκες μεταξυ της Sony και της Samsung UE55MU6402UXXH ποια προτεινετε τις εχω βρει μετεχειρες 530 και 500 αντιστοιχα .Ευχαριστω προκαταβολικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα