Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν τυχαίο δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.

Κρίμα ρε συ ολοκαίνουργια τηλεόρασή

Επεξ/σία από alexakos89
  • Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, what_if είπε

πρεπει να εχω κανει world guinness,καταφερα να χαλασω τηλεοραση σε 2 ημερες

την ανοιξα για να επισκευασω την υποδοχη της κεραιας κ δοκιμη στην δοκιμη η τιβι ανοιγει δειχνει το σημα της sony κ μετα μαυρη οθονη χωρις να αποκρινεται ουτε στο remote ουτε στα πληκτρα της

την πακεταρισα ,εστησα ξανα την blau k αυριο στο service μπας κ φτιαχνει με λογικο κοστος αλλιως bye bye sony

γερασα κ μυαλο δεν εβαλα

@greed επρεπε να παρεις την sony ρε αγορι αλλα φαγωθηκες για android ,τεσπα μια χαρα ειναι η lg, φιλοσοφησε το λιγο κ αραξε να απολαυσεις περιεχομενο 

Πωωω εφαγες καταρα μεγαλη απο καποιον μαλλον δεν εξηγειται διαφορετικα. Αλλα εδω που τα λεμε ειναι και αρκετα σαπιλα η ποιοτητα της sony.. σαν turbo-x ειναι απο πισω.. 
Ελπιζω με ενα 50αρι να ξεμπερδεψεις. Κακως την ανοιξες παντως...
Στειλτην πισω στη sony και πες πως ξεχασαν να βαλουν το βυσμα για τη κεραια :P  και ζητα μια x90 για αντικατασταση.

Ναι αυριο παραλαμβανω,, Ελπιζω να μην εχω τιποτα καμενα πιξελ και banding... και ολα τα αλλα ερχονται εκει που θες..  

Περιμενουμε νεα. 

• Confused 1
Δημοσ.

50αρικο ουτε με ευνοικο τυφωνα ,εδω συζηταμε μην θελει καμια πλακετα απλα για να παιζει απο τις hdmi,τεσπα δεν γαμεις

μια χαρα θα ειναι η lg ,πρεπει να ελεγξεις λιγο την τελειομανια σου ,ξερω απο πρωτο χερι ,καλοθεατη κ καλοριζικη

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, greed είπε

Πωωω εφαγες καταρα μεγαλη απο καποιον μαλλον δεν εξηγειται διαφορετικα. Αλλα εδω που τα λεμε ειναι και αρκετα σαπιλα η ποιοτητα της sony.. σαν turbo-x ειναι απο πισω.. 
Ελπιζω με ενα 50αρι να ξεμπερδεψεις. Κακως την ανοιξες παντως...
Στειλτην πισω στη sony και πες πως ξεχασαν να βαλουν το βυσμα για τη κεραια :P  και ζητα μια x90 για αντικατασταση.

Ναι αυριο παραλαμβανω,, Ελπιζω να μην εχω τιποτα καμενα πιξελ και banding... και ολα τα αλλα ερχονται εκει που θες..  

Περιμενουμε νεα. 

Σαπίλα η ποιότητα της σονυ. Το άκουσα και αυτό. Αχχααχχαχαχα μρ έκανες και γέλασα ρε φιλε. Να είσαι καλά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Σαπίλα η ποιότητα της σονυ. Το άκουσα και αυτό. Αχχααχχαχαχα μρ έκανες και γέλασα ρε φιλε. Να είσαι καλά. 

Eλα μεταξυ μας τωρα.. Ειδικα το συγκεκριμενο της μοντελο ειναι αθλιο σε αισθηση πισω αλλα και στο πλαστικο. Εδω το σταντ της την  αφηνει να γερνει λιγο προς τα πισω.  Εχουν αναφερθει επισης για τα πλαστικα της πως κανουν κρατσα και κρουτσα με την αλλαγη της θερμοκρασιας. 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, greed είπε

Eλα μεταξυ μας τωρα.. Ειδικα το συγκεκριμενο της μοντελο ειναι αθλιο σε αισθηση αλλα και στο πλαστικο απο πισω πλαστικο. Εδω το σταντ της την  αφηνει να γερνει λιγο προς τα πισω. 

Το σταντ δεν ξέρω δεν το εχω ανοίξει. 

Σε αυτή την κλίμακα τιμής είναι ανώτερη από όλες. Εσυ κανείς υο λάθος και συγκρίνεις τβ 600 με 700 ευρώ με 1200 ευρώ τβ. Ε δεν γίνεται να είναι το ίδιο. 

Για τα λεφτά της είναι μια χαρά πιστεύω.

παντως ανώτερη από την σειρά 6 της σαμμυ και την σειρά uj της lg.

Είχα και από τις 2

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Σε αυτή την κλίμακα τιμής είναι ανώτερη από όλες. Εσυ κανείς υο λάθος και συγκρίνεις τβ 600 με 700 ευρώ με 1200 ευρώ τβ. Ε δεν γίνεται να είναι το ίδιο. 

παντως ανώτερη από την σειρά 6 της σαμμυ και την σειρά uj της lg

Δεν νομιζω σιγουρα οχι της lg μιας και εχω δει απο κοντα και την uj630v & την uj701v. Και η σαμμυ εχει αθλια πλαστικα και αστοχιες. 
Ποιοτητα στο καλουπι ανεξαρτητος μοντελου εχουν οι. 
LG
Panasonic
Philips
Αντε και αντε και σαμσουνγκ σονυ αλλα σε πολυ συγκεκριμενα μοντελα.
Πχ η 7002 ειναι αθλια η ποιοτητα για την αναλογια τιμης.
Ουτε βιδες δεν εχει..

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, greed είπε

Δεν νομιζω.

να νομιζεις

9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

παντως ανώτερη από την σειρά 6 της σαμμυ και την σειρά uj της lg.

Είχα και από τις 2

Αλεξ την Sony KD55XE8096 την ξερεις?? Τι διαφορες εχει απο την 7096? απλα ειναι κατοσταρα?

Ωχχχ...50αρα...και με IPS. μακρυα

Επεξ/σία από Alex_36
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

να νομιζεις

Αλεξ την Sony KD55XE8096 την ξερεις?? Τι διαφορες εχει απο την 7096? απλα ειναι κατοσταρα?

Ωχχχ...50αρα...και με IPS. μακρυα

ναι αστο.

https://www.skroutz.gr/s/11572739/Sony-KD-55XE8596.html

16 λεπτά πριν, greed είπε

Δεν νομιζω σιγουρα οχι της lg μιας και εχω δει απο κοντα και την uj630v & την uj701v. Και η σαμμυ εχει αθλια πλαστικα και αστοχιες. 
Ποιοτητα στο καλουπι ανεξαρτητος μοντελου εχουν οι. 
LG
Panasonic
Philips
Αντε και αντε και σαμσουνγκ σονυ αλλα σε πολυ συγκεκριμενα μοντελα.
Πχ η 7002 ειναι αθλια η ποιοτητα για την αναλογια τιμης.
Ουτε βιδες δεν εχει..

ειχα την 620V.ια πεταμα.ειχα την 6102 πλαστικη και αυτη. και οταν ειδα την 710v και αυτη ψευτικη.. σε αυτα τα λεφτα δεν περιμενεις κατι αλλο.

η sj σειρα ειναι ωραια της lg. μην μου λες οτι άλλες εχουν καλο καλουπι..εδω δεν εχουν πανελ της προκοπης καλουπι θα εχουν?

εντωμεταξύ και να θες να τα σκασεις να πας σε OLED φοβασαι αν θα αντεξει στον χρονο. θα σκέφτεσαι να αφησω μια στατικη εικονα η θα καει το πανελ?

ρε που μας εχουν καταντησει.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη η 701v δεν εχει καλο καλουπι; Που ειναι ιδια με την 810v? Mαλιστα.. και εχει η sony καλο καλουπι; Που και στα premium να πας πισω ειναι το ιδιο πλαστικο που βαζουν και στα turbo-x.. ok.. Η sony τα βαζει ολα σωστα και πουλαει μπαινοντας μεσα.. Δεν το συνεχιζω ειμαστε εξαλλου στο τοπικ κατοχων sony.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greed είπε

Δηλαδη η 701v δεν εχει καλο καλουπι; Που ειναι ιδια με την 810v? Mαλιστα.. και εχει η sony καλο καλουπι; Που και στα premium να πας πισω ειναι το ιδιο πλαστικο που βαζουν και στα turbo-x.. ok.. Η sony τα βαζει ολα σωστα και πουλαει μπαινοντας μεσα.. Δεν το συνεχιζω ειμαστε εξαλλου στο τοπικ κατοχων sony.

δεν ειπα οτι βαζει το καλυτερο καλουπι. ειπα οτι εχει καλυτερο καλουπι απο την σειρα 6 και σειρα uj.

οχι απο την 701v εδω μπερδευτηκα. και οπως ειπα smart tv και ηχεια δεν εχει καλα. δεν ειπα ποτε κατι που δεν ισχυει.

εσυ την εβγαλες turbo x. 

https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/a1-series

premium μοντελο. αστο χαλι μαυρο

ντρεπρεσαι να την ακουμπήσεις.και ελα πες μου για design και εμφανιση

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sonyxe85_large_3.jpg

2746581_3.JPG

Δεν βλεπω καμια διαφορα στη ποιοτητα πλαστικου απο πισω. 

Και οχι δεν τις εβγαλα ολες της sony αθλιες. Αλλα γενικα ετσι δουλευει η sony στα μοντελα της. Δινει βαση στο μπροστα και οχι στο πισω. 
Η xe70 δειχνει αρκετα ψευτικη στα ματια μου. Αν για σενα ειναι οκ τοτε δεν μπορω να πω κατι. 

620v

27dbbae05ace3cf854726e2cc276574a_large.j

700-770v
lg_49uj750v_03_l.jpg

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

δεν ειπα οτι βαζει το καλυτερο καλουπι. ειπα οτι εχει καλυτερο καλουπι απο την σειρα 6 και σειρα uj.

οχι απο την 701v εδω μπερδευτηκα. και οπως ειπα smart tv και ηχεια δεν εχει καλα. δεν ειπα ποτε κατι που δεν ισχυει.

εσυ την εβγαλες turbo x. 

https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/a1-series

premium μοντελο. αστο χαλι μαυρο

ντρεπρεσαι να την ακουμπήσεις.και ελα πες μου για design και εμφανιση

Κατσε να δεις τι θα σου στειλει για αντιπαραθεση...κανενα ακυρο μοντελο με αυτο το premium

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Κατσε να δεις τι θα σου στειλει για αντιπαραθεση...κανενα ακυρο μοντελο με αυτο το premium

Eνταξει δεν θα το ψειρισουμε και αλλο. 
Ολες καπου πονανε και καπου τα σπανε. 
Χθες την κοζαρα αρκετα καλα την sony μιας και στο plaisio την ειχαν πανω σε κουτες να παιζει οποτε εβλεπες και το απο πισω. 
Δεν σου κανω πλακα πηγαινα αντιθετα δηλαδη εβλεπα πλατες.. Ειχαν την 49sj810v και στο καπακι τη sony σε 50αρα.. Ελα ομως που μεχρι να φτασω μπροστα νομιζα πως ηταν turbo-x :P
Αυτα απο μενα. Δεν θελω να επιβαλω την γνωμη μου σε κανεναν. Απλα τη γνωμη μου μοιραζομαι μαζι σας. peace. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greed είπε

Eνταξει δεν θα το ψειρισουμε και αλλο. 
Ολες καπου πονανε και καπου τα σπανε. 
Χθες την κοζαρα αρκετα καλα την sony μιας και στο plaisio την ειχαν πανω σε κουτες να παιζει οποτε εβλεπες και το απο πισω. 
Δεν σου κανω πλακα πηγαινα αντιθετα δηλαδη εβλεπα πλατες.. Ειχαν την 49sj810v και στο καπακι τη sony σε 50αρα.. Ελα ομως που μεχρι να φτασω μπροστα νομιζα πως ηταν turbo-x :P
Αυτα απο μενα. Δεν θελω να επιβαλω την γνωμη μου σε κανεναν. Απλα τη γνωμη μου μοιραζομαι μαζι σας. peace. 

Χαχαχαχα σιγα και μην δεν το ψειρισεις!!!! Στο ξαναλεω. Δε θα την κρατησεις για πολυ!!! Σου εχω βαλει ταβανι ηδη!! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...