Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, greed είπε

Τελικα τους ειπα να την στειλουν. Κουραστηκα να ξανα μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω κλπ και ολο κατι να με χαλαει.  Δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω παραπανω χρηματα. Και αυτα πολλα ειναι... :P
Αν ειμαστε καλα και το bias light δεν δουλεψει τοτε παμε ξανα για αλλα. :P απο το χρονου...

αντε να την χαρεις.

καλη η lg σαν εταιρια. βαζει και καλουδια καλα στις τηλεορασεις.αλλα αυτο το ips και το rgbw δεν το σταματαει με τιποτα.θελει να το παει μεχρι τελους.

αν το ειχε βγαλει και εγω προς lg θα πηγαινα.

κανονισε μια μερ να ερθουμε να την δουμε. κερνας ταινια με bias

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
  • Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Σας περισσεύει κανένα ευρώ και για εμένα ;;;

Χαχαχαχαχα...στραβωσα πολυ με τη φαση της επιλογης και με τους χιλιους δυο συμβιβασμους αλεξ. Και ειπα δε γαμιεται...αν παρω να παρω  μια και καλη!! Και να μην κανω αυτο που κανουν οι περισσοτεροι και ο greed...."unboxing, 1 ωρα λειτουργιας...ξενερωμα και πωληση. Χαμενος βγαινω.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα δεν εχω ταλαιπωρηθει τοσο για αγορα. Τα εχουν κανει σκατα με τις tv. 
H lg ειναι ανταγωνιστικη το rbgw κλαιν και το ips κλαιν. Η αντιθεση ομως του ips ειναι που τις σκοτωνει. Απορω πως γινεται σε tablet 10" και ips να μην εχει να ζηλεψει τιποτα απο το 22αρι monitor va που εχω. 
Βλεπω sony x850 με ηχεια 10watt και λεω που να παω τωρα... 40watt harman η lg δινει πονο. Στην αναγκη για κανα χρονο θα βλεπω τα θριλερ με ανοιχτα τα φωτα. :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greed είπε

H lg ειναι ανταγωνιστικη το rbgw κλαιν και το ips κλαιν. Η αντιθεση ομως του ips ειναι που τις σκοτωνει. Απορω πως γινεται σε tablet 10" και ips να μην εχει να ζηλεψει τιποτα απο το 22αρι monitor va που εχω. 
Βλεπω sony x850 με ηχεια 10watt και λεω που να παω τωρα... 40watt harman η lg δινει πονο. Στην αναγκη για κανα χρονο θα βλεπω τα θριλερ με ανοιχτα τα φωτα. :P

κοψε απο την τβ 200 ευρω και παρε ενισχυτη και ηχεια. η home cinema.  πως βλεπεις απο ηχεια τηλεορασης?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

καλα ρε @greed δεν εδωσες 100 ευρω παραπανω να την παρεις απο skroutz την 850v?

Εχω δωσει πολλα και τα 800€ στην ουσια ειναι 920€. 
Απο σκρουτζομαγαζο αν γινει κατι αντε να βγαλεις ακρη. 
Και παλι ips θα ειναι. Οποτε το προβλημα παραμενει. το rgbw δεν με χαλαει τοσο.. η αποσταση εξαλλου δεν θα ειναι στο 1-1,5μετρο.. και το 4k τις 710v μου φανηκε το ιδιο σε σχεση με την 50pus6262. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greed είπε

Ειναι τραγικο να μιλας για τεχνολογιες στις τιβι και να εχεις τετοιες απαιτησεις, και να μην εχει ηδη Home Cinema ή καποιον ενισχυτη. Ειναι σα να περνεις Ferrari, και να βαζεις αυτες τις μαλακιες με τις χαντρες στα καθισματα!!! Και σεμεδακια στο ταμπλω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

κοψε απο την τβ 200 ευρω και παρε ενισχυτη και ηχεια. η home cinema.  πως βλεπεις απο ηχεια τηλεορασης?

Καλωδια φασαρια κλπ για να δω μια ταινια; Παλια ειχα 5.1 τα ξηλωσα. Στο μελλον ισως παιξει ηχομπαρα αν και ο ηχος της ειναι αρκετα εντυπωσιακος για tv.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Καλωδια φασαρια κλπ για να δω μια ταινια; Παλια ειχα 5.1 τα ξηλωσα. Στο μελλον ισως παιξει ηχομπαρα αν και ο ηχος της ειναι αρκετα εντυπωσιακος για tv.

https://www.skroutz.gr/s/12462302/LG-LHB655NW.html

wireless.και για μια ταινια παλευεις 5 μηνες για τβ?τι να πουμε και εμεις που βλεπουμε καθε μερα ταινια και σειρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex_36 είπε

Ειναι τραγικο να μιλας για τεχνολογιες στις τιβι και να εχεις τετοιες απαιτησεις, και να μην εχει ηδη Home Cinema ή καποιον ενισχυτη. Ειναι σα να περνεις Ferrari, και να βαζεις αυτες τις μαλακιες με τις χαντρες στα καθισματα!!! Και σεμεδακια στο ταμπλω

Αυτο ελεγα να το κανω με την sony 7096.. που δυστιχως δεν με εντυπωσιασε. Οποτε απο τα 900 παμε στα 1000+.
Η lg τα εχει ολα μονο μαυρα δεν εχει.. Ε θα μπει καμια λαμπα παραπανω αν δεν δουλεψει το bias... Την ημερα θα δειχνει ΜουΝ@@#α ετσι και αλλιως.

1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

https://www.skroutz.gr/s/12462302/LG-LHB655NW.html

wireless.και για μια ταινια παλευεις 5 μηνες για τβ?τι να πουμε και εμεις που βλεπουμε καθε μερα ταινια και σειρα.

Kαι αμα αρχιζω να παιρνω 7€ την ωρα στη δουλεια θα παρω oled με 3000€ και ηχεια με 1000€. :P

Capture.jpg

Mε drone την στελνουν :P

Δημοσ.

Υπάρχει στο Πλαίσιο με 20% έκπτωση με χρήση καρτών Eurobank

698,93-139,39=559,14 ευρώ

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm

Αυτό δείχνει ότι ίσως ξαναβγεί στα 560 ευρώ και σε άλλα καταστήματα.

Επίσης πολλές τηλεοράσεις (και νέα μοντέλα 2018) συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια της Eurobank.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι πολλους δεν μας ενδιαφερουν οι δωροεπιταγες ..θα προτιμουσαμε αμεση εκπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρεπει να εχω κανει world guinness,καταφερα να χαλασω τηλεοραση σε 2 ημερες

την ανοιξα για να επισκευασω την υποδοχη της κεραιας κ δοκιμη στην δοκιμη η τιβι ανοιγει δειχνει το σημα της sony κ μετα μαυρη οθονη χωρις να αποκρινεται ουτε στο remote ουτε στα πληκτρα της

την πακεταρισα ,εστησα ξανα την blau k αυριο στο service μπας κ φτιαχνει με λογικο κοστος αλλιως bye bye sony

γερασα κ μυαλο δεν εβαλα

@greed επρεπε να παρεις την sony ρε αγορι αλλα φαγωθηκες για android ,τεσπα μια χαρα ειναι η lg, φιλοσοφησε το λιγο κ αραξε να απολαυσεις περιεχομενο 

Επεξ/σία από what_if
  • Sad 2
Δημοσ.

καλα και η υποδοχη της κεραιας τοσο ευκολα χαλασε??? πιστευω να ηταν τυχαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...