Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ μην κοιτας καν ips ,va κ ανω 

ps καταφερα κ εσπασα την υποδοχη της κεραιας τηλεορασης 

οχι οτι βλεπω τηλεοραση αλλα για τις λιγες φορες που χρειαζεται

να δω πως θα το μπαλωσω τωρα κ αν καταφερω κολληση 

• Sad 1
  • Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, what_if είπε

ρε συ μην κοιτας καν ips ,va κ ανω 

ps καταφερα κ εσπασα την υποδοχη της κεραιας τηλεορασης 

οχι οτι βλεπω τηλεοραση αλλα για τις λιγες φορες που χρειαζεται

να δω πως θα το μπαλωσω τωρα κ αν καταφερω κολληση 

Αλήθεια ρε τρελέ πως το έκανες αυτό οεο ; 

Τι σε είχε τσαντίσει;;

3 ώρες πριν, greed είπε

Τελικα την ακυρωσα και πολυ αντεξα :P :P :P

Αφορμη οι παρακατω φωτοζ.

Οκ σιγουρα η καμερα τα εχει κανει ολα αρκετα πιο εντονα  οπως τις εχει τραβηξει (καμενες φωτο ουσιαστικα) αλλα και παλι too much η διαφορα.. 

10.jpg

09.jpg

Σαν το στρατο.. Μετα απο κανα μηνα ξεχνας τα ασχημα και θυμασαι μονο τα καλα.. :P

Παμε για αλλα :P

Mεχρι να ερθουν και τα leds απο κινα θα εχω αποφασισει :P 

Χαχαχαχαχ τι παλικάρι είσαι εσυ. 

Παει και αυτή εκτός χωρού. Λοιπόν τι έχει σειρά ;

Και όντως μην κοιτάς ips. 

Χαζοί είναι που στα καλά ακριβά μοντέλα Έχουν va???😉😉

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοντο καλωδιο κ μετακινηση του επιπλου ,αλλα πολυ ευκολα πρεπει να εσπασε ,δεν το καταλαβα καν μεχρι που περναγα ρυθμισεις σε ολες τις εισοδους κ δεν εβλεπε σημα στην ψηφιακη tv

μαλλον μπορω να το φτιαξω ,ενα μεταλλικο ελασμα ειναι που κανει επαφη σε μια μεγαλη μεταλλικη επιφανεια μεσα αλλα δεν ξερω αν μπορω να χωρεσω κολλητηρι κ να το κολλησω μετα με καλη κολλα

τεσπα

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.

Λίγες δοκιμές που έκανα χθες με το eco/εξοικονόμηση στο ήπιο, νομίζω ότι τα μαύριζε όλα αρκετά και χανόταν η λεπτομέρεια. Πιο πολύ με το τηλεοπτικό Pacific Rim έγινε η δοκιμή, (που είναι ταινία αναφοράς για τα 'πλούσια' μαύρα της).

7 ώρες πριν, greed είπε

Οκ σιγουρα η καμερα τα εχει κανει ολα αρκετα πιο εντονα  οπως τις εχει τραβηξει (καμενες φωτο ουσιαστικα) αλλα και παλι too much η διαφορα.. 

10.jpg

09.jpg

Σαν το στρατο.. Μετα απο κανα μηνα ξεχνας τα ασχημα και θυμασαι μονο τα καλα.. :P

7 ώρες πριν, greed είπε

10.jpg

09.jpg

Ποια μοντέλα παίζουν ταυτόχρονα?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, greed είπε

10.jpg

09.jpg

Με ολο το συμπαθει αδελφε...εισαι ΓΤΠ

6 ώρες πριν, what_if είπε

κοντο καλωδιο κ μετακινηση του επιπλου ,αλλα πολυ ευκολα πρεπει να εσπασε ,δεν το καταλαβα καν μεχρι που περναγα ρυθμισεις σε ολες τις εισοδους κ δεν εβλεπε σημα στην ψηφιακη tv

μαλλον μπορω να το φτιαξω ,ενα μεταλλικο ελασμα ειναι που κανει επαφη σε μια μεγαλη μεταλλικη επιφανεια μεσα αλλα δεν ξερω αν μπορω να χωρεσω κολλητηρι κ να το κολλησω μετα με καλη κολλα

τεσπα

Ενας μικρος κυρος γραναζης

Δημοσ.

Τι να κανω ρε παίδες; Η ips του pctablet μου δεν είναι ετσι.  Το μαύρο είναι μαύρο. Αυτο δείχνει χειρότερο και απο την 701v. 
Μου στειλανε email αν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο... αλλα δεν βλεπω κατι που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα. :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greed είπε

Τι να κανω ρε παίδες; Η ips του pctablet μου δεν είναι ετσι.  Το μαύρο είναι μαύρο. Αυτο δείχνει χειρότερο και απο την 701v. 
Μου στειλανε email αν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο... αλλα δεν βλεπω κατι που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα. :P

Φατα στα γαριδακια!! Πιο πολυ θα πιασουν τοπο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Φατα στα γαριδακια!! Πιο πολυ θα πιασουν τοπο. 

Δηλαδη εσυ λες να τη παρω; Ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους.
Tσεκαρε μια στο site τους αν αξιζει τιποτα σε αυτο το budget και πες μου.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greed είπε

Δηλαδη εσυ λες να τη παρω; Ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους.
Tσεκαρε μια στο site τους αν αξιζει τιποτα σε αυτο το budget και πες μου.

LG δε θα επερνα ποτε και για κανενα λογο. Ισως μονο αν ηθελα OLED κι αυτο με ερωτηματικο. Προσωπικα, θα κανω λιγο υπομονη και ειτε θα παω σε φαση Quatom Dots, κι οπωςδηποτε HDR1000,  ή σε Triluminos παλι με αναλογα χαρακτηριστικα. να πανε να γαμηθουνε. Θα κανω που θα κανω μια επενδυση...να την κανω σωστα

Δημοσ.

Βλεπεις; Και εγω ετσι το βλεπω. Στα καινουργια μοντελα της η lg εχει ανεβασει την αντιθεση στα 1200-1400-1800. H 701v ποσο αντιθεση ειχε; Δεν μπορω να το βρω αυτο. Η 810v εχει 1000:1. 
Μπερδεμα και η mu7002 δεν αξιζει το 900αρι + για τη κατασκευη της και μονο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greed είπε

Βλεπεις; Και εγω ετσι το βλεπω. Στα καινουργια μοντελα της η lg εχει ανεβασει την αντιθεση στα 1200-1400-1800. H 701v ποσο αντιθεση ειχε; Δεν μπορω να το βρω αυτο. Η 810v εχει 1000:1. 
Μπερδεμα και η mu7002 δεν αξιζει το 900αρι + για τη κατασκευη της και μονο. 

Αυτα τα μοντελα δεν τα κοιταω καθολου!! σου μιλαω για πραγματικα χαρακτηριστικα..και οχι wannabe

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Αυτα τα μοντελα δεν τα κοιταω καθολου!! σου μιλαω για πραγματικα χαρακτηριστικα..και οχι wannabe

Δηλαδη 1500+ €?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greed είπε

Δηλαδη 1500+ €?

Εχω βαλει ταβανι τα 2000 πλεον και περιμενω το πρωτο δεκαημερο του Ιουνιου για τις προσφορες ελεω μουντιαλ

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Εχω βαλει ταβανι τα 2000 πλεον και περιμενω το πρωτο δεκαημερο του Ιουνιου για τις προσφορες ελεω μουντιαλ

Σας περισσεύει κανένα ευρώ και για εμένα ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα τους ειπα να την στειλουν. Κουραστηκα να ξανα μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω κλπ και ολο κατι να με χαλαει.  Δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω παραπανω χρηματα. Και αυτα πολλα ειναι... :P
Αν ειμαστε καλα και το bias light δεν δουλεψει τοτε παμε ξανα για αλλα. :P απο το χρονου...

Επεξ/σία από greed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...