Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, what_if είπε

μου συμβαινει κατι περιεργο ,εχω βαλει πισω απο την τιβι στις usb ,2 led μικρα φωτιστικα τα οποια ειχα κ στην sammy κ στην blau ,οταν ανοιγα την τιβι αναβαν κ οταν την εκλεινα εκλειναν  κ αυτα

με την sony συμβαινει το ιδιο μονο που ,οταν την κλεινω ,κλεινουν τα led κ μετα απο 1 λεπτο περιπου αναβουν ξανα για 1 λεπτο κ μετα ξανασβηνουν

???

θα αδειαζει λογικα το ρευμα σιγα σιγα. δεν εχω ώστε να δοκιμασω να σου πω αν ειναι σε εσενα η γενικο.

• Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, greed είπε

799euros δεν εκανα καποιο παζαρι. Τοσο ειχε πριν 2 μηνες η 50αρα οταν αγοραζα την 701v απο κωτσοβολο. Καλη η τιμη της αλλα θα τη προτιμουσα στα 700 και στα 800 την 850v.

Καλα αυτο το hdr ειναι gtp οπου και να το ειδα εκτος απο oled. Ειναι και το τελευταιο που με νοιαζει σε μια tv.

Για το ips δεν ειναι κακο. Κακο ειναι η αντιθεση και αν εχουν τοποθετηθει σωστα τα leds. 
Λογικα η 810v εχει καλυτερη αντιθεση απο 701v οχι ομως καλυτερη απο 850v.. Εκει που βλεπεις τη διαφορα με ανεση ομως στο ματι ειναι μεταξυ ιντσων. καμια σχεση δηλαδη η 60αρα και 65αρα με την 55αρα. Το ιδιο παρατηρησα και σε μια σαμσουνγκ 6000 κατι σημερα.

Τωρα για το μαυρο για το σκοταδι θα το δω και καλυτερα οταν θα παιξει αγορα led για bias lighting.
Που ομολογω ακομα και στη 701 οταν εριξα πισω το φωτισμο απο ενα xiaomi usb led το μαυρο εγινε αρκετα πιο εντονο. 
Αν δεν μεινω ικανοποιημενος θα το ξερετε σε λιγες ημερες που θα παραλαβω. 

Εdit: Αγαπησα αρκετα πραγματα στην 701 για τις λιγες ημερες και ωρες που την ειχα μπροστα μου. 
Αν φτιαξει το μαυρο με τη 810v θα ειναι upgrade για μενα και δεν θα νιωθω και τοσο χαμενος απο τα 120€ που εχασα.. Θα εχω και audio jack (λογικα) + 60hz + nano cell. 

Για κανα μηνα σε βέπω....ταβανι εναμιση!!! Καλη θεαση...!?! :)

38 λεπτά πριν, greed είπε

799euros δεν εκανα καποιο παζαρι. Τοσο ειχε πριν 2 μηνες η 50αρα οταν αγοραζα την 701v απο κωτσοβολο. Καλη η τιμη της αλλα θα τη προτιμουσα στα 700 και στα 800 την 850v.

Καλα αυτο το hdr ειναι gtp οπου και να το ειδα εκτος απο oled. Ειναι και το τελευταιο που με νοιαζει σε μια tv.

Για το ips δεν ειναι κακο. Κακο ειναι η αντιθεση και αν εχουν τοποθετηθει σωστα τα leds. 
Λογικα η 810v εχει καλυτερη αντιθεση απο 701v οχι ομως καλυτερη απο 850v.. Εκει που βλεπεις τη διαφορα με ανεση ομως στο ματι ειναι μεταξυ ιντσων. καμια σχεση δηλαδη η 60αρα και 65αρα με την 55αρα. Το ιδιο παρατηρησα και σε μια σαμσουνγκ 6000 κατι σημερα.

Τωρα για το μαυρο για το σκοταδι θα το δω και καλυτερα οταν θα παιξει αγορα led για bias lighting.
Που ομολογω ακομα και στη 701 οταν εριξα πισω το φωτισμο απο ενα xiaomi usb led το μαυρο εγινε αρκετα πιο εντονο. 
Αν δεν μεινω ικανοποιημενος θα το ξερετε σε λιγες ημερες που θα παραλαβω. 

Εdit: Αγαπησα αρκετα πραγματα στην 701 για τις λιγες ημερες και ωρες που την ειχα μπροστα μου. 
Αν φτιαξει το μαυρο με τη 810v θα ειναι upgrade για μενα και δεν θα νιωθω και τοσο χαμενος απο τα 120€ που εχασα.. Θα εχω και audio jack (λογικα) + 60hz + nano cell. 

Υπεραναλυεις πραγματα για μια τηλεοραση που για οσα εδωσες, απλα πηρες decent κατοσταρα. Ολα τα υπολοιπα τα βρισκεις σε πολλες αλλες επισης και με καλυτερο πανελ. Για μενα τα default της ειναι undersaturated. για το δικο μου το ματι και τα βιτσια στην ποιοτητα!! ;)

Επεξ/σία από Alex_36
διορθωση
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

τι εχουν βγαλει οι πουστηδεςςςςς

Νταξ....προσκυνω!!!! κι ενα δακρυ κυλησε!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κακο ειναι πως δεν θα λειτουργησει ποτε το περιεχομενο της tv με αυτο. Μονο με εξωτερικες πηγες. 
Μεγαλη η πατεντα της philips αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε να αγορασει τα δικαιωματα. 
Στο μελλον ισως βαζουν led light output γιαυτο το σκοπο... αν και δυσκολο.
Υπαρχει και ενα αλλο στο amazon με καμερα που μπαινει πανω απο τη tv και παιζει στα παντα... αλλα δεν ειναι τοσο ακριβειας αποτι λενε. 
Προσωπικα εχω κοζαρει αυτο για bias https://www.ebay.com/p/TV-LED-Backlight-2x50cm-2x100cm-USB-RGB-5050-Strip-Light-Remote-Kit-5v-30leds-m/2268633858?iid=162668686949&_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D50999%26meid%3D2ae32d574d7646baa56eaae9b8b9a186%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D12%26mehot%3Dpp%26sd%3D352247763618%26itm%3D162668686949&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, greed είπε

To κακο ειναι πως δεν θα λειτουργησει ποτε το περιεχομενο της tv με αυτο. Μονο με εξωτερικες πηγες. 
Μεγαλη η πατεντα της philips αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε να αγορασει τα δικαιωματα. 
Στο μελλον ισως βαζουν led light output γιαυτο το σκοπο... αν και δυσκολο.
Υπαρχει και ενα αλλο στο amazon με καμερα που μπαινει πανω απο τη tv και παιζει στα παντα... αλλα δεν ειναι τοσο ακριβειας αποτι λενε. 
Προσωπικα εχω κοζαρει αυτο για bias https://www.ebay.com/p/TV-LED-Backlight-2x50cm-2x100cm-USB-RGB-5050-Strip-Light-Remote-Kit-5v-30leds-m/2268633858?iid=162668686949&_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D50999%26meid%3D2ae32d574d7646baa56eaae9b8b9a186%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D12%26mehot%3Dpp%26sd%3D352247763618%26itm%3D162668686949&_trksid=p2047675.c100005.m1851

οι διαστασεις για 55αρα? ειναι καλες η θα μας βγει μικρο?

φτηνο ειναι.

edit : 

I have been looking to purchase an LED light kit for the TV on my patio bar. I've seen kits at big box stores for $50-$80 dollars. My TV is 55" and most kits have 2 or 3 small LED strips. I wanted a kit with 4 strips for each edge of the TV. This kit fits any large TV as it comes with 2 long strips for the top and bottom and 2 shorter strips for the sides. The 4 strips come on a roll already connected to each other with small connector wires. The strips all have double sided tape and stick well. The kit gets it power from a USB connector behind the TV so there is no AC adapter to plug in. The remote has about 20 buttons on it and came with no instructions but that was no big deal. Find a color you like and leave it. The price cant be beat and it arrived from China in about 3 weeks. A great value and a great kit so I bought 2. I highly recommend this for any big TV. Go for it!

Speaking of color, if you really want to go full-videophile with your bias light, you should look for one that promises a color rendering index (CRI) of at least 90

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Λογικα θα ειναι πενα... αλλα δεν νομιζω να ειναι και πολυ φωτεινα.. θα δειξει.. Εριξα παραγγελια. Σημαντικο να ειναι τακτοποιημενο απο πισω και να μη χαλαει το ντισαινγκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Selecting a Bias Light

The most important thing to consider when selecting a bias light for your television (aside from the physical consideration of whether the light actually fits behind the screen) is the color temperature.

Light bulbs have a color temperature listed using the Kelvin Color Temperature Scale. The lower the number, the warmer and more red the light; the higher the number, the cooler and more blue the light. Candle flames are 1,900K. They are very warm and cast a reddish/yellow light. Standard incandescent light bulbs are approximately 2,800K and are still quite warm. “Cool White” or “Daylight” bulbs have color temperatures ranging from 5,000-6,500K.

img_551b2004825a8.png

While any bias lighting is better than no bias lighting as far as eye strain is concerned, if you want bias lighting that not only relieves your eye strain but actually makes the content you’re viewing look better, you’ll need the right bulb. You want a bulb temperature that is as close as possible (if not identical) to the reference point used in the industry that both manufactures the screens you’re looking and creates content for said screens. That temperature is 6500K.

Picking a light with the right color temperature is likely all you need to do. However, if you’re dead set on getting the absolute best picture possible you may wish to also look at the Color Rendering Index (CRI) of the light bulb. This number is rarely listed on bulbs intended for household use, but with some careful digging (or by purchasing bulbs intended for hobby or commercial applications where the CRI is important) you can find the CRI value. A CRI of 90 out of 100 or above is the minimum you should aim for if you’re looking for maximum color clarity on your HDTV or computer monitor. This is definitely the province of people looking for an absolute picture perfect experience as opposed to simply relieving eyestrain. So unless you’re building the ultimate home theater setup—or you’re looking to break into video editing—you needn’t stress about getting a perfect CRI-rated bulb. A quality bulb with a 6500K color temperature is more than enough for just about everyone.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Μονο που αυτα δεν μας προβληματιζουν μιας και προτιμαμε rgb leds :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greed είπε

Μονο που αυτα δεν μας προβληματιζουν μιας και προτιμαμε rgb leds :P

ναι αλλα εσυ που θες το καλυτερο πρεπει να τα λαβεις υποψιν σου.

με led 6500k cri 90 θα πεταει η LG :P

Δημοσ.

Θελω premium leds σε τιμη black friday..

Λες να εχω θεμα που τα ledακια θα ειναι rgb και οχι rgbw?  :P

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greed είπε

Θελω premium leds σε τιμη black friday..

Λες να εχω θεμα που τα ledακια θα ειναι rgb και οχι rgbw?  :P

ΧαχαχΧ Παίζει . Δεν θα συμβαδίζουν με την τηλεόραση και δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 😂😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα την ακυρωσα και πολυ αντεξα :P :P :P

Αφορμη οι παρακατω φωτοζ.

Οκ σιγουρα η καμερα τα εχει κανει ολα αρκετα πιο εντονα  οπως τις εχει τραβηξει (καμενες φωτο ουσιαστικα) αλλα και παλι too much η διαφορα.. 

10.jpg

09.jpg

Σαν το στρατο.. Μετα απο κανα μηνα ξεχνας τα ασχημα και θυμασαι μονο τα καλα.. :P

Παμε για αλλα :P

Mεχρι να ερθουν και τα leds απο κινα θα εχω αποφασισει :P 

Επεξ/σία από greed
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...