greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε 1200 η 7002 δεν αξίζει όχι. 940 έχει στον Σκρουτζ. Τώρα αφού δεν σου αρέσει καμία μην πάρεις κάτι. Ανέμενε κάτι θα βρεθεί και για τα γούστα σου. Πάρε lg βασικά που την θες και τόσο Και στην lg δεν ειναι τα πραγματα wow. Ελεγα για την 810v στα 800€ αλλα βλεπω πως αρχιζει να πεφτει η 850v με true rgb.. Περιμενω αλλα και δεν κρατιεμαι γιατι τα εχω σκασει για δυο τηλεορασεις και εφυγαν αρον αρον. Οποτε λυσαω για tv αλλα δεν ειμαι και κανενας large να πω παρτην και τελος. 940 απο καταστημα σκρουτζ. Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Και παλι η mu7002 επαιζε στα 800€ πριν κανα μηνα. Οποτε πως να παρεις κατι γνωριζοντας πως εχει παιξει 150€ κατω; Σαν τη σονυ για παραδειγμα αλλο 560€ και αλλο 700€. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από greed
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, greed είπε Και στην lg δεν ειναι τα πραγματα wow. Ελεγα για την 810v στα 800€ αλλα βλεπω πως αρχιζει να πεφτει η 850v με true rgb.. Περιμενω αλλα και δεν κρατιεμαι γιατι τα εχω σκασει για δυο τηλεορασεις και εφυγαν αρον αρον. Οποτε λυσαω για tv αλλα δεν ειμαι και κανενας large να πω παρτην και τελος. 940 απο καταστημα σκρουτζ. Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Και παλι η mu7002 επαιζε στα 800€ πριν κανα μηνα. Οποτε πως να παρεις κατι γνωριζοντας πως εχει παιξει 150€ κατω; Σαν τη σονυ για παραδειγμα αλλο 560€ και αλλο 700€. Ούτε εγω θα έδινα 700 τώρα για την σονυ. Δεν είπα να πάρεις από Σκρουτζ γιατί ένας θεός ξέρει από που είναι , τι εξυπηρέτηση θα πάρεις στο μετά αστα Δράμα. Η 850v την είχα δει και εγω και είναι καλή. Εμενα μου κάνει εντύπωση τα σχόλια τις 810v που είναι όλα τρομερά εκτός από κανένα 2. Που γκριζάρει. Εμένα όταν την είδα δεν με τρέλανε 1
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1ωρα και 22 λεπτα εμειναν για το weekly deals του mediamarkt. λετε να ριξουν νεες προσφορες στο καπακι ή τζαμπα περιμενω;
Alex_36 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, greed είπε Aπλα καμια δεν αξιζει τα χρηματα της. Αν εσυ πιστευεις πως αξιζει τα 1200€ η 55mu7002 τοτε τι πω; Ολες ειναι 150-250€ πανω αποτι θα επρεπε. Ψαχνω για το πραγματικο vfm στο συνολο. Και η sony δεν ειναι καμια γουαου στην εικονα για να πεις πως στα 560€ κανεις θυσιες σε ολα τα αλλα. Ισως ειναι γουαου γιαυτα τα χρηματα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο για το συγκεκριμενο budget αλλα ως εκει. Αν ημασταν στο 15-16 θα ηταν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα. Ναι αλλα ειναι στου διαολου τη μανα Ναι αλλα δεν ειμαστε στο 20115. Επομενως suck it up!!! Και 560 δεν εχει πλεον η 7096, αλλα 699. Suck it up ξανα!!! Πηγαινε μοναστηρακι και παρε μια CRT me 40 ευρωπουλα. Οσο για το μακρυα...μη γινεσαι γραφικουλης. 19 λεπτά πριν, greed είπε 1ωρα και 22 λεπτα εμειναν για το weekly deals του mediamarkt. λετε να ριξουν νεες προσφορες στο καπακι ή τζαμπα περιμενω; Τσαμπα περιμενεις. Γυρω στις 10 Ιουνιου θα βγαλους καλες προσφορες για τιβι
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η crt ριχνει αμπιλαιτ μεσα στα ματια σου. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από greed
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @greed αν εχεις προλαβει την 55xe7096 στα 560 να πας να την παρεις διχως αυριο δεν νομιζω να βρεις καλυτερη εικονα σε αυτα τα λεφτα η κ καμποσο παραπανω αυτον τον καιρο ειδες ποσο αυστηρα την κρινω κ ισως ειμαι κ λιγο υπερβολικος μαζι της ,να ξερεις οτι μαλλον εχω μια ταση προς ψυχρο χρωμα κ εβλεπα κ πολυ χαλια υλικο επισης αν απλα θες να κανεις την δουλεια σου παρε μια blaupunkt σε προσφορα σαν της υπογραφης μου κ μετα θα εχεις ολο τον χρονο να την στησεις για προσφορα σε tv που εχεις στοχοποιησει ps με το eco στο λιγο κ δυναμικη αντιθεση στο λιγο επισης το κοντραστ κ τα μαυρα γινονται ακομα πιο καλα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από what_if 1
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, what_if είπε @greed αν εχεις προλαβει την 55xe7096 στα 560 να πας να την παρεις διχως αυριο δεν νομιζω να βρεις καλυτερη εικονα σε αυτα τα λεφτα η κ καμποσο παραπανω αυτον τον καιρο ειδες ποσο αυστηρα την κρινω κ ισως ειμαι κ λιγο υπερβολικος μαζι της ,να ξερεις οτι μαλλον εχω μια ταση προς ψυχρο χρωμα κ εβλεπα κ πολυ χαλια υλικο επισης αν απλα θες να κανεις την δουλεια σου παρε μια blaupunkt σε προσφορα σαν της υπογραφης μου κ μετα θα εχεις ολο τον χρονο να την στησεις για προσφορα σε tv που εχεις στοχοποιησει ps με το eco στο λιγο κ δυναμικη αντιθεση στο λιγο επισης το κοντραστ κ τα μαυρα γινονται ακομα πιο καλα Με τι φωτεινότητα παίζεις. ; Οι εικόνες που έβαλα πως σου φαίνονται ; Θα βάλω eco μικρή έβαλες και δυναμική αντίθεση ατο λίγο ; Τα μαύρα που εχει από κάτω ; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από alexakos89
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) φωτεινοτητα 10 οι εικονες που εβαλες με το 4κ ghost in the shell ειναι απιστευτα ομορφες με το blindspot 720p ειναι καλες τηρουμενων των αναλογιων πλην προσωπων οπου βλεπω τα κερωμενα προσωπα που ελεγα κ με βαση αυτα την "χαντακωνω" ειμαι σιγουρος οτι καπου κανει αυτοματα processing οταν εντοπιζει skin color κ τα γαμ#$ την μανα στην samsung υπηρχε ρυθμιση την οποια κ απενεργοποιουσαν οι παντες για να μην επεμβαινει στο χρωμα δερματος η τιβι Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από what_if
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2018 στις 2:44 ΜΜ, dess είπε Σχετικά με τη συσκευασία του προϊόντος: Το κουτί με το οποίο παραδόθηκε ήταν κλειστό/σφραγισμένο από πάνω. O μεταφορέας/τεχνικός/υπάλληλος Sony που την έφερε την άνοιξε αφαιρώντας μόνο τις τάπες από το κάτω μέρος. Φαινόταν αμεταχείριστη, αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.. Τα αφρολέξ ήταν ολόκληρα, όχι σπασμένα. Τα σακουλάκια με τα διάφορα παρελκόμενα ήταν σφραγισμένα, εκτός ίσως (δεν το θυμάμαι με ακρίβεια), από το σακούλι με τα manual. Ύποπτο? Η βάση είναι περισσότερο σταθερή απ' ότι περίμενα, στο ίντερνετ κυκλοφορεί φωτογραφία που τη δείχνει με μικρότερη βάση. Έχει δοκιμάσει κάποιος είσοδο στο service menu? Αξίζει άραγε η επέκταση εγγύησης στα +1, +2, +3 έτη? κοιτα κερωμενα προσωπα δεν εχει πολυ.ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.κανουν καποιο process ναι για να εχεις και αυτο το αποτελεσμα σε μεγαλες ιντσες με μικρη ποιοτητα. καπως πρεπει να το καλυψουν. τωρα δεν εχω δει καμια τηλεοραση που να ειναι ατοφια.δεν ξερω στα μεγαλυτερα ποσα τι γινεται. η fullhd που ειχα εκανε καλυτερη δουλεια σε προσωπα αλλα εχανε σε ευκρινια και χρωμα. το χρωμα ειναι δυνατο παντως στην τηλεοραση και οχι ψευτικο. παιζω με ουδετερο εγω. φωτεινοτητα 10 θελει πολυ συνηθεια ρε γαμωτο. προτιμω νομιζω να βαλω eco φουλ που χαμηλο τον οπισθιο χωρις να χαλαει εικονα και την κανει πιο cinematic εγω btw ειμαι πολυ happy με την τιμη και την αποδοση της τηλεορασης. πρωτη φορα sony και μπορω να πω ειναι αξιολογη εταιρια. τωρα σε σερβις δεν ξερω τι κανει και σε εξυπηρετηση. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από alexakos89
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, what_if είπε @greed αν εχεις προλαβει την 55xe7096 στα 560 να πας να την παρεις διχως αυριο δεν νομιζω να βρεις καλυτερη εικονα σε αυτα τα λεφτα η κ καμποσο παραπανω αυτον τον καιρο ειδες ποσο αυστηρα την κρινω κ ισως ειμαι κ λιγο υπερβολικος μαζι της ,να ξερεις οτι μαλλον εχω μια ταση προς ψυχρο χρωμα κ εβλεπα κ πολυ χαλια υλικο επισης αν απλα θες να κανεις την δουλεια σου παρε μια blaupunkt σε προσφορα σαν της υπογραφης μου κ μετα θα εχεις ολο τον χρονο να την στησεις για προσφορα σε tv που εχεις στοχοποιησει ps με το eco στο λιγο κ δυναμικη αντιθεση στο λιγο επισης το κοντραστ κ τα μαυρα γινονται ακομα πιο καλα Μολις εκανα καταθεση των χρηματων στο mediamarkt για την 55sj810v καθως με καλεσαν και μου ειπαν ποια απο τις δυο θελω. O Θεος βοηθος να μη ξανα μπω σε διαδικασια επιστροφης/πουληματος και ξανα για αλλη. Μακαρι να ειχα λιγα ακομα να τσιμπαγα την 850v ή τη sony x90... αλλα τρεχουν τοσα πολλα πραγματα και ειναι να παρω και αλλες συσκευες ψυγειο/πλυντηριο κλπ.. Ελπιζω μονο να μη δω την mu7002 στα 800€ σε καμια 10αρια μερες. Τοτε θα ειμαι ο γκαντεμης..τουλαχιστον δεν θα ξεκολλανε τα πλαστικα στην lg και θα ειναι το μονο πραγμα που θα θελω να σκεφτομαι αν συμβει κατι τετοιο αντε και το os και τα ηχεια. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από greed 2
aetos1988 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, greed είπε Μολις εκανα καταθεση των χρηματων στο mediamarkt για την 55sj810v καθως με καλεσαν και μου ειπαν ποια απο τις δυο θελω. O Θεος βοηθος να μη ξανα μπω σε διαδικασια επιστροφης/πουληματος και ξανα για αλλη. Μακαρι να ειχα λιγα ακομα να τσιμπαγα την 850v ή τη sony x90... αλλα τρεχουν τοσα πολλα πραγματα και ειναι να παρω και αλλες συσκευες ψυγειο/πλυντηριο κλπ.. Ελπιζω μονο να μη δω την mu7002 στα 800€ σε καμια 10αρια μερες. Τοτε θα ειμαι ο γκαντεμης..τουλαχιστον δεν θα ξεκολλανε τα πλαστικα στην lg και θα ειναι το μονο πραγμα που θα θελω να σκεφτομαι αν συμβει κατι τετοιο αντε και το os και τα ηχεια. Μια χαρά είναι και η LG 810V. Για να αντισταθμίσεις το μειονέκτημα λόγο ips στα μαύρα θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις λίγο φως όταν βλέπεις το βράδυ ταινίες. Πάντως σε ότι αφορά την απόδοση των χρωμάτων , ισορροπία λευκού και θερμοκρασία χρώματος είναι εξαιρετική επίσης νομίζω ότι έχει 120HZ! 1
kostasbm Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 greed ποσο στην εδωσαν την 810V ?? εκανες καποιο παζαρι??
Alex_36 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greed είπε Μολις εκανα καταθεση των χρηματων στο mediamarkt για την 55sj810v καθως με καλεσαν και μου ειπαν ποια απο τις δυο θελω. O Θεος βοηθος να μη ξανα μπω σε διαδικασια επιστροφης/πουληματος και ξανα για αλλη. Μακαρι να ειχα λιγα ακομα να τσιμπαγα την 850v ή τη sony x90... αλλα τρεχουν τοσα πολλα πραγματα και ειναι να παρω και αλλες συσκευες ψυγειο/πλυντηριο κλπ.. Ελπιζω μονο να μη δω την mu7002 στα 800€ σε καμια 10αρια μερες. Τοτε θα ειμαι ο γκαντεμης..τουλαχιστον δεν θα ξεκολλανε τα πλαστικα στην lg και θα ειναι το μονο πραγμα που θα θελω να σκεφτομαι αν συμβει κατι τετοιο αντε και το os και τα ηχεια. 8 bitη το frc ειναι παραμυθα, και ips πανελ. ...ετσι για να τα ακουσεις κι απο μενα!!! και hdr10... πικρα!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Alex_36 διορθωση 1
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, kostasbm είπε greed ποσο στην εδωσαν την 810V ?? εκανες καποιο παζαρι?? 799euros δεν εκανα καποιο παζαρι. Τοσο ειχε πριν 2 μηνες η 50αρα οταν αγοραζα την 701v απο κωτσοβολο. Καλη η τιμη της αλλα θα τη προτιμουσα στα 700 και στα 800 την 850v. 35 λεπτά πριν, Alex_36 είπε 8 bitη το frc ειναι παραμυθα, και ips πανελ. ...ετσι για να τα ακουσεις κι απο μενα!!! και hdr10... πικρα!! Καλα αυτο το hdr ειναι gtp οπου και να το ειδα εκτος απο oled. Ειναι και το τελευταιο που με νοιαζει σε μια tv. Για το ips δεν ειναι κακο. Κακο ειναι η αντιθεση και αν εχουν τοποθετηθει σωστα τα leds. Λογικα η 810v εχει καλυτερη αντιθεση απο 701v οχι ομως καλυτερη απο 850v.. Εκει που βλεπεις τη διαφορα με ανεση ομως στο ματι ειναι μεταξυ ιντσων. καμια σχεση δηλαδη η 60αρα και 65αρα με την 55αρα. Το ιδιο παρατηρησα και σε μια σαμσουνγκ 6000 κατι σημερα. Τωρα για το μαυρο για το σκοταδι θα το δω και καλυτερα οταν θα παιξει αγορα led για bias lighting. Που ομολογω ακομα και στη 701 οταν εριξα πισω το φωτισμο απο ενα xiaomi usb led το μαυρο εγινε αρκετα πιο εντονο. Αν δεν μεινω ικανοποιημενος θα το ξερετε σε λιγες ημερες που θα παραλαβω. Εdit: Αγαπησα αρκετα πραγματα στην 701 για τις λιγες ημερες και ωρες που την ειχα μπροστα μου. Αν φτιαξει το μαυρο με τη 810v θα ειναι upgrade για μενα και δεν θα νιωθω και τοσο χαμενος απο τα 120€ που εχασα.. Θα εχω και audio jack (λογικα) + 60hz + nano cell. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από greed
what_if Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 μου συμβαινει κατι περιεργο ,εχω βαλει πισω απο την τιβι στις usb ,2 led μικρα φωτιστικα τα οποια ειχα κ στην sammy κ στην blau ,οταν ανοιγα την τιβι αναβαν κ οταν την εκλεινα εκλειναν κ αυτα με την sony συμβαινει το ιδιο μονο που ,οταν την κλεινω ,κλεινουν τα led κ μετα απο 1 λεπτο περιπου αναβουν ξανα για 1 λεπτο κ μετα ξανασβηνουν ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα