Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω στη κατοχή μου ένα pc της Dell (OEM), συγκεκριμένα είναι ο Dell 3650 με i7-6700 και θέλω να αναβαθμίσω το psu και τη gpu. Μετά από αρκετό ψάξιμο, έφτασα στο συμπέρασμα ότι τα έτοιμα pc της Dell έχουν δικιά τους πατέντα στο κούμπωμα κλπ, οπότε με λίγα λόγια δε μπορώ να μεταφέρω τη μητρική σε κανένα άλλο κουτί γιατί δε θα κουμπώνει σε κάνενα (βίδες κλπ). Επειδή σίγουρα θα χρειαστώ 70-80 ευρώ για το psu και άλλα 200 ευρώ για μια 1050 ti που θέλω να βάλω (ξέρω θα μου πείτε μην πάρεις αυτό το καιρό έχουν φύγει οι τιμές στο Θεό το γνωρίζω απλά δε παλεύεται άλλο, π.χ. PUBG για να μην κολλάει παίζω στα Low όλα σε ανάλυση 1600x900, με αυτά πιάνω 30-40 fps και πάλι όποτε έρχομαι face to face με κάποιο παίκτη στο fight σαν να ''ψιλομαγκώνει'' και έχω μπουχτίσει πλέον) δε θέλω να δώσω και άλλα 150-200 για μητρική και άλλα 80-100 για κουτί, οπότε αναρωτιέμαι αν ξέρετε τι μπορώ να κάνω ή που μπορώ να πάω ώστε να μου φτιάξουν μια πλακέτα ξύλινη ή ακόμα καλύτερα από plexiglass με 30-40 ευρώ να βάλω μέσα τα πάντα όλα και γύρω γύρω να βάλω ανεμιστηράκια φουλ. Μένω Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προταίρων όσους με βοηθήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα είσαι με GT730; Πιστεύω μπορείς να εκμεταλλευθείς το υπάρχων σύστημα χωρίς να αλλάξεις κουτί. Λογικά χωράνε όλες οι single fan 1050ti και θα σου πρότεινα αυτή , ενώ για τροφοδοτικό κοίτα κάποιο από αυτά με προτιμότερο το silverstone, όμως προσοχή - θα χρειαστείς και έναν αντάπτορα 24pin σε 8pin για την τροφοδοσία (ψάξτο και από Ευρώπη για να μην περιμένεις κάνα 2μηνο) . Αν μπορείς να αγοράσεις και απ έξω κοίτα αυτό από Γερμανία, που μάλλον είναι από τα καλύτερα ΤFX που κυκλοφορούν και πιστεύω σηκώνει άνετα και μια GTX1060

Δεν χάνεις τίποτα πάντως να δοκιμάσεις μια 1050ti με το μαμίσιο τροφοδοτικό. Είναι πολύ χαμηλής κατανάλωσης κάρτα και μπορεί να τα καταφέρνει.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαμίσιο τροφοδοτικό είναι στα 230-240W αν δεν κάνω λάθος και βλέπω ότι μια 1050ti ζητάει ελάχιστο 300W. Το ξέρω κ εγώ ότι λογικά το σηκώνει, αλλά δε θέλω για λίγα frames να κάψω ολόκληρο σύστημα θα είναι κρίμα. Ανταπτοράκι τέτοιο από Ελλάδα δε μπορώ να βρω; Μια GTX1060 στα 3GB είναι καλύτερη από 1050ti στα 4GB;

Επίσης για πιο ''σίγουρο'' psu στα 400W βρήκα και αυτό αλλά και αυτό

Και αν τυχόν χωράει αυτό το psu μέσα στο κουτί τώρα θα μπορούσα πιστεύω να δω και αυτή τη gpu

Επεξ/σία από PavlosSage
Δημοσ.

Η καρτα ζηταει 300βατ συνολο οχι μονη της. τραβαει το ρευμα απο τη μητρικη αρα μιλαμε για χοντρικα 60-70 βαττ σε μαξ χρηση. πιστευω καλυτερα να παρεις την καρτα και μετα βλεπεις. απλα να ειναι μια χωρις εξτρα υποδοχη ρευματος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...