DjAkis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 καλησπερα μολις εφτιαξα ενα νεο pc και εχω παρατηρησει οτι οταν βλεπω ταινια παει σαν να κρασαρει οταν συνδεω τα ακουστηκα δεν το κανει αυτο εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι απο τα ηχεια εχω τα Logitech Speaker System Z313
cpc464 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 https://www.msi.com/Motherboard/support/870AG54#down-driver Δοκίμασε αρχικά να περάσεις ξανά οδηγούς ήχου.
DjAkis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS ROG STRIX B350-F GAMING RETAIL αυτην εχω πλεον θα το δοκιμασω
Jannis64 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αν συνδέονταν με το PC μέσω USB θα υπήρχε κάποια πιθανότητα να συμβαίνει αυτό που λες, τα Z313 νομίζω είναι με 3.5mm Jack και θεωρώ απίθανο να ευθύνονται αυτά για το κρασάρισμα.
DjAkis Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Εχω περάσει τα νεα drivers και μέχρι στιγμής είναι οκ
Fortistis Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το πρόβλημα είναι (λογικά) επειδή γίνεται εναλλαγή output device. Π.χ., εάν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά και μετά αρχίσεις να βλέπεις ταινία, συμβαίνει το ίδιο; Εάν ναι, τότε είναι θέμα επιλογής από την κάρτα ήχου του συγκεκριμένου port. Εάν όχι, τότε το πρόβλημα είναι η εναλλαγή.
DjAkis Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Με ακουστικά δεν το έκανε ποτέ ενημέρωσα τους drivers του ήχου και μέχρι στιγμής είναι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα