Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το Pubg κοιτάζεις απο 1060 και πάνω.... Με το υπάρχων cpu θα έχεις κατά 99% λίγο stuttering, χωρίς να είναι πλήρως αποτρεπτικό απο το να χαρείς το παιχνίδι... 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chessplayer-alexis είπε

Οπωσδήποτε!!

Η συμβατότητα θα βελτιωθεί καθώς τα Win10 βρίσκουν τους περισσότερους drivers μοναχά τους [θα τα αφήσεις 1-2 μερες να κάνουν όλες τις ενημερώσεις + restart ώσπου να σταθεροποιηθούν λειτουργικά]. 

Σε μένα δεν βρήκαν driver για έναν φωτογραφικό εκτυπωτή αλλά αυτός δουλεύει μια χαρά και με κείνον των 8.1. Δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να μάθεις αν του δώσεις και άλλα 8gb RAM (νομίζω πως η μητρικη σου σηκώνει Max 32GB) φέρει τα βέλτιστα. Προσωπικά το έκανα (και μέσα από το insomnia όπου βρίσκεις τέτοιες στη μισή τιμή απ' ό,τι στο εμποριο, ~ 50 ευρώ) ;)

κάποια ιδιαίτερα 10ρια; ή απλά τα home?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω περάσει τα προ σε 5 μηχανάκια και τρέχουν άψογα..... 

Δημοσ.

Εφοσον ουσιαστικα το μονο προβλημα σου εντοπιζεται στο PUBG θες απλα μια καρτα γραφικων. Αν θες να  τα βαλεις ολα ultra (και εφοσον εχεις full hd αναλυση) πας σε 1060 6gb. Μια 1060 3gb τα παει ολα ultra εκτος απο textures, που θα τα βαλεις high / medium. Και με μια 1050 ti επισης κανεις δουλεια, με ολα high θα εισαι ταμαμ. Με τους παραπανω συνδυασμους θα εισαι σταθερα πανω απο 60 fps παντου, ολα δοκιμασμενα στο pubg. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 8:55 ΜΜ, chessplayer-alexis είπε

Έχω περάσει τα προ σε 5 μηχανάκια και τρέχουν άψογα..... 

Να υποθέσω download με το mediatool της microsoft? 

Και κλειδί να πάρω ένα OEM στο 10ρι που βρίσκω?

Παρέλαβα σήμερα τον SSD οπότε θα περάσω το λογισμικό στο νέο δίσκο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teoqq είπε

Να υποθέσω download με το mediatool της microsoft? 

Και κλειδί να πάρω ένα OEM στο 10ρι που βρίσκω?

Παρέλαβα σήμερα τον SSD οπότε θα περάσω το λογισμικό στο νέο δίσκο.

bootable ISO win10 pro

Rufus 2.18 νομίζω, σε USB stick 

και σε 20-25' είσαι έτοιμος 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

bootable ISO win10 pro

Rufus 2.18 νομίζω, σε USB stick 

και σε 20-25' είσαι έτοιμος 😉

Τα πέρασα.

Κλειδί βρίσκω ΟΕΜ από 10€ αλλά στα σαιτ δεν αναφέρει την ελληνική γλώσσα. Εγκατάσταση στα ελληνικά έκανα, οπότε πρέπει να βρω κάτι αντίστοιχο;

Γιατί με κλειδί ΟΕΜ και στα ελληνικά το βρίσκω 25.99€ ...

Edit: Άκυρο το έκανα :D

Επεξ/σία από teoqq
Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, teoqq είπε

Άκυρο το έκανα :D

:thumbs up!  

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/5/2018 στις 8:26 ΜΜ, teoqq είπε

002-1758

Gigabyte Socket 1155 GA-B75M-D3V GLan Audio

003-0740

Intel Core i5 3450 3.1 GHz Quad Core Socket 1155 77W Box (BX80637i53450)

006-1660

Corsair 120GB Force 3 CSSD-F120GB3-BK Solid State Drive SATA SSD 2.5''

029-0504

Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-500CXV2EU Active-PFC Retail

013-0318

LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer Technology SATA Black Bulk

001-0762

Thermaltake V4 Black Edition VM30001W2Z Midi Tower no PSU Black

005-2040

ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) (HD-687A-ZDFC)

007-0933

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C9B) (Kit 2 x 4096)

Επαναφέρω λίγο το παλιότερο θέμα και στο συγκεκριμένο pc προστέθηκε ο 860 ssd και είναι πλέον με w10.

Το συγκεκριμένο PC το έχει πλέον φίλος μου και πήρε σήμερα στα χέρια του μια Sapphire RX580 4gb Nitro. Είναι συμβατή στο παραπάνω σύστημα;

Προσπαθήσαμε να την περάσουμε πριν λίγο, αλλά μου φαίνεται ότι δεν κουμπώνει καλά διότι ( ενώ ανάβουν τα led της κάρτας κτλπ) όταν ανοίγω τον υπολογιστή είναι όλα μαύρα. Εννοώ δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, το keyboard για παράδειγμα ενώ κάθε φορά με την προηγούμενη κάρτα άναβε τώρα δεν ανάβει καν και γενικά δεν ακούμε ούτε το χαρακτηριστικό μπιπ με το που ανοίγουμε τον υπολογιστή.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, teoqq είπε

Επαναφέρω λίγο το παλιότερο θέμα και στο συγκεκριμένο pc προστέθηκε ο 860 ssd και είναι πλέον με w10.

Το συγκεκριμένο PC το έχει πλέον φίλος μου και πήρε σήμερα στα χέρια του μια Sapphire RX580 4gb Nitro. Είναι συμβατή στο παραπάνω σύστημα;

Προσπαθήσαμε να την περάσουμε πριν λίγο, αλλά μου φαίνεται ότι δεν κουμπώνει καλά διότι ( ενώ ανάβουν τα led της κάρτας κτλπ) όταν ανοίγω τον υπολογιστή είναι όλα μαύρα. Εννοώ δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, το keyboard για παράδειγμα ενώ κάθε φορά με την προηγούμενη κάρτα άναβε τώρα δεν ανάβει καν και γενικά δεν ακούμε ούτε το χαρακτηριστικό μπιπ με το που ανοίγουμε τον υπολογιστή.

Σίγουρα είναι συμβατή, ξάπλωσε τον πύργο και πάτησε την καλά για να κάτσει και να κουμπώσει.
Το καλώδιο ρεύματος το συνδέσατε στην κάρτα ;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dpolal είπε

Σίγουρα είναι συμβατή, ξάπλωσε τον πύργο και πάτησε την καλά για να κάτσει και να κουμπώσει.
Το καλώδιο ρεύματος το συνδέσατε στην κάρτα ;

Το κλιπσακι ασφαλίζει κανονικά.

Αυτο που παρατήρησα τώρα είναι πως όταν βάζω την κάρτα  με το 6πιν ακούω το μπιπ του υπολογιστή κτλπ αλλά πάλι μαύρη οθονη. Όταν βάζω όμως το 6πιν+2πιν καλώδιο τότε δεν γίνεται τπτ, δεν ακούω καν το μπιπ. Από αυτό καταλαβαίνω τουλάχιστον ότι τελικά ασφαλίζει κανονικά η κάρτα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, teoqq είπε

Το κλιπσακι ασφαλίζει κανονικά.

Αυτο που παρατήρησα τώρα είναι πως όταν βάζω την κάρτα  με το 6πιν ακούω το μπιπ του υπολογιστή κτλπ αλλά πάλι μαύρη οθονη. Όταν βάζω όμως το 6πιν+2πιν καλώδιο τότε δεν γίνεται τπτ, δεν ακούω καν το μπιπ. Από αυτό καταλαβαίνω τουλάχιστον ότι τελικά ασφαλίζει κανονικά η κάρτα. 

Συνδεσατε την οθόνη στην έξοδο της κάρτας;

.... Την έχω πατήσει 2-3 φορές συνδέοντάς την στην έξοδο της μητρικής..... 

Δημοσ.

Από hdmi σε hdmi το βάζω στην κάρτα πάνω αλλά δοκίμασα και VGA με αντάπτορα στη DVI της κάρτας.

Τίποτα.. τζίφος! Αύριο θα την πάω σε ένα φίλο που έχει την ίδια να την δοκιμάσω στο pc του για να βεβαιωθώ τουλάχιστον ότι η κάρτα λειτουργεί (η κάρτα είναι καινούργια, σήμερα την παραλάβαμε). Το θέμα είναι αν η κάρτα είναι κομπλέ, τότε που είναι το πρόβλημα... 😯

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Συνδεσατε την οθόνη στην έξοδο της κάρτας;

.... Την έχω πατήσει 2-3 φορές συνδέοντάς την στην έξοδο της μητρικής..... 

και? πάλι θα πρέπει να δείχνει αν ο επεξεργαστής υποστηρίζει on board γραφικά

Δημοσ.

Κάνω μια ανακεφαλαίωση γιατί  φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά και την κάρτα οπότε το παράτησα για την ώρα:

1)Βάζω την κάρτα -> κουπώνει το κλιπσάκι κανονικά -> την βιδώνω και γενικά νομίζω την έχω κουμπώσει κανονικά -> συνδέω το 6+2πιν (αλλά και το δεύτερο 6πιν)  -> ανοίγω υπολογιστή και κανένα σημάδι. Μαύρη οθόνη και δεν λειτουργεί ούτε keyboard/mouse κτλπ, δεν ακούω καν το μπιπ της έναρξης όταν ανοίγει ο υπολογιστής.

2)Βάζω την κάρτα όπως παραπάνω αλλά κουμπώνω μόνο το 6πιν (στη 6πιν θύρα της κάρτας). Ανοίγω υπολογιστή, ακούω το μπιπ της έναρξης, λειτουργούν keyboard κτλπ αλλά μαύρη οθόνη και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...