mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 ειναι κλειστό μεταλικό ουτε βίδες εχει δέν βγαινει η μπαταρια... την Γ@@με αχαχαχα
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πού είναι οι υπερασπιστές της ενσωματωμένης μπαταρίας να δώσουν λύση; -Μα τι πειράζει;Είναι πιο λεπτό το κινητό 2-3 mm.Είναι design(άτο). -Οταν τα φτύσει η μπαταρία θα το πας σε service για αλλαγή. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
CyberKid Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Πού είναι οι υπερασπιστές της ενσωματωμένης μπαταρίας να δώσουν λύση; -Μα τι πειράζει;Είναι πιο λεπτό το κινητό 2-3 mm.Είναι design(άτο). -Οταν τα φτύσει η μπαταρία θα το πας σε service για αλλαγή. 3:30 λεπτα ειναι πολλα:
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πρέπει να κλάταρε τελείος δέν ανταποκρίνετε σε τίποτα.. θα κάτσω ομος απο περιέργεια να βγάλω την μπαταρία όπος το βιντεο
nikos903 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δεν βγαίνει τόσο εύκολα όσο δείχνει το βίντεο. Μπορεί να σπάσεις την οθόνη, μπορεί να την κάψεις, πρόσεχε αν το επιχειρήσεις. Αν φτάσεις πάντως στην μπαταρία το σωστό είναι να την μετρήσεις με το πολύμετρο, μπορεί να έχει ξεφορτίσει τελείως και το κινητό να μην την φορτίζει και να θέλει φόρτιση με εξωτερικό φορτιστή για να μπεις σε recovery / download mode etc.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μπες σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη, Επέλεξε "Wipe data / Factory reset" Και "Wipe Cache Partition" και κάνε επανεκκίνηση.
mastoras007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τελικα το κινητό ειχε απλά μεινει απο μπαταρία το φωρτισα και εκανα ολη την διαδικασία και κάπου στο τέλος εβγαλε σφάλμα, Τωρα κατέβασα μια παλιότερη εκδοση και την κάνω αυτη τη στιγμή που γράφω, απλά ηθελα να ρωτήσω αν βγάλει και αυτη σφάλμα μπορώ να βάλω κάποια άλλη ρομ?οποιαδήποτε που να μπαινει στο κινητό μου?μια ελαφριά να μην κολλάει? αν ναι ποια να διαλέξω? δεν ειμαι τερμα φανατικος του κινητου, ιντερνετ καμια φωτογραφια και μουσικη που ακουω αυτα. το μοντελό μου ειναι galaxy A3 SM- A300FU Οκ τελειωσε εγραψε pass το κινητό ομος δέν ανοιγει εχει μείνει στην οθονη που γραφει samsung και κάθετε εκει χωρίς να κάνει τίποτα.δεν κάνει ρεσταρτ μονο του. να κάνω κάτι η να το αφήσω ετσι να δώ τι θα γίνει?ειναι αρκετη ωρα ετσι Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από mastoras007
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα. Τελικα το κινητό ειχε απλά μεινει απο μπαταρία το φωρτισα και εκανα ολη την διαδικασία και κάπου στο τέλος εβγαλε σφάλμα, Τωρα κατέβασα μια παλιότερη εκδοση και την κάνω αυτη τη στιγμή που γράφω, απλά ηθελα να ρωτήσω αν βγάλει και αυτη σφάλμα μπορώ να βάλω κάποια άλλη ρομ?οποιαδήποτε που να μπαινει στο κινητό μου?μια ελαφριά να μην κολλάει? αν ναι ποια να διαλέξω? δεν ειμαι τερμα φανατικος του κινητου, ιντερνετ καμια φωτογραφια και μουσικη που ακουω αυτα. το μοντελό μου ειναι galaxy A3 SM- A300FU Οκ τελειωσε εγραψε pass το κινητό ομος δέν ανοιγει εχει μείνει στην οθονη που γραφει samsung και κάθετε εκει χωρίς να κάνει τίποτα.δεν κάνει ρεσταρτ μονο του. να κάνω κάτι η να το αφήσω ετσι να δώ τι θα γίνει?ειναι αρκετη ωρα ετσι Αν το pass είναι πράσινο είναι εντάξει. Άστο λίγο ακόμα,αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται κάνε αυτό που σου έγραψα ποιο πάνω. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από saruman123
mastoras007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μπήκε μονο του σε recovery mode πάτησα αυτα τα 2 που ειπες και εκανα ρεσταρτ. Τωρα γραφει ddi : mmc_read failed Odin mode Και μετα τα στοιχεια το υκινιτου και κάτι άλλα αν χρειαζονται να τα γραψω Ναι το pass ηταν πράσινο Το ξανα έκανα reset ανοιξε εβγαλε η διαδικασια com.android.phone διακοπηκε εβγαλα την κάρτα μνημης μπας και εκανα ρεσταρτ ανοιξε αλλά κολλάει πάρα πολύ τωρα εχει κολήσει εντελός στο στάδιο προσθέστε το λογαριασμό σας.. Ε ρε το ριμάδι δεν βγαινει και η μπαταρία να το κλέισω και να το ξανα ανοιξω. καθομαι και το κοιτάω δεν κανει τιπ.. να του περασω καμια custom ρομ να ξεμπερδευω? εχεις καμια υπόψην σου?
mastoras007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τιποτα κολλάει πάρα πολύ κλεινει μονο του Πρίν κάν ανοιξει..και αν ανοίξει πάλι κλείνει μετα απο λιγα δευτερόλεπτα Του πέρασα άλλη ρόμ απο το sammobile βγάζει πάλι σφάλματα με το odin fail να εχω πρόβλημα hardware? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από mastoras007
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 mmc_read failed αυτο σημαινει οτι η μνημη δεν ειναι προσπελασιμη.. Μονο με αλλαγη της emmc διορθωνει απο εμπειρο τεχνικο.... Δες βιντεο στο τιουμπ...emmc replace. Το κοστος της πιστευω θα ειναι στα 10-15€ συν τα μαστορικα(αν βρεις) Λυση..... https://m.aliexpress.com/item/32824885623.html?pid=808_0000_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32824885623
mastoras007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Θα παραγγείλω και θα την αλλάξω μόνος Μου Έχω ξανά αλλάξει μητρική και οθόνη παλιότερα σε άλλο κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα