Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στα καλα καθούμενα χωρις να πέσει κατω η να το χτυπήσω μου εβγαλε αυτο το σφάλμα. το κινητό δεν ανταποκρίνετε σε τίποτα εκτός αν πατήσω και τα 3 κουμπια μαζι απλά εκανε ρεσταρτ και ξανά πλαι αυτο το σφάλμα..σε κάποια φάση πηγε να ανοιξει και μετα πάλι τα ίδια.

τώρα ουτε κανα ανοίγει οτι και να πατήσω.Η φωτο ειναι απο το ιντερνετ κατεβασμένη αλλά το σφάλμα ειναι ακριβός ιδιο.

2cd8o6.jpg

Δημοσ.

ναι Samsung A3 

Το googlαρα ηδη αλλά δέν βγαζω ακρη θέλω οδηγείες στα Ελληνικά και με απλά Λόγια αν εναι ευκολο να γίνει και το κάνω οκ αλιώς να κάτσω να ψάξω κιάλο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

ναι Samsung A3 

Το googlαρα ηδη αλλά δέν βγαζω ακρη θέλω οδηγείες στα Ελληνικά και με απλά Λόγια αν εναι ευκολο να γίνει και το κάνω οκ αλιώς να κάτσω να ψάξω κιάλο 

Δημοσ.
51 minutes ago, mastoras007 said:

χάος...θα κάνω δοκιμή και θα ποστάρω ξανά..

Υπάρχει δηλαδή λύση?πάιζει να δουλέψει?

Δεν είναι χάος. Ψάξε στο youtube να τα βλέπεις εκεί τουλάχιστον. 

Δημοσ.

Θέλει λέει 2 ώρες να κατέβει το αρχείο απο το kies και δέν ειμαι κάν σίγουρος αν έβαλα την σωστή εκδοση του κινητού γιατί δέν ξέρω ποιο μοντέλο εχω ακριβός a3 galaxy αλλά δέν ξέρω εκδοση το κινητό δέν ανοιγει δέν εχει καπάκι μπαταρίας για να δώ..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Θέλει λέει 2 ώρες να κατέβει το αρχείο απο το kies και δέν ειμαι κάν σίγουρος αν έβαλα την σωστή εκδοση του κινητού γιατί δέν ξέρω ποιο μοντέλο εχω ακριβός a3 galaxy αλλά δέν ξέρω εκδοση το κινητό δέν ανοιγει δέν εχει καπάκι μπαταρίας για να δώ..

Αν δεν είναι η σωστή rom τότε θα τα κάνεις χειρότερα .

Δες πιο μοντέλο λέει στο κουτί.

Δημοσ.

Σιγά μην βρώ κουτί...αν ειμαι τυχερός θα βρώ απόδειξη αν υπάρχει εχω 3 χρόνια το κινητό

Κάποια επιλογή να κάνω απλά repair δεν εχει πρπει να βάλω καινούρια ρόμ?

Το κινητό δέν εκανε κανένα update  στα καλά καθούμενα εβγαλε το σφάλμα

Εδω και κάτι ώρες προσπαθώ πατώντας τα 3 κουμπιά να το κάνω να ανοιξει να βγάλει αυτο το σφάλμα και δέν κάνει τίποτα ειναι εντελός νεκρό, το εχω βάλει και για φώρτηση πάλι τίποτα..

Δημοσ.

Αφού στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασες φαίνεται το μοντέλο, SM-A700FD.

Αν δεν κλάταρε η μνήμη πρέπει να στρώσει.

Good luck.

Δημοσ.

Η φωτο ειναι απο το ιντερνετ κατεβασμένη τυχαία γιατί απο ενα σημειο και μετα εμένα ουτε αυτην την οθόνη δεν βγάζει

Δημοσ.

May the force be with you τότε..... Βγάζε βάζε μπαταρία πάτα κουμπιά μέχρι να μπει να το δει το KIES/ODIN (οτι χρησιμοποιείς) και αν το φλασάρει έχει καλώς.

Πάντως το μοντέλο το γράφει και στο αυτοκόλλητο κάτω απο την μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...