Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω,γιατι με τη χρηση VPN σε υπολογιστη  δε κατεβαινουν αρχεια torrent,αλλα στο android tablet αυτο δε  συμβαινει;Εφοσον κατεβαζω αρχεια δε με πειραζει,αλλα δε θελω να εχω την αμφιβολια αν ειμαι οντως ανωνυμος με τη χρηση του VPN στο tablet,παρ οτι μου δειχνει διαφορετικη IP απο τη δικη μου,και μαλιστα δοκιμαζοντας με δυο τροπους.Παιδια ευχαριστω ,αν θελετε διαφωτιστε με !

Δημοσ.

ανωνυμος κατα καποιο τροπο δεν εισαι ποτε.σιγουρα δεν ειναι θεμα Client του torrent ή της σελιδας που θες να κατεβασεις?πχ να μην σε αφηνει να κατεβασεις λογω vpn ή λογω port που χρησιμοποιει κτλ.Δοκιμασες με αλλον Client ή απο αλλο site?

21 hours ago, metkalf said:

Θελω να ρωτησω,γιατι με τη χρηση VPN σε υπολογιστη  δε κατεβαινουν αρχεια torrent,αλλα στο android tablet αυτο δε  συμβαινει;Εφοσον κατεβαζω αρχεια δε με πειραζει,αλλα δε θελω να εχω την αμφιβολια αν ειμαι οντως ανωνυμος με τη χρηση του VPN στο tablet,παρ οτι μου δειχνει διαφορετικη IP απο τη δικη μου,και μαλιστα δοκιμαζοντας με δυο τροπους.Παιδια ευχαριστω ,αν θελετε διαφωτιστε με !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

ανωνυμος κατα καποιο τροπο δεν εισαι ποτε.σιγουρα δεν ειναι θεμα Client του torrent ή της σελιδας που θες να κατεβασεις?πχ να μην σε αφηνει να κατεβασεις λογω vpn ή λογω port που χρησιμοποιει κτλ.Δοκιμασες με αλλον Client ή απο αλλο site?

Σε  ευχαριστω που μου απαντησες,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.Δοκιμασα συγκεκριμενα με bitorrent και με μtorrent στον υπολογιστη χωρις θετικο αποτελεσμα και απο δυο site.Παντως τελικως δε πειραζει εφοσον μπορω και κατεβαζω με  το tablet.Οσον αφορα το θεμα της ανωνυμιας συμφωνω μαζι σου.Εξαλλου ειναι πολυ αντιφατικο να ειναι παρανομο το κατεβασμα ταινιων για παραδειγμα,και απο την αλλη πλευρα να επιτρεπει ο "μεγαλος αδερφος" να πληρωνονται συνδρομες για αναλογες εφαρμομες vpn.Να εχεις καλο βραδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, metkalf said:

Σε  ευχαριστω που μου απαντησες,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.Δοκιμασα συγκεκριμενα με bitorrent και με μtorrent στον υπολογιστη χωρις θετικο αποτελεσμα και απο δυο site.Παντως τελικως δε πειραζει εφοσον μπορω και κατεβαζω με  το tablet.Οσον αφορα το θεμα της ανωνυμιας συμφωνω μαζι σου.Εξαλλου ειναι πολυ αντιφατικο να ειναι παρανομο το κατεβασμα ταινιων για παραδειγμα,και απο την αλλη πλευρα να επιτρεπει ο "μεγαλος αδερφος" να πληρωνονται συνδρομες για αναλογες εφαρμομες vpn.Να εχεις καλο βραδυ.

Καλό θα ήταν αν η εταιρεία που χρησιμοποιείς σου παρέχει τα Credentials για να setαρεις VPN μέσο των windows γιατί μπορεί ο Client να εμποδίζεται από firewall και 1002 άλλα. Αν θες πλήρη ανωνυμία με τον browser τοτε με FF κανε τα παρακάτω:

Γράψε about:config στην address bar

Κανε “I accept the risk!”

Γράψε media.peerconnection.enabled στην μπάρα αναζήτησης του

Διπλο-click και άλλαξε το σε ‘false’

Με Chrome πρέπει να βάλεις uBlock Origin

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Καλό θα ήταν αν η εταιρεία που χρησιμοποιείς σου παρέχει τα Credentials για να setαρεις VPN μέσο των windows γιατί μπορεί ο Client να εμποδίζεται από firewall και 1002 άλλα. Αν θες πλήρη ανωνυμία με τον browser τοτε με FF κανε τα παρακάτω:

Σε ευχαριστώ, καλή σου μέρα !

Δημοσ.
On 4/5/2018 at 08:18, SeXBOX said:

ανωνυμια οσο μπορεις να το πεις επαιζε και με tor browser

https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en 

Δημοσ.

To torrent client εχει δικια του κρυπτογραφηση αν την ενεργοποιησεις, που σημαινει οτι δε χρειαζεσαι vpn, διοτι ο παροχος δε γνωριζει τι κατεβαζεις.

Δημοσ.
6 hours ago, M@dB0x said:

To torrent client εχει δικια του κρυπτογραφηση αν την ενεργοποιησεις, που σημαινει οτι δε χρειαζεσαι vpn, διοτι ο παροχος δε γνωριζει τι κατεβαζεις.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=B5DH6rA4UY8

αν και το video ειναι σχετικο αναλογως τι επιπεδο encryption θες και ειναι για outgoing connections μονο.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι αυτο που δειχνει το video και το μπερδευουν ολοι. Αυτο ειναι για το τι δινεις εσυ και πρεπει να το εχεις forced. To ακριβως διπλα του ειναι, αυτο που λεει "allow legacy incoming connectios" και δε πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο.

Αρα....

1) forced

2) Non ticked

Δημοσ.
5 hours ago, M@dB0x said:

Οχι δεν ειναι αυτο που δειχνει το video και το μπερδευουν ολοι. Αυτο ειναι για το τι δινεις εσυ και πρεπει να το εχεις forced. To ακριβως διπλα του ειναι, αυτο που λεει "allow legacy incoming connectios" και δε πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο.

Αρα....

1) forced

2) Non ticked

εκατσα και το διαβασα λιγο πιο αναλυτικα.μπορεις να βαλεις enable και να το εχεις tick το allow incoming legacy connections αλλα ετσι θα εχεις και encrypted και unecrypted traffic οποτε καλυτερο απο το disable αλλα παλι δεν ειναι τελειως Secure.αν θες μονο encrypted τοτε πας στο πιο κατω  

ALWAYS set your Protocol Encryption setting to "FORCED" and DO NOT "allow incoming legacy connections". Any other selection for these settings exposes you.

εδω απο το help file

Protocol Encryption

• The Outgoing dropdown menu allows you to select the mode of encryption that you prefer µTorrent to establish. All modes will accept incoming encrypted connections, and the encryption is 2-way.

--Disabled will force µTorrent to attempt to establish only unencrypted outgoing connections.

--Enabled will allow µTorrent to establish encrypted and unencrypted outgoing connections, depending on how the peer responds to the handshake. This is the recommended option, as it provides µTorrent with the largest pool of peers to pick from for connecting to.

--Forced forces µTorrent to establish only encrypted outgoing connections. Any peer that doesn't support encryption will not be connected to. It is recommended that you not use this option unless your ISP actively searches for unencrypted outgoing connections, as it can impair your ability to connect to peers.

• Allow incoming legacy connections allows µTorrent to accept unencrypted incoming connections. If disabled, any incoming connection that is unencrypted will be ignored. It is recommended that you not disable this option unless your ISP actively searches for unencrypted incoming connections, as it can significantly impair your ability to connect to peers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...