Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Sony Xperia XZ (3GB/32GB, Snapdragon 820) 259.00€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadp είπε

Αχ, βρε Sony, αυτό το ένα gb γιατί το τσιγκουνεύτηκες;

τι να το κάνεις? και τα 3 γκίγκα που έχει δεν πρόκειται να γεμίσουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ δυνατή προσφορά. Το σκεφτόμουν όταν ήταν στα 300 ευρώ, τώρα με 260 είναι εξαιρετική επιλογή.

Επεξ/σία από jeetkunedo
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίμιο. Αυτά τα περιθώρια στο λαιμό μου κάθονται. Έχουν τάμα και τα κάνουν τόσο μεγάλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, ziaba είπε

Γιατί αν δεν μπορείς να έχεις ανοιχτό ταυτόχρονα facebook, viber, instagram, messenger, browser και 2 παιχνίδια, τί να το κάνεις το κινητό :P

ΥΓ. Με 3 γίγα έχω δοκιμάσει να έχω όλα τα παραπάνω που ανέφερα στη RAM και άλλα 2-3 apps ακόμα, εκτός παιχνιδιών, και έχω 800Mb ελεύθερα.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα λεφτά αξίζει ? Θα δω διαφορά σε σχέση με το Xperia z1?  Η κάμερα πως τα πάει ? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ?

Επεξ/σία από iliasmach
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, τα 320€ στο skroutz είναι κουκουρούκου τιμή. Εδώ είχε παίξει στο Γερμανό το XZ1 με 299€.

Το έχω το κινητό και μπορώ να απαντήσω σε πολλά.

Σε σχέση με το Z1 είναι η μέρα με τη νύχτα. Μόνο και μόνο με την οθόνη του θα εκσπερματώσεις (η καλύτερη μη-AMOLED που έχω δει ... και έχω δει πολλές).

Η Sony μετά το Android 5.1.1 τα έχει κάνει σκατά με το memory management. Στο συγκεκριμένο κινητό (με Android 8) αισθάνομαι ότι η RAM είναι λίγη. Κλείνουν εύκολα οι εφαρμογές στο παρασκήνιο. Άλλα κινητά με 3GB RAM είναι μια χαρά, σε αυτό φαίνονται λίγα. Από την άλλη όμως είναι ταχύτατο, οπότε μπορώ να του το συγχωρήσω.

Κάμερα καλή για την εποχή της. Για τα σημερινά δεδομένα δε φτουράει.

Μπαταρία καλή.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ.

guys με ολο το σεβασμο sony και 3 ραμ δεν εχει καμια σχεση με οτι σαμσουνκοκινεζοειδη σμαρτφον με 3 η και ακομα 4 ραμ,και ο λογος ,κλιν αντροιντ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, billomnia είπε

Τίμιο. Αυτά τα περιθώρια στο λαιμό μου κάθονται. Έχουν τάμα και τα κάνουν τόσο μεγάλα;

Χαχαχα

Πελωρια Bezel μέχρι να σβήσει ο ήλιος :P

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, billomnia είπε

Το σκεφτόμουν για αγορά το κινητό αλλά σκέφτομαι ότι θα μου έρθει μετά και ΕΝΦΙΑ...:rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, di maria kun είπε

guys με ολο το σεβασμο sony και 3 ραμ δεν εχει καμια σχεση με οτι σαμσουνκοκινεζοειδη σμαρτφον με 3 η και ακομα 4 ραμ,και ο λογος ,κλιν αντροιντ

Καταλαβαίνεις ότι λέμε τα ακριβώς αντίθετα, ε; Το έχεις το συγκεκριμένο;

Κοίτα εδώ τι φούτσα τρώει στο multitasking από το σαμσουνγκοειδές:

https://www.youtube.com/watch?v=QjKJUvMEm8w&t=7m0s

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ziaba είπε

Μη το λες.. Στο note 4x 4/64 μια χαρά γεμίζουν στο φτερό,πιστεύω τα 3 gb είναι το minimum πλέον. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vairass είπε

Μη το λες.. Στο note 4x 4/64 μια χαρά γεμίζουν στο φτερό,πιστεύω τα 3 gb είναι το minimum πλέον. 

όπα μεγάλε που γεμίζουν 4γίκγκα στο xiaomi κιόλας βγάλε μου screenshot απ το 4Χ σου έστω με 512ΜΒ ελευθέρα να μας πεις και τι εφαρμογές έχεις ανοίξει?

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ziaba είπε

όπα μεγάλε που γεμίζουν 4γίκγκα στο xiaomi κιόλας βγάλε μου screenshot απ το 4Χ σου έστω με 512ΜΒ ελευθέρα να μας πεις και τι εφαρμογές έχεις ανοίξει?

Αφού μένω με  800μβ ελεύθερα πάει να πει ότι γεμίζει άνετα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...