Yperaspisths Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το budget είναι 10.000€. Με αυτά που διαβάζω έχω τρομοκρατηθεί. Μιλάω για r56 και λογικά το cooper s απορρίπτεται καθώς οι περισσότεροι μιλάνε για τραγική αξιοπιστία ,αλλά και τα απλά μίνι δεν έχουν καλύτερη φήμη. Από αυτά που διαβάζω το πιο αξιόπιστο μίνι είναι το facelift με κινητήρα diesel της bmw από το 2010 και μετά. Ισχύει; Τι να προσέξω στην αγορά; Αν πάω σε αντιπροσωπεία της bmw θα φανούν τυχόν προβληματα η θα δώσω 10.000€ και θα σπάσει ο ιμάντας η καμια τουρμπίνα και θα τρέχω μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 τι να προσεξεις στην αγορα? μα να μην παρεις ΜΙΝΙ φυσικα, μονος σου τα λες καλυτερα παρε κανενα mx5 ή civic ή celica που να μοιραζεται τα ιδια ανταλλακτικα με το κορολλα ας πουμε , καλυτερα θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedkald Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Πολλά προβλήματα με την καδένα ο κινητήρας Peugeot/BMW. Επίσης κολώνα τιμονιού, κιβώτιο, ηλεκτρικά, σινεμπλόκ με το κιλό. To καλύτερο στην οδήγηση αμάξι μεταμορφώνεται σε εφιάλτη στο συνεργειο, λόγω απαγορευτικών τιμών στα "γνήσια" ανταλλακτικά. Γνωστός που το έχει, μου είπε μακριά, ειδικά στην δύσκολη εποχή τη ςκρίσης γιατί πριν το 2010, μπορώ να σου πω ότι κάτι τύποι από ΒΠ ευχαριστιόντουσαν κιόλας που είχαν και δίναν τόσα φράγκα στα συνεργεία για το αγαπημένο τους Mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, tedkald είπε Πολλά προβλήματα με την καδένα ο κινητήρας Peugeot/BMW. Επίσης κολώνα τιμονιού, κιβώτιο, ηλεκτρικά, σινεμπλόκ με το κιλό. To καλύτερο στην οδήγηση αμάξι μεταμορφώνεται σε εφιάλτη στο συνεργειο, λόγω απαγορευτικών τιμών στα "γνήσια" ανταλλακτικά. Γνωστός που το έχει, μου είπε μακριά, ειδικά στην δύσκολη εποχή τη ςκρίσης γιατί πριν το 2010, μπορώ να σου πω ότι κάτι τύποι από ΒΠ ευχαριστιόντουσαν κιόλας που είχαν και δίναν τόσα φράγκα στα συνεργεία για το αγαπημένο τους Mini. Και εγώ αυτά διαβάζω και δεν το έχω αγοράσει ακομα. Απλά μου αρέσει μεσα-εξω και όταν το οδήγησα κόλλησα. Σκέφτομαι επίσης να πάρω cooper s με πολλά χμ ,με 6000€ και με τα 4000ε να κάνω rebuild στον κινητηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα